U-19 saab tugevaid mänge .Hea ,et lõpuks ometi on hakatud ka noortekoondistesse rohkem investeerima ja turniire neile otsima. Äkki tõesti õnnestub kodus alagrupist edasi pääseda.See oleks kõva sõna.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
U-17 koondis
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
-
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Minu arvates halb tulemus. Siiski amatöörkoondise vastu !Kommentaar
-
-
Kes seda täpselt teab, rõõmustagem on Eesti noored edukad on. Turniiril mängitakse mängude eel hümni ja puha.
Vaevalt sakslased päris viletsaid poisse Itaaliasse veavad. Vist Reini piirkonna 1989 sünd. koondis, aga kui suur see Reinimaa on, seda peast ei oska öelda.
Kommentaar
-
2004. aasta seisuga rahvaarv ~4 000 000, pindala on ~20 000 km2Kes seda täpselt teab, rõõmustagem on Eesti noored edukad on. Turniiril mängitakse mängude eel hümni ja puha.
Vaevalt sakslased päris viletsaid poisse Itaaliasse veavad. Vist Reini piirkonna 1989 sünd. koondis, aga kui suur see Reinimaa on, seda peast ei oska öelda.Kommentaar
-
mina kaitseks siiski neid "sportlasi". esialgu oli plaanitud mäng 27.mai, seepärast "sportlased" plaanisidki klassiekskursioonist osa võtta ja vanemad maksid mitu tuhat krooni. EJL muutis viimasel hetkel kuupäeva, aga vaevalt et nad soovisid vanematele ekskursiooni eest kulusid korvata ...
muus osas on suhtumisega kõik korrasKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar