kusjuures märkimisväärne on see, et omale ei lastud lyya yhtegi väravat...igaljuhul palju 6nne!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustU17 poistele igatahes pikk pai
Kommentaar
-
Algselt postitas jakobson3 Vaata postitustkuramus kyll kus see 6iglus on ma teen juba nii kaua roppu trenni aga vilju ei ole. a no mis mul ikka 8elda on edu koondusele pange t2iega!!! loodan et koondusekutse kaugel ei ole sest minusuguse t88mahuga vendi siin maarjamaal pole :P loodan et eliitliigas pannakse mu talenti t2hele!
hakkame ennustama
l2tiga 0-2
leetuga 1-2
kahjuks nii on
minuga oleks need skoorud teistmood
ma ei taha kedagi syydistada aga nii need lood on
suvised plaanid on mul p2evikus juba kirjas
p2evas 300 kohulihast ja 245 k2tekoverdust ja 12 kildinde metsaring
ohtul sauna enne saunaminekut vaike ring j2rvel
ja ootan koondisekutset
kavatsen suvel hakata ka puit raiduma ning saaduud raha eest kavatsen motika osta siis on ka parem trennis k2ija ning on nagu trenni eest kuid praegu pean trenni jooks a see k6ik motiveerib mind.
proovisin k2tt ka v2lismaal testisel k2isin kr6lja sovetovi ja fk daugapilsis isa on mulle alati toeks fyysiliselt, vaimselt ja materjaalselt.
veel on m6te palgata era treener sest tahaks kiigata j6usaali et lihast treenida.
cee ya soon :P edu koondusele minult poolt
A kui jooksu, kõhulihaste, kätekõverduste & sauna kõrvalt aega leiad, siis tegele palli ja selle tunnetusega ka natuke & muidugi - ära õppimist unusta!
Kommentaar
-
Algselt postitas jakobson3 Vaata postitusthttp://jalgpall-ee.z131.zone.ee/news...ss&news_id=453
jälle ma ei saanud koondisesse. täielik pettumus minu jaoks. mina olen küll nendest 1994 poistest parem. olen neist pikum ka ju. kuramus küll.
ok nüüd metsayooxule.
Kommentaar
-
Ei tea midagi.
Algselt postitas Roder Vaata postitustkes sa jakobson oled,kus sa m2ngid?Algselt postitas jakobson3 Vaata postitustfc levadia 93s hepneri grupisAlgselt postitas marrrtin Vaata postitustJuhan, hea töö :P
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... ma isiklikult arvan et jakobson3 näol on tegemist Jyrka või Jürvi-hooli variisikuga/kasutajaga .. käekiri kuidagi sarnanei don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar