Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPalju lõpuks jäi ?
Võrreldes valikturniiriga olid puudu näiteks Alliku, Anier, Ojamaa, Artjunin ja Subbotin. Loodetavasti sai ka Paabut vahetusest mänguRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNoh, kaotus on kaotus siin õigustust ei ole ,kuigi meil oli kõvasti mehi puudu. Aga lohutame end sellega ,et oli aegu ,kus saime põtrade käest suuremaid pakke .
Kommentaar
-
Tahaks Farnki kommentaare kuulda. Kas vutiliidul on tõesti raske sihukest elementaarset asja korraldada ? Alati ,kui mõni koondis noorte või vana mängivad , tahaks alati treenerite komme kuulda. Meil millegi pärast noortetreenerite arvamusi kuuleb suht arva. Ja samas hakkame suvel suurt meediakongressi Tallinnas korraldama. Saatku siis keegi sinna õppima ,et sellised elementaarsed asjad toimiksid.FCF Forever
Kommentaar
-
tegin pärast U17 EM-valikturniiri EJL-ile ettepaneku, et peatreener annaks iga mängu järel oma kommentaari. kasvõi teha see talle ametijuhendiga kohustuseks.
siis saavad ka jalkahuvilised aru, mida treener mõtles, mida taotles, mida mängust kasu sai jms.
mina loeks sellist kokkuvõtet huviga.
ja oleks vähem spekulatsioone ja nurinat, et miks üks või teine mängija mängis või miks ei mänginud ...
loodetavasti EJL-i omad loevad seda foorumit, ma tean, et loevad
Kommentaar
-
No pole hullu ju, Eesti koondise 3 parimat meest puudusid + siis veel üks põhi kaitse.
Eesti koondise puhul annab parimate puudumine rohkem tunda kui Soome puhul, võrreldes rahavaste arvu peaks Soomel olema Anieri, Ojamaa ja Alliku taolisi mängijaid 4 korda rohkem.
Aga veel huvi pärast küsin, et kui pikk ja palju kaalu on Artjuninil? Pildi peal tundub ikka päris lahmakas vend olevat.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustvõrreldes rahavaste arvu peaks Soomel olema Anieri, Ojamaa ja Alliku taolisi mängijaid 4 korda rohkem.
või hoopis on ise kilukarbist välja võtnud kurgipurgi leemet 3546?
Kommentaar
-
Algselt postitas O HAI Vaata postitustkeegi tõi kunagi näite, et palju siis hiinal neid aniere ja ojamaasi ja allikuid olema peaks, kõik ei ole kinni rahvaarvus
või hoopis on ise kilukarbist välja võtnud kurgipurgi leemet 3546?
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitusttegin pärast U17 EM-valikturniiri EJL-ile ettepaneku, et peatreener annaks iga mängu järel oma kommentaari. kasvõi teha see talle ametijuhendiga kohustuseks.
siis saavad ka jalkahuvilised aru, mida treener mõtles, mida taotles, mida mängust kasu sai jms.
mina loeks sellist kokkuvõtet huviga.
ja oleks vähem spekulatsioone ja nurinat, et miks üks või teine mängija mängis või miks ei mänginud ...
loodetavasti EJL-i omad loevad seda foorumit, ma tean, et loevad
sellist kommentaari ootangi. nüüd ka selge, et Läti mäng samuti erinevate mängijate testimiseks.
Kommentaar
-
http://www.soccernet.ee/news.php?id=23620 . väga väga väga meeldiv uudis.i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar