Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas Erkkki Vaata postitustAustria olevat varasemas sõpruskohtumises Saksamaad 1:0 võitnud
Kommentaar
-
Palju publikut oli?
Kui ei avaldata, kas häbinumber?
nagu häbinumber 0... U-23 mängul
Türa-puts, ma ei või, kas on raske müüdud piletid üle lugeda ja number kirja panna.
Liigamängude tra-ma-ei-tea-kui-palju-publikut----panen-lambist.... ei hakka siinkohal üldse rõhutamagi!
Bardakk-Ida-Euroopa-olen kihvt vutiriik...my ass~!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustet siis härra andmesisestaja peab õunte pealt numbri panema? või mis see andmesisestaja siia puutub?
Ja kui andmed tunduvad pehmelt öeldud kummalised, siis küsigu üle.
Ja kui andmed tunduvad ikka naeruväärsed, siis tehku märkus, õiendagu niikaua kuni hakkab tulema andmeid, mida võib pidada usaldusväärseteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustet siis härra andmesisestaja peab õunte pealt numbri panema? või mis see andmesisestaja siia puutub?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustbuci, mu kommentaar on läinud. Tegelt tahtsin öelda, et härra käes oli ametlik protokoll ja isegi kui seal keegi pealtvaatajaid üle ei loe siis peaksid olema liidul ka andmed kui palju oli kutsetega inimesi ja kui palju pileteid oli müüdud. Aga kui U-23 protokolli pole 5 päeva hiljem ka publikuarv lisandunud siis midagi mäda ei ole? Arendame eesti jalgpalli aga laseme üle puusa, samas foorumis kiideldes kui korraliku tööd teen, on igati õigustatud?
Ummi on paras daun küll, kuid praegu sinu süüdistused temal suunal enamuses mitte asjakohased.
Kõik kutsed mis laiali jagatakse realiseeruvad? Iga kutse saanud vello tuleb kindlasti kohale ?
Kohal oli umbes 300-400 inimest vast. Nagunii kirjutatakse hiljem vast numbriks 649 ja kõik rahul
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustUmmi on paras daun küll, kuid praegu sinu süüdistused temal suunal enamuses mitte asjakohased.
649 ei panda kindlasti, sest seltsimees on siin välja öelnud, et tema eelistab ümardamist ehk siis 700
Samas kui on 5 päeva möödas U23 mängust ja siiani pole protokollis publikuarvu on see minu jaoks täiesti ulmeINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustbuci, mu kommentaar on läinud. Tegelt tahtsin öelda, et härra käes oli ametlik protokoll ja isegi kui seal keegi pealtvaatajaid üle ei loe siis peaksid olema liidul ka andmed kui palju oli kutsetega inimesi ja kui palju pileteid oli müüdud. Aga kui U-23 protokolli pole 5 päeva hiljem ka publikuarv lisandunud siis midagi mäda ei ole? Arendame eesti jalgpalli aga laseme üle puusa, samas foorumis kiideldes kui korraliku tööd teen, on igati õigustatud?
kesa, kas kujutad ette mida tähendab töö "andmesisestaja"? Mulle tundub, et sa ei kujuta seda ette. Tegemist on äärmiselt madalat kvalifitseeritust nõudva ametiga - selle ameti juures ei tohi mõelda ega omaloomingut teha (mäletame hästi mis vastukaja tekitas "tuul lõi" omalooming) - sul on andmed ning sa pead neist aru saama ning need seejärel elektroonilisse keskkonda sisestama. Kogu lugu.
See on nõks peenem sisestusmeetod, kui OCR abil skanneerimine, sest juures on ka inimlik kontroll. Jah, see inimlik kontroll võib tõesti andmeid juurde küsida, kuid kui ikka andmeid pole, siis neid pole ja ilma tausta teadmata vaest andmesisestajat "peksta" on ikka ülim idiootsus. Tegemist on isegi hullema situatsiooniga, kui politseinike või turvamehi süüdistatakse mõne seaduse tobeduses.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustPigem tahaks teada,miks ERR Eesti-Austria mängult pilti ei tootnud?Tehti mingi järeldus esimesest kaotusest ja otsustati võttegrupp Levadia-Lootose naiste mängule saata?Saksamaaga mängu kajastati korralikult-kõik väravad,intervjuud...
Kommentaar
-
Algselt postitas lennu Vaata postitustSääritsale on mokka mööda erinevad naiste alad nagu iluvõimlemine, -uisutamine, ka naiste võistkonnaspordialad; ... Austria mängu päeval oli toimetaja vist Säärits ja lõppes naiste Meistriliiga hooaeg ja nii lihtne see ongi.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar