320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas pedro
    Evu räägib Artjuninist.
    OK, minu viga

    Kommentaar


      olge vait, ojamaa on kunn.
      mõttetu tühi vaidlus, tüüp ilmselgelt oli füüsiliselt heas vormis, jooksis kiiresti ja töötas palju.

      Kommentaar


        Algselt postitas pedro
        Ütle mulle, mis positsiooni mängis täna Albert Taar.
        Kumb meist ikkagi siis purjus oli?
        Albert mängis tõesti sel positsioonil. Kuid esimesel poolajal oli selgelt näha, et see pole tema loomulik posit. Vajus kuidagi liialt kõrgele või äärele ja kaitsjate ette jäi palju tühimikku. Jumal tänatud et Horvaadid eriti kaugelt peale ei pannud.

        Mis Ojamaast ja kiirusest siis mina pole väitnud,et ta aeglane on. Ma väitsin, et ründajale ja äärepoolikule vajalikku plahvatust temas ma täna ei täheldanud.

        Ja teie hullupööra jooksmist ma ka ei täheldanud. Tegi tõesti tihti kõrgpressingut, kuid täheldasin ka esimesel poolajal tema loidu tagasi jooksmist.

        Üldiselt ma ei rõhutaks seda Ojamaad niipalju. Mängu võti oli treeneripingil ja meie korralik kaitseliin. Teisel poolajal oli see lausa kuue liikmeline, kui Subbotin assisteeris Sinilaidu ikka väga madalalt.

        Täna oli meil super päev, kuid teisipeäval algab kõik jälle nullist.

        Sina kes oled armunud Zauri 90 gruppi püüa sinised päikeseprillid eest ära võtta ja asju laiemalt näha.

        Kommentaar


          Poisid, kas peame pidu?
          "Et vutiõhtu iseäranis omapärane saaks, võis Eesti lubada endale erilist luksust: kõik kolm väravalööjat vahetati välja. "Eduseis oli kindel, andsime neile puhkust," põhjendas Bernhardt.

          Ja veel: neid mänge on vaatamas kuulsa Londoni Arsenali skaut."

          Kommentaar


            Aru ma ei saa, mida siin vinguda on. Mida te Ojamaalt nii väga siis nõuate? Ainukesed hetked, kus ta tagasi lonkis olid olukorrad, kus ta oli teinud 2-3 spurti nii edasi kui ka tagasi. Lõpmatult nii töötada on võimatu. Siin öeldi et Ojamaa ei teinud kaitsetööd, no mille pärast ta nii madalal siis mängis. Lihtsalt ta toetas kaitsva poolepealt ka keskvälja.

            Aga muidu supermäng ning ülepikaaja on taas tekkimas lootus, et meil siin Eestiski ehk vutt areneb. Selleks on vaja aga põhilised jõud kiiremas korras välismaale saada. Sellel turniiril silmajäämine on juba poolvõitu, seega loodan et poisid läbi ei põle ja näitavad ka teiste vastu sama isukat mängu.

            Kommentaar


              Sellised Eesti noortemeeskondade võidud on lisaks kõigele ka heaks eelduseks, et ka tavainimest hakkab kohalik klubivutt huvitama. Need noored on just needsamad, kes nädalast-nädalasse meie kohalikul pallimurul togivad. Selleks ei pea tooma siia musti mehi (ainuüksi sellepärast, et nad mustad on), piisabki ainuüksi sellest, et näidata kõigile, meil siin maarjamaalgi noori mängijaid, kes mängida oskavad ja kelle arengul hea silma peal hoida.

              Rohkem, rohkem, on selliseid võite tarvis!
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

              Kommentaar


                kusjuures kui aus olla siis , hetkel nii väga see a koondis enam ei huvitagi, minu arust need mehed on ennast juba ammendanud ja arengut nagu ei toimu enam seal, aga ootan huviga mis saab nii 3-4 aasta pärast kui need samad mehed meie a koondist esindavad...siis v6ib oodata juba tulemusi maailma klassist, need poisid teevad veel tegusi...kannatust ja eesti pääseb veel suur turniirile

                Kommentaar


                  Suht yks ainsaid eestlasi, kes asja tõsiselt võtab ja viitsib ennast vormi ka viia ja tahab tulemusi. tribling ja koll, mida suudab eestlastest vaid ainult Oper vast. Eesti võidab Horvaatiat suurelt ja ikka leitakse põhjust kobiseda. Veidi arusaamatu see. Aga tubli, Eesti jalgpallile kindlasti suur võit ja annab lootust, et meie koondis kunagi jõuab ka tasemele, kus ta kunagi oli!(mitte peksupiss, vaid vastane, keda kõik peaks kartma yllatusvõimelisena(H)Loomulikult polnud see ainult Ojamaa võit vaid kogu koondis mängis hästi, aga tema kritiseerimine ilmselgelt vale!

                  Kommentaar


                    Ülevaade + kommentaarid + pildid + statistika.

                    Superelamus igatahes. Mida kauem sellist pauku oodata tuleb, seda magusam. Noorte järjekindel põrumine on tekitanud piisavalt ebausku, et ka pärast sellist võitu kipud end pilvedest alla kiskuma ja mitte liialt edasipääsu lootma.

                    Tundub, et Bernhardt on mängijates just sellist võitjamentaliteeti äratamas, millest nii puudust on tuntud. Missuguse isuga joosti rünnakule ka veel kõige raskematel hetkedel ning rassiti kaitses... usutakse endasse ning seatakse kõrgeimaid sihte. Olin skeptiline, kui sakslane juba kevadel U19-koondise võimalikust edasipääsust rääkis. Ning vahetult enne turniiri lubada favoriitide vastu ründavalt mängida ja mõlemalt suurelt punkte võtta... no peab ikka mune jaguma. Ja vaata, mis välja tuli.

                    Loodame, et füüsis peab vastu ning järgmistes mängudes näidatakse sama agressiivset mängu. Muidugi ei saa ühe mängu põhjal ka liigseid järeldusi teha. Neli pealelööki väravale ja neli väravat... iga päev niimoodi ei joppa. Aga võit oli igal juhul teenitud, sest üks surus oma tahtmise teisele nii selgelt peale.

                    Kommentaar


                      frank on supper mees, väga hea treener, oskab poisse motiveerida....silma jäi see, et kuidas ta ytles enne mängu, et nad ei ole midagi nii tugevad, me saame vastu...mida meie a koondise treenerid koguaeg enne mängu meestele ajavad, et vastane on väga tugev ja hirmuäratav...sellepärast meie a koondislastel jalg värisebki koguaeg et neile enne mängu raiutakse pähe et , tehakse vastasest maailmameister , olgu selleks kasv6i fääri saared...siit tulebki see vahe. ok vastast ei saa ka alahinnata kuid ei tasu ka liialt yles pushida....see minu arvamus

                      Kommentaar


                        ennast panna mängija olukorda ja kui sellist jahu pähe aetakse koguaeg, et väga tehnilised tugevad, v6imsad...loomulikult tekivad alaväärsuskomleksid

                        Kommentaar


                          Oot-oot,statistikast loeb välja,et Eesti lõi väravale 4 korda mängu jooksul.
                          See siis tähendab,et vastaste väravavaht ei teinudki ühtki tõrjet?
                          Kõik mis raamide vahele läks,kõik maandusid võrgus
                          100 on siis realiseerimisprotsent........pole paha.
                          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

                          Kommentaar


                            meie noortekoondiste ENDISED treenerid virisesid alatasa:
                            Kedagi ei ole koondisse võtta, sest Eesti on väike ja noortetreenerid nõrgad. Poisid ei oska koondisesse tulles ei sööta ega lüüa. Vastupidavus on nõrk ja kiirust pole. Sõnaga - noortekoondiste kaotuses olid eelkõige süüdi mängijad ja nende treenerid, kes neid klubies treenivad. Mitte aga koondiste treenerid. Nüüd tuli mees Saksamaalt ja Eesti 90 aastakäik tegi läbi aegade parima mängu, mida üle-üldse kunagi noortekoondised teinud on.
                            FRANK - WUNDERBAR !!!!!

                            Kommentaar


                              mäng: super, pikemalt ei kommenteerigi - kes nägin need nägid, kes ei, need on sel teemal juba piisavalt lugenud.

                              kollased kaardid: kahju, et neid nii palju tuli, meie meestele jagati neid veidi kergelt, kuid siiski pean välja tooma, et Ojamaa poolt oli see sissesõit ikka päris julm (rumal ka) - korgid ees otse jalga. Kusjuures, kui mängu alguses oli näha tõsist Briti kooli (jõulist mängu veapiiril), siis peale kollast kaarti hoidis ta ennast juba tublisti tagasi, kohati ehk liialtki, kuid eks see oli ka mõistetav.

                              edasine: loodan, et poisid ennast päris tühjaks ei mänginud ning suudavad ka viimases kahes mängus ringi joosta - üle päeva mängida pole naljaasi.
                              BVB - Vaprus

                              Kommentaar


                                Kindlasti Eesti noorte parim tulemus läbiaegade. Sellised mängud panevad trennis just rohkem pingutama, kui näed, et palliplatsil väljendub ka see tulemustes. Tänu sellele toimub ka areng. Loodan isegi sellelt aastakäigult palju.

                                Kahjuks sai üks teine noortekoondis paraja põntsu.

                                Kuluaaridest tuli välja, et U17 koondise tähtsaim ründaja Joonas Tamm oli saamas väga head akadeemia lepingut välismaale, kõik oli juba peaaegu valmis, kui härra Pohlak olevat poisi eest küsima hakanud ulmelisi summasid. See jättis lepingu katki ja kuna Joonas ei taha mõttetult Tulevikus pakke saada, siis lõpetab ta jalgpalli karjääri pärast valikmänge. Põhjenduseks motivatsiooni puudus.

                                Võibolla oskab keegi sellese asja täpsustusi tuua?
                                Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

                                Kommentaar

                                Working...
                                X