Algselt postitas allars
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpall - Eesti Jalgpalli Liit - Aivar Pohlak
Collapse
X
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitustSelles artiklis on Pohlaku sõnad, et Eesti noormängijatele ei sobi Itaalia süsteem. Kuidas ta põhjustas seda?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Jah, Sorga on tõmmanud tähelepanu nii oma nooruse, löödud väravate kui ka mängijakvaliteedi tõttu, sest tänapäeva infomaailmas ei jälgita enam mitte pelgalt statistikat, vaid klubide jaoks on hõlpsasti kättesaadav ka mängija olemus. Eelkõige on tänu sellele tiitlile tulnud muidugi hulk õnnekütte, aga Sorgal on FC Flora ja tema kasvatajaklubi TJK Legioni näol ümber professionaalsed nõustajad ja nii on protsess püsinud kontrolli all."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
See tsitaat detsembrist 2019:
Arvestades, et Sorga on edukam instamodelli kui jalgpallurina näib mulle see nõustamistöö küll sinnasamusesse läinud olevat.
Kommentaar
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Kuidas nii? Mõlema klubi jaoks oli tegemist eduka mängijaga, nii sportlikult kui rahaliselt. Seega asjad hoiti kontrolli all.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
See tsitaat detsembrist 2019:
Arvestades, et Sorga on edukam instamodelli kui jalgpallurina näib mulle see nõustamistöö küll sinnasamusesse läinud olevat.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitustPole ikka veel tagasi astunud
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitustPole ikka veel tagasi astunud
Kommentaar
-
Miks ei tauninud Eesti jalgpalliliit esimesest päevast peale UEFA otsust ega keeldunud otsesõnu venelastega mängimast?
„Meie kui jalgpalliorganisatsiooni kohus on jälgida neid põhimõtteid, mis meie jalgpallikogukonnas toimivad ja rõhutada neid. Muuhulgas ma pean silmas, et kriisiolukordades on ülioluline jälgida alusdokumente ja meie alusdokument on olümpiaharta, mis ütleb väga selgelt ära, et sport ei tegele poliitikaga,“ ütles Pohlak ERR-ile.
--- No kurat. Olen küll üldiselt nö. pro-Pohlak, aga see haige iba ajab iiveldama. Mis kuradi sport ja poliitika. Tra. See on kõik seotud! Persse oma kuradi vabandustega.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitust
--- No kurat. Olen küll üldiselt nö. pro-Pohlak, aga see haige iba ajab iiveldama. Mis kuradi sport ja poliitika. Tra. See on kõik seotud! Persse oma kuradi vabandustega.
Mulle endale ka meeldivad põhimõttekindlad mehed keskmisest rohkem. Eriti kui neid välja ütlevad. Sõltumata isegi põhimõttest, sest vähemalt tead, mis sealt saad ja inimene on aus, mitte luftikusti. Aga AP-ga on jah see paraku, et kui ikka on põhimõttekindel mees sittade põhimõtetega, siis on veidi kehvasti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar