Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpall - Eesti Jalgpalli Liit - Aivar Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas allars Vaata postitust
    Selles artiklis on Pohlaku sõnad, et Eesti noormängijatele ei sobi Itaalia süsteem. Kuidas ta põhjustas seda?

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
      Selles artiklis on Pohlaku sõnad, et Eesti noormängijatele ei sobi Itaalia süsteem. Kuidas ta põhjustas seda?

Kommentaar

Täiesti mõttetu intekas. Millest tegelikult peaks rääkima ja mille kohta jõuliselt küsima sellelt füürerilt?

Kommentaar

See tsitaat detsembrist 2019:
          Jah, Sorga on tõmmanud tähelepanu nii oma nooruse, löödud väravate kui ka mängijakvaliteedi tõttu, sest tänapäeva infomaailmas ei jälgita enam mitte pelgalt statistikat, vaid klubide jaoks on hõlpsasti kättesaadav ka mängija olemus. Eelkõige on tänu sellele tiitlile tulnud muidugi hulk õnnekütte, aga Sorgal on FC Flora ja tema kasvatajaklubi TJK Legioni näol ümber professionaalsed nõustajad ja nii on protsess püsinud kontrolli all.
          Arvestades, et Sorga on edukam instamodelli kui jalgpallurina näib mulle see nõustamistöö küll sinnasamusesse läinud olevat.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust

Arvestades, et Sorga on edukam instamodelli kui jalgpallurina näib mulle see nõustamistöö küll sinnasamusesse läinud olevat.
            Kuidas nii? Mõlema klubi jaoks oli tegemist eduka mängijaga, nii sportlikult kui rahaliselt. Seega asjad hoiti kontrolli all.

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust

Kuidas nii? Mõlema klubi jaoks oli tegemist eduka mängijaga, nii sportlikult kui rahaliselt. Seega asjad hoiti kontrolli all.
              Sõltub kuhu edukuse joon tõmmata. Kui Legion->Flora ja Flora->USA siis seda võib jah mingiks edulooks lugeda. Pärast Florat toimunu on täielik allakäik. Võimalik ka et Florast lahkudes said Aivari konsultatsioonid otsa ning seepärast ka karjäär rauges.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust

Kommentaar

Pole ikka veel tagasi astunud

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust
                    Miks peakski, ajaloolise saavutuse lävel oleme.

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust
                      Kui tegemist on süüdimatu inimesega, siis ei olegi alust tagasi astumiseks.

Kommentaar

Miks ei tauninud Eesti jalgpalliliit esimesest päevast peale UEFA otsust ega keeldunud otsesõnu venelastega mängimast?

„Meie kui jalgpalliorganisatsiooni kohus on jälgida neid põhimõtteid, mis meie jalgpallikogukonnas toimivad ja rõhutada neid. Muuhulgas ma pean silmas, et kriisiolukordades on ülioluline jälgida alusdokumente ja meie alusdokument on olümpiaharta, mis ütleb väga selgelt ära, et sport ei tegele poliitikaga,“ ütles Pohlak ERR-ile.

​--- No kurat. Olen küll üldiselt nö. pro-Pohlak, aga see haige iba ajab iiveldama. Mis kuradi sport ja poliitika. Tra. See on kõik seotud! Persse oma kuradi vabandustega.

Kommentaar

Algselt postitas Supelman Vaata postitust

​--- No kurat. Olen küll üldiselt nö. pro-Pohlak, aga see haige iba ajab iiveldama. Mis kuradi sport ja poliitika. Tra. See on kõik seotud! Persse oma kuradi vabandustega.
                          Eks nende põhimõttekindlate meestega ole, et kui põhimõtted klapivad enda omadega, siis päris toredad mehed.

Mulle endale ka meeldivad põhimõttekindlad mehed keskmisest rohkem. Eriti kui neid välja ütlevad. Sõltumata isegi põhimõttest, sest vähemalt tead, mis sealt saad ja inimene on aus, mitte luftikusti. Aga AP-ga on jah see paraku, et kui ikka on põhimõttekindel mees sittade põhimõtetega, siis on veidi kehvasti.

Kommentaar

Kui iga sõnavõtt on ämbrisse astumine siis tasuks kasutada võimalust vaikida ... ( olümpia harta jne).

Kommentaar

See tegelane on minu jaoks lihtsalt jõle. Minu jaoks pole EJL enam ammu tõsiseltvõetav organisatsioon. Kahju, sest ma tõsiselt hinda(si)n jalkakoondist. Viimaste aastate sündmused on aga sellele kõigele tugeva jälje jätnud. Tahaks väga loota, et ühel päeval see muutub.

Kommentaar

Äge, et soovitakse lümpjahartat järgida. See on peaaegu revolutsiooniliselt armas. Halb asi on vaid see, et keegi tegelikult seda ei järgi, sh ROK.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X