Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Poola - Eesti (21.03.2024 kell 20:45 @ Stadion Narodowy, Varssavi, Poola)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jälle mänguelevusest punaseid noppida, tramaivöi
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Nimi ei tule meelde, aga see peaaegu Kontaveidi boyfriendi analüüs ajas küll naerma. Pastakast imetud meetrid teistele meestele. Ja kallaste pimejooksule pühendab 5 sekki lol nagu see oleks “juhtus seetõttu”. As played oli kōik ok, mehed kaetud, aga kallaste otsustas vales suunas joosta (pärast söötu lol) ja teema maas. Räiged einsteinid ikka seal va vutis treeneriteks.

mulle ka graafikuid ja jooniseid meeldib teha. Selle taga aga ei võiks sisu kaduma minna.

Kommentaar

Mäng oli enne Pakotši punast Poola käes on seda ka teisel poolajal. Seega ei olnud Häberlil mängule tegelikult mingit plaani.

Kommentaar

Algselt postitas SunWolf Vaata postitust
          Mäng oli enne Pakotši punast Poola käes on seda ka teisel poolajal. Seega ei olnud Häberlil mängule tegelikult mingit plaani.
          Ma nii tark ei ole, et teada, kas tänane katastroof on Häberli süü või mitte. Mulle endale tundub, et meil lihtsalt pole peaaegu ühtki meest koondises, kes suudaks enamike teiste koondiste omadega võrdväärselt mängida. Hetkel vaid heameel Vetkali üle, et sai prundi eest.

Kommentaar

1-5! Poola liinid lagunevad, peataolek! Viik on lähedal!

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust

Ma nii tark ei ole, et teada, kas tänane katastroof on Häberli süü või mitte. Mulle endale tundub, et meil lihtsalt pole peaaegu ühtki meest koondises, kes suudaks enamike teiste koondiste omadega võrdväärselt mängida. Hetkel vaid heameel Vetkali üle, et sai prundi eest.
              Miks katastroof? Tasemevahele vastav seis, mida oligi eeldada.

Kommentaar

Meie koondis on seal, kus sul on vaatajana siiralt hea meel Vetkali üle, kes paneb oma koondise esimese kolli. Ja tal endal on ka siiralt hea meel... 5-0 taga olles. Täitsa ausalt ja ei nõela.

Aga see on tegelikult ju naeruväärne, et... poistele ei saagi me pahaks panna, et nad on aegade halvima Poola vastu ikka täitsa vittus vennad taseme mõttes ju? Kalli tahaks umbes teha, et seisavad seal, kõik teevad parima eksole. Aga räme lakk ju.

See tempo on tegelikult ju täiesti püüdmatu. Igale poole hiljaks. Siin ei ole ju nende vendadega juttu nagu vanasti, et "äkki seisame hästi, oma lööme ära ja siis saame variandi"... Seda varianti ei ole ju. Mitte kellegi vastu enam.

Viimast siis meie enda klubide poolt antud kvaliteedi pealt. Ja ma ei tea kui palju siin saab Pohlakut enam süüdistada tbh. Ma ühtegi koondise venda ei tea isiklikult, aga linnas nö mõnda näinud kuskil, mingil hetkel... Kõik käivad arbuusid kaenla all oksad laiali nagu Kink kui ta endale inglismaale minnes hiljuti maha müüdud mersu ostis. Ei ole sisu klubide töös, ei ole sisu ka vendades. Bolti juhite sellise suhtumisega kui karjäär lõppeb.

Olgu see mäng ja meie koondise olevik õpetuseks ja meeldetuletuseks noortele, kes hetkel jalgpalli mängivad. Teie tipp eestis on rahvusvaheliselt sitakoti tase.

Kommentaar

Põlvkondade vahetus kestab kaua veel.

Kommentaar

Aga Aivar Pohlak ja Eesti Jalgpalli Liit võiks munni minna kui nad KV-le Eesti rekordilise internatsionaali välja mõtlevad ja planeerivad.

Kommentaar

Katastroof ongi see, et selline tasemevahe on Poola vastu, kes peab turniirile pääsemiseks playoffe mängima. Oli aegu, kus selline tasemevahe oli Eestil tippude vastu mängides. Viimased ajad on selline tasemevahe Euroopa keskmikega mängides. Kui võrrelda sellega, milline koondis kunagi oli ja milline see on viimased aastad, siis meie tase ongi katastroof. Ja lootust pole, kui just tõesti mingi imetreener meie nõrkadel liigatasemetel mängivaid (kui nad üldse mänguaega saavad) mehi mängima ei pane.

Kommentaar

Sisetunne küll ütleb, et teisipäeval saame Soomes võidurõõmu nautida. Aga sõprusmängus pole sommidel ka põhjust väga pingutada.

Kommentaar

läksime ükskord rünnakule ja lõime värava, päris hea ju. Kui me mõni mäng veel vahest ette läheme, saame vast tulevikus ka värava üle rõõmustada

Kommentaar

On see tase, nagu on, aga seesuguse treeneri väljamaalt toomine on täielik nonsenss, lisame sinna veel Pohlaku väidetava viimase piiri palgafondi. Õnneks sai see pull läbi.
                            "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Ma ei oska isegi kurb olla või vihane nagu mõni. Tase ongi selline ja peab leppima ning vastavalt sellele on jalgpalli üles ehitama. Metsad ja noored mehed kes kiiresti siit välja saavad on täiesti tasemel ju ja Euroopas teevad asju. Aga koondises ongi raske kui enamus pole suure Euroopa kogemusega.

Kommentaar

Sai ka üle pika aja Eesti koondise mängu vaadatud, sest sõbrad Poolast tundsid ka huvi ning tegelikult oli siiski lõbus. Pigem valedel põhjustel aga no mis seal ikka.

Plasticu jutt ju kahjuks täiesti kümnesse... isegi mingid kalurid ja raamatupidajad Hispaania 4. liigatasemelt on tehnilise taseme poolest mäekõrguselt üle ja saaksid ilmselt sarnase pallivaldamise statistikaga meie vastu hakkama. OK, palliga midagi eriti teha ei oska (v.a. Soomets, see oli üks väheseid professionaalse jalgpalluri liigutusi, mida ma eestlaste esituses nägin), see selleks. Aga ka füüsiliselt oli ju poolakate ülekaal mäekõrgune, mitme väravagi puhul jalutas poolakas meie kasti nagu oma koju sisse, lahtised pallid mingi 90% ulatuses nende omad jne. Viies värav, poolakas askeldab seal viie eestlase vahel. Isegi tahtmist ei ole ju, sest kuidas muidu selgitada seda ruumi, mis poolakatele mängu läbivalt jäeti. Ma tahaks uskuda, et professionaalne jalgpallur, isegi Eesti tingimustes, võiks ikka natuke paremini suuta oma tööd teha. Kiirabiautojuhilt ju eeldatakse ka seda, et ta autoga oskab sõita.

Eelnev kehtib meeste ja nende klubide kohta. Sama kehtib ka muidugi treeneri kohta, siia võiks panna selle Jokeri meemi. Kaitsetöö osas ei ole meeskonnas vist mitte ühtegi kehtivat kokkulepet. Pressi tehti väga vähe ja sedagi täiesti suvaliselt. Umbes nii, et üks mees jookseb palli järel ja ülejäänud vaatavad niisama. Et äkki teeks mingi plaani, teeks pressi mingitel valitud hetkedel mingites valitud väljaku osades... mitte midagi sellist ju täna näha ei olnud. Suvaliselt minnakse ühele mehele kahekesi peale ja jäetakse mujal mehed täiesti vabaks. Kuna nagunii neil ees seista ei suudetud, siis see võimendab individuaalset mahajäämust veelgi. Minu arust väljendab see üsna selgelt, et treeneril puudub nii visioon kui ka autoriteet.

Ja siis need individuaalsed pirukad. Omal ajal õpetati üsna varakult, et kaitsetegevuse käigus peaks suutma kontrollida vähemalt ühte kahest ehk siis meest või palli. Kallastel oli üüratu eelis mõlema suhtes aga kuidagi suutis ta siiski nii mehe kui palli ära kaotada. Paskotši teine kollane oli ebavajalik. OK, ta jäi duellis oma mehega kaotajaks aga poolakas oli minemas läbi äärest... isegi kui eeldada, et ta jookseb kõik ülejäänud kaitsjad üle ja lööb ka ära, siis parem ikka vist lasta üks värav, kui jääda mehega vähemusse. Tema kaitseks tuleb muidugi tunnistada, et esimene kollane oli puhas pullisitt, sest viga seal eriti ei paistnud ja pealegi oli mees, kellele ta selle "vea" tegi, ka suluseisus. Isegi poolakate hiiglaslikust ülekaalust igas mänguelemendis hoolimata anti mäng ikkagi ise käest ära. Tõenäoliselt oleks muidugi poolakad ikka võitnud aga...

Kommentaar

Working...
                                X