Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti (26.03.2024 kell 19:00 @ Olümpiastaadion, Helsingi, Soome)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Minuarust see näitab ehedalt et seal riietusruumis käärib juba isegi uute ja noortega. Mis mõtet on sellise "peoga" jätkata!?!?! Jah ei ole tore avalikult üksteist kritiseerida, kui ise pundis sees oled, aga noor mees otse mängu järel lasi emotsioonid valla, no juhtub ehk küll jõuab seda (poliit)korrektsust tampida noorte sisse veel. On see üldse mingi esmaprioriteet?
    Küsimus ei ole ju poliitkorrektsuses vaid põhimõttes. CR ka liiga palju ürssis ja nüüd peab paraku kaamlitega mängima, sest tase ei kanna juttu enam välja. Või noh, tegelt kannaks, aga ei ole enam proportsioonis probleemidega, mis kaasnevad.

Vend tiimis 3 päeva olnud ja hakkab avalikult halama, et asi putsis - ei saa päris nii. Või sa arvad, et Klavan vaatas pärast Poola mängu, et jumala tip-top värk, "kahju, et noorem ei ole, küll tahaks selles satsis edasi mängida". Ja tal oleks selleks ka mingid siin-seal tehtud asjad, millega oma juttu backida. Elus mingi 20 mängu täiskasvanutega mänginud ja 2 kolli löönud vend ei peaks päris nii ju.

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust

Küsimus ei ole ju poliitkorrektsuses vaid põhimõttes. CR ka liiga palju ürssis ja nüüd peab paraku kaamlitega mängima, sest tase ei kanna juttu enam välja.
      Tra sellise debiilse võrdluse eest ütleks sulle et mine maga välja kuskil. See ei lähe üldse siia ritta praegu.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Tra sellise debiilse võrdluse eest ütleks sulle et mine maga välja kuskil. See ei lähe üldse siia ritta praegu.
        no võrdlus võrdluseks. Kui riietusruumis käärib, siis riietusruum ja tiim lahendab. Mitte ei lähe kõige verinoorem nolk avalikult sellest pasundama. Easy as that ju. Zahovaiko ütles selgelt välja, et nii ei saa, Kink oma luukeredega kapis ütles sama. Et ei ole päris nii, et "noor mees, veri vemmeldas, las jääda".

Kommentaar

Zaho ja Kinki arvamus tuleneb sellest, et nad teavad kuidas käib elu meeskonnas, milline on hierarhia ja mis on sinu koht seal kui sa tõepoolest kõige rohelisem vend koosseisus. Sellesmõttes õige, Jürgens sai ja pidigi saama epistli. Samas olen ma nõus Slavaga selles, et kui sa oled nii tiptop man manager nagu Häberli kõigi sõnul on, siis räägi asjad selgeks mitte ära saada minema. Jah, see väsimus jne jutt on minu jaoks jama.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kas Eesti koondis on kunagi mänginud ründavat jalgpalli? See mängupilt oligi halb, sest poolkaitses ja ründes polnud piisavalt kvaliteeti. Kaitse imeb alati sisse kui 90 minutit tuleb enda kastis istuda. Ungari ja Slovakkia liigas 0 ja võib tulla ja öelda mida iganes? Ise saamatu siis ikka hoiaks suu kinni.

Kommentaar

Algselt postitas Carlsperg Vaata postitust
              Kas Eesti koondis on kunagi mänginud ründavat jalgpalli? See mängupilt oligi halb, sest poolkaitses ja ründes polnud piisavalt kvaliteeti. Kaitse imeb alati sisse kui 90 minutit tuleb enda kastis istuda. Ungari ja Slovakkia liigas 0 ja võib tulla ja öelda mida iganes? Ise saamatu siis ikka hoiaks suu kinni.
              Häberli tuli, siis mängiti ründavalt või olen ma ainukene kes seda mäletab. Belgiale löödi kodus kaks, võõrsil löödi üks. Saadi küll tappa, kuid rünnati ja üritati. Viimased aasta on toimunud koha peal tammumine, kus püütakse kõigest väest kaitsa, unustades ründamine. Kurat mees kui sa juba suudad Tai vastu mängida viiki ja olla veel püstihädas nende vastu, et sellest viigist kinni pidada siis millest me üleüldse räägime. Teenida veerand miljonit aastaga sellist mängupilti viljeledes, no andke andeks ausalt. Mingi treeneritega eksperimenteerimine käib, küll tuuakse treenerite koolitaja etteotsa, siis Reim kellel oli absurdne statistiline näitaja noortekoondistes. Siis tuuakse treeneriks mees, kes oli esimest aastat meestetreener olnud Luzernis, kus sai lõpuks kinga kehvade tulemuste tõttu. Täiesti kaheldavate CVdega tüübid asuvad meil koondist juhendama ja siis imestatakse mis asjad ei toimi. Tõesti ma soovin koondisele head, aga tahaksin, et täna kaotatakse sama masendavalt nagu Poolale, et see Häbe jalga laseks.
              #tramaeivõi

Kommentaar

Ma tahan ainult üht asja tänasest mängust. Palun, muutke midagi. Tehke midagigi teistmoodi. See umb-kaitse taktika ei ole viimased pea 10 mängu toiminud. Meile lüüakse puur täis ja igas teises mängus me ei saa raami lööki.
                Proovige oma kasti ees söötu lükata. Lüüakse 3 sisse, savi. Proovige vähemalt palliga mängida. Muidu tõesti, paneme putka kinni ja hakkame disc golfi mängima parem.

Kommentaar

Kui Häberlil oidu on, siis ta peaks täna all-in minema. Proovima näidata ründavat atraktiivset mängu, väravaid lööma ja tulemuse tegema. Siis oleks tal veel trump taskus, et nonäed, edaspidi on mängud sellised ja nüüd tegime õiged järeldused jne jne. Kaotada pole ju enam mitte midagi.

Kommentaar

Enne võidab San Marino koondis mängu kui Häberli oma süsteemi muudab.

Kommentaar

Saame Soome saunas end pesta

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                        Kui Häberlil oidu on, siis ta peaks täna all-in minema. Proovima näidata ründavat atraktiivset mängu, väravaid lööma ja tulemuse tegema. Siis oleks tal veel trump taskus, et nonäed, edaspidi on mängud sellised ja nüüd tegime õiged järeldused jne jne. Kaotada pole ju enam mitte midagi.
                        Loodan, et kaotame!
                        Ainult sp, et siis ei saa seda mängu kasutada ettekäendena Häberli jätkumiseks!

EJL PEAB TAGASIASTUMA!

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                          Zaho ja Kinki arvamus tuleneb sellest, et nad teavad kuidas käib elu meeskonnas, milline on hierarhia ja mis on sinu koht seal kui sa tõepoolest kõige rohelisem vend koosseisus. Sellesmõttes õige, Jürgens sai ja pidigi saama epistli. Samas olen ma nõus Slavaga selles, et kui sa oled nii tiptop man manager nagu Häberli kõigi sõnul on, siis räägi asjad selgeks mitte ära saada minema. Jah, see väsimus jne jutt on minu jaoks jama.
                          No kuule. Man management meeskonnas ei ole ju ainult "selgeks rääkimine". Man management just viitabki sellele, et juht kasutab liikme osas sobivat viisi. Siin väike allikaviide ka - SAF, võid ta raamatust lugeda kui ei usu (Slavast tugevam allikas!). Mõne venna peale oli tulivihane, siis ei öelnud talle sõnagi, teise venna peale oli tulivihane, lõi putsaga näkku ja kolmanda peale... oli tulivihane ja saatis mõneks ajaks reservidesse.

Täpselt see ongi man management.

Seega - kui kellelgi on hea man management, siis ju see oli Jürgensi osas õige viis, me ei tohikski juhtumipõhiselt seda nii hinnata ja teoorias peaksime usaldama, et man management tegelikult ka on hea. Siin aga väike paradoks - ilmselt vähesed meist seda meeste juhtimisoskuse ila Häberli osas reaalselt ka usuvad.

Kommentaar

Teine võrdlus ka kõrgemalt tasemelt. Kujutad ette päriselt, et mängija, kellega on aastaid käinud kaasas mingi ilgem keberniit, pärast atletico ja bilbao 29. veebruari 0:3 mängu või viimast barca vastu 0:3 mängu ütleks ise 20 aastase tatina ja 3. korda koosseisu kuuluvana Cholo suunas avalikult konkreetselt nii:

"See on ainult minu arvamus, aga võib-olla peaksime proovima ründavat jalgpalli mängida. Vaadake ise... me kaitsesime terve mängu, aga lasime ikka endale kolm väravat lüüa. Ma ei tea, lähme proovime rünnata, äkki kaotame siis 1:3".

Muutsin siin ainult skoori.

Kõrgemal tasemel saadetaks see vend ikka väga kiirelt nahhui ju? Ja ma ei tea, päris nii selili ennast ei viskaks, et siin mingi niu-niu "me nii väike ja igat talenti peame austama ja hindama ja musi püksi tegema".

Käitub nii Häberli vastu... sügavalt kahtlen, et vend suudab keelt hoida hammaste taga ka siis kui fännide ja koondise liikmete jaoks on seis parem, kuid siiski vastuolus Jürgensi enda vaatega onju.

Seega - viimane aeg adekvaatseteks ja konkreetseteks lahendusteks. Äkki tuleb vend tee peale tagasi kui laks-laks päriselt käinud. Man managemendist midagi teadmata kahtlen, et Jürgens see vend, kellele ainult jutust piisab. Ehk jäigi Häberli üheks viimaseks positiivseks teoks siin see, et Jürgensi nahhui saatis.

Eniveis, mida rohkem sellest ise mõtlen, seda rohkem kettasse lähen. Üks 20 aastane tatiks ei peaks tulema määrama ja kommenteerima meeskonna teemat seal, kus endal veel munandid päris langenud ei ole.

Kommentaar

No kuule. Man management meeskonnas ei ole ju ainult "selgeks rääkimine". Man management just viitabki sellele, et juht kasutab liikme osas sobivat viisi. Siin väike allikaviide ka - SAF, võid ta raamatust lugeda kui ei usu (Slavast tugevam allikas!). Mõne venna peale oli tulivihane, siis ei öelnud talle sõnagi, teise venna peale oli tulivihane, lõi putsaga näkku ja kolmanda peale... oli tulivihane ja saatis mõneks ajaks reservidesse.

Täpselt see ongi man management.

Seega - kui kellelgi on hea man management, siis ju see oli Jürgensi osas õige viis, me ei tohikski juhtumipõhiselt seda nii hinnata ja teoorias peaksime usaldama, et man management tegelikult ka on hea. Siin aga väike paradoks - ilmselt vähesed meist seda meeste juhtimisoskuse ila Häberli osas reaalselt ka usuvad.
                              Kuidas see Häberli MM muidu platsil välja on paistnud? Pakub usaldus-oskus-krediiti?

E: ma olen ühes väikeses seltskonnas Häberli ja ta naisega "kohtunud", kus nad rääkisid siis endast, elust - väga lahe ja tore oli. Kummitama jäi mulje, et tegemist on rohkem perekondliku jooga-instruktor-terapeautidega, kui võistkonnaspordi juhtidega (nad naisega sukk-saabas).
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Teine võrdlus ka kõrgemalt tasemelt. Kujutad ette päriselt, et mängija, kellega on aastaid käinud kaasas mingi ilgem keberniit, pärast atletico ja bilbao 29. veebruari 0:3 mängu või viimast barca vastu 0:3 mängu ütleks ise 20 aastase tatina ja 3. korda koosseisu kuuluvana Cholo suunas avalikult konkreetselt nii:

"See on ainult minu arvamus, aga võib-olla peaksime proovima ründavat jalgpalli mängida. Vaadake ise... me kaitsesime terve mängu, aga lasime ikka endale kolm väravat lüüa. Ma ei tea, lähme proovime rünnata, äkki kaotame siis 1:3".

Muutsin siin ainult skoori.

Kõrgemal tasemel saadetaks see vend ikka väga kiirelt nahhui ju? Ja ma ei tea, päris nii selili ennast ei viskaks, et siin mingi niu-niu "me nii väike ja igat talenti peame austama ja hindama ja musi püksi tegema".

Käitub nii Häberli vastu... sügavalt kahtlen, et vend suudab keelt hoida hammaste taga ka siis kui fännide ja koondise liikmete jaoks on seis parem, kuid siiski vastuolus Jürgensi enda vaatega onju.

Seega - viimane aeg adekvaatseteks ja konkreetseteks lahendusteks. Äkki tuleb vend tee peale tagasi kui laks-laks päriselt käinud. Man managemendist midagi teadmata kahtlen, et Jürgens see vend, kellele ainult jutust piisab. Ehk jäigi Häberli üheks viimaseks positiivseks teoks siin see, et Jürgensi nahhui saatis.

Eniveis, mida rohkem sellest ise mõtlen, seda rohkem kettasse lähen. Üks 20 aastane tatiks ei peaks tulema määrama ja kommenteerima meeskonna teemat seal, kus endal veel munandid päris langenud ei ole.
                                Ehk siis probleem on eelkõige sõnumitoojas, mitte sõnumis endas. Mulle aga tundub kuidagi raske lüüa inimest risti pärast mängu selle sarnase tõdemuse eest, mida me siin ilmselt enamus peame üheks suurimaks ebaõnnestumiseks, mis meil viimasel ajal on olnud. Seda siis kogu eelneva kurbseeria valguses. Natukene nagu ootakski sellises momendis, kus üks suur peatükk sai kinni, et keegi asjaosalistest ka näitab välja rahuolematust olukorraga ja toimub mingeid muutusi, mitte ei tuleks vastu ainult seda ülimat nohisevat leplikkust, mis meil siin paistab valdavat ('peame vaatama kus oleme ja tuleme' kajab viimasel ajal pea igalt poolt täieliku paratamatusena, mitte vaid ühest võib-olla tõlkes kaduma läinud peatreeneri väljaütlemisest).

Kuigi ma olen kriitiline mitmete Eesti jalgpalli aspektide osas, siis ma keeldun uskumast, et ei saa paremini, isegi olemasoleva materjaliga.

Võimalik, et mingi hetk tuleb see hetk, kus Jürgens tõestab, et tuleb tõesti n-ö risti lüüa, aga imo see hetk pole (veel) käes. Vähemalt mulle tundub, et liiga lühikese aja jooksul on ta olnud nii põlualune, päästja kui uuesti põlualune, ilma et me liiga palju tausta teaks.

Kommentaar

Working...
                                X