Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust

Sellise avalduse peale tekib küll küsimus, et mis nüüd siis äkitselt muutus? Pohlak on viimased 18 aastat olnud president. Seni oli OK, aga nüüd äkitselt on nii hull, et vaja boikotti teha?
    Minu jaoks on pohlak olnud jälestusväärne juht Eesti jalgpallile juba viimased ~ 10 aastat. Seega ei ole minu jaoks nö. uus jutt.

Kommentaar

Algselt postitas jooseps Vaata postitust
      Minu jaoks on Järvela alla käinud.
      Ta ei ole mitte kunagi ka kuskil "üleval" käinud. Tänavalt tulnud tatipritsija, mats ja kisakõri!

Kommentaar

Algselt postitas rotten Vaata postitust
        Otsus on langetatud – austame seda. Aeg on lõpetada süüdistused ja keskenduda ühisele tulevikule. Parim võitis, nüüd soovin edu ja tasakaalu meile kõigile.
        See on absoluutselt vale lähenemine. Anda alla ja tagumik "issi" ees uppi ajada. Vastupidi, eesti jalgpallist hooliv rahvas ja pealtvaatajad peab oma vastumeelt hoopis AINA TUGEVAMINI väljendama, KÕIK NEED 4 AASTAT JUTTI! Ei ole nii et mingi üks krdi stagnaaegne junn on kaaperdanud Eesti spordi ühe laiapinnalisema ala enda faking kapsaaeda ja tüürib seda isegi reeglitele sülitades. Üla idapiiri tase. Masendav.

Kommentaar

Eestlased tulevad tänavale ennem jalgpalli pärast kui valitsuse ja õige see oleks. POHLAK MAHA!

Vend on nii ennast täis diktaator ja arvab, et valdav osa siiski on tema poolt eestis ja, et Klavan häbistas eesti jalgpalli.. hah. Pohlak on eesti jalgpalli häbistanud 18 aastat! Klavan üritas seda päästa aga suurest "armastusest" jalgpalli vastu Pohlak otsustas, et ennem kui Pellele pole asi kirjutatud, siit ei lahku! Kuidas ta hr.pohlak ise aru ei saa, et võiks anda kellelegi teisele võimaluse ja mitte ise kandideerida... 18 aastat... ehk aitaks.. aga ei.. diktaator. Mitte keegi peale sinu tallalakkujatest klubideomanike ei soovi sind eesti jalgpalli! 30 aasta pärast ei mäleta sind keegi!
          Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

Kommentaar

Kõige kurvemaks teeb selle lõpptulemi juures see, kui vähesed inimesed tegelikult otsustasid selle 68 hääle üle. Kui mitmed tuhanded inimesed nende 68 hääle taga tegelikult tahtsid muutust, kui paljud neist ei tahtnud järgmisest neljast aastast pool oleks nende lemmikspordiala juht pensionär. Mõne klubi hääl tuli letti 150 000 laenu eest, mõni suurema mõni väiksema. Mõni puhtalt lojaalsuse eest. Jalgpallihaiglale tuleks ilmselt luua ka alternatiiv, sest olen enam kui kindel et liikmete meelsus läks ka seal kogemata paberil teise lahtrisse.

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
              Need häälteks vajalikud jüngrid keda vest nurka mikromanageerinud küll mingid mudahaisu ei tunne. Pigem raha ja ego paitus. Aga neid inimesi Eesti jalgpall ei koti ka!
              Mis mikromanageerinud... Sa ei kuulnud või, pohlak on hoopis "hoolinud"!

Kommentaar

Oot, kas Piiroja läheb Jalkaliidu juhatusse nüüd v?

Noh, shokeeriv oligi see tema hoosanna laulmine Pohlaku suunal. Nii siis saadi endale see ametikoht.

Kommentaar

Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
                  Eestlased tulevad tänavale ennem jalgpalli pärast kui valitsuse ja õige see oleks. POHLAK MAHA!

Vend on nii ennast täis diktaator ja arvab, et valdav osa siiski on tema poolt eestis ja, et Klavan häbistas eesti jalgpalli.. hah. Pohlak on eesti jalgpalli häbistanud 18 aastat! Klavan üritas seda päästa aga suurest "armastusest" jalgpalli vastu Pohlak otsustas, et ennem kui Pellele pole asi kirjutatud, siit ei lahku! Kuidas ta hr.pohlak ise aru ei saa, et võiks anda kellelegi teisele võimaluse ja mitte ise kandideerida... 18 aastat... ehk aitaks.. aga ei.. diktaator. Mitte keegi peale sinu tallalakkujatest klubideomanike ei soovi sind eesti jalgpalli! 30 aasta pärast ei mäleta sind keegi!
                  Väike parandus. Ma usun, et ma ei eksi kui väidan, et ükskõik milline omaagne inimene kinnitaks sulle, et Pohlak on olnud nr. 1 jalgpalli asjade otsustaja alates 90ndatest. Ja see, et ta vaid 18 aastat on olnud presidendi tiitliga, see on puhas formaalsus.

Uue ametiaja lõpus saame rääkida, et põhimõtteliselt on meie vutti tüürinud neli kümnendit üks ja sama inimene. Meie generatsioon ja järgmine jääb teda kindlasti elu lõpuni mäletama, meeldigu see meile või mitte (aga see, et esimene osa teenitult oleks, seda ilmselt ei vaidlusta väga keegi). Ja küll hoolitsetakse ka selle eest, et ajaloo raamatusse saaks ta igavesti talletatud.

Ma pole kindel, aga võin muidugi eksida, et kas just Pelle Pohlakust saab järgmine liidu juht, aga oma soosik saab Pohlakul kindlasti olema, kellele läheb siis kogu n-ö aparatuuri toetus taha.

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  Oot, kas Piiroja läheb Jalkaliidu juhatusse nüüd v?
                  Noh, shokeeriv oligi see tema hoosanna laulmine Pohlaku suunal. Nii siis saadi endale see ametikoht.
                  Jah, pmst Klavani otsene vahetus ning uudis temast kui Pohlaku kandidaadina tuli ka üsna kohe pärast Piiroja Delfi intekat. Saateks Are Altraja ülistused Piirojale kui väga tublile Pärnu jalgpalliarendajale.

Küünikuna jääb mulje, et kui Klavan toodi pardale, et Vassiljevi ja liidu meelsusküsimuse teemat jahutada, siis Piiroja on legend, millega praegust aplvaat alla tõmmata.

Kommentaar

Mul on häbi, et jalgpalliliidu president tuleb üldkogule tagauste kaudu ja väljub esindusfunktsiooni rollist talle sobival hetkel. Mul on häbi, et selline president ütleb, et tema ei peida ennast kunagi. Ometigi peitu Sa läksid mõistetamatutel põhjustel kogu kampaaniaperioodi vältel. Mul on häbi, et häälte saamiseks piisab 2025 aastal jätkuvalt pallikottide viimisest, kuid tänan Pellet, et ta ise läks. Mul on häbi, et tervislikku valimisvõitlust peetakse häbiks. Mul on häbi, et valitsev president kasutab uue perioodi arengukava oma valimisplatvormina. Mul on häbi, et president väidab, et hoolib, kuid tegelikult mikromanageerib. Mul on häbi, et loodud meeskond on näiline ja juhatus ei suuda ilma presidendi abita küsimustele vastata (vaatan sulle otsa, Gerd Müller).

"Mul on häbi.." loogikaid ja protsesse võiks jätkata, kuid reaalsuses oli see kõne reaalsest elust irdunud. Mingis imelises kujutletavas maailmas on jalgpallipere ühtne. Barcelona ja Real Madridi või Roma ja Lazio fännid elavad õnnelikult ja teineteist armastavalt ühise katuse all. Jalgpallihuligaanid ei kakle, sest sellises düstoopias on vaid ja vaid rahu. Tulemused on kokku lepitud kõigile võrdselt.

Vastupidi, Pohlak räägib kirest. Mõistagi, ega kui naine kodus mehe munad tumelillaks lööb, siis see pole perevägivald (ega enesekaitse), vaid see on kirg. Samasuguse kirega möllavad ultrad platsi ääres, kuid seda tuleks pidada lõhestumiseks. Jalgpall on marginaalne spordiala maailmas, mis mitte kedagi ei kõiguta ja mida tuleb eraldi kaitsta. See muidugi pole tõsi, ega isegi tõelähedane.

Jalgpalli teebki ühtseks vastandumine - kõigil oma soosik. Jalgpalli teebki ühtseks see, et see on oluline nii fännidele kui mängijatele.

Rahvas on oma otsuse teinud ja otsustajad on oma otsuse teinud: rahvas ei ole rahul, otsustajad on rahul. Järgmised neli aastat saab olema põnev jälgida!

Team Klavan võiks jätkuda, kuid juba isikustamata nime all. Nende esimeseks aktsiooniks võiks olla erarahade kaasamine ja kõikide klubide pallikottidega varustamine. Sõnumiks, et pallikotid ei pea tulema vaid jalgpalliliidust, vaid eraraha on võimalik kaasata.
                    See lõputu võrrand..

Kommentaar

Kas ma saan õigesti aru, et liikmeid(kes saavad üldkogul ka hääletada) võetakse vastu üksnes üldkogul ehk iga 1 aasta tagant?

Kommentaar

Julge pealkiri

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Küünikuna jääb mulje, et kui Klavan toodi pardale, et Vassiljevi ja liidu meelsusküsimuse teemat jahutada, siis Piiroja on legend, millega praegust aplvaat alla tõmmata.
                          Pane siia võrrandisse Leva ka - kui ta poleks Pohlaku taga, siis oleks vene-kaarti ööd ja päevad taotud. Nüüd vajus see võimalus ära..
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                            Julge pealkiri
                            Ainuõige pealkiri ja täiesti ehe sisu!

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Pane siia võrrandisse Leva ka - kui ta poleks Pohlaku taga, siis oleks vene-kaarti ööd ja päevad taotud. Nüüd vajus see võimalus ära..
                              Millest see arvamus, et härra Viktor nii väga "Slava Ukraiina" on? Pluss muidugi see, et kolmkümend(?) aastat Levadia jalgpalliklubi. Aga ei oma staadionit, kunstmuru ega eestikeelseid fänne.
                              Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Minu meelest tehti eile hea otsus. Minu lemmik spordiala võitis sellest kõvasti. Kasutades Oti sõnu, siis tegemist on tõelise seljavõiduga. Kuna aastatega on tehtud suurt tööd ja ala tippu viidud, võiks öelda isegi eestlaste südamesse, siis siit saab see ainult paremaks minna. Eriti peale sellist järjekindlust liidu poolt. Selle kolmekümne aasta jooksul on olnud kõrghetki, kui ka languseid, aga kogu selle aja jooksul on alati mind hoidnud ala toetamise juures see koondislaste iha anda endast parim mängus. Isegi, kui on tulnud (suured) kaotused. See, kui mängus ei anta alla, vaid antakse endast parim. Viimase aja tõus ja populaarsus on kõik selle vili. Aitäh Jalgpalli liit ja need valikud, mis te tegite, tänud selle eest siiralt. Eile oli hea päev korvpallile!
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X