Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Üldiselt miks Arno pooldab flora poisse on see, et ta teab mida mängijalt oodata ja suuri nn ära kukkumisi vaevalt esineb.
Mõni herr pakub siin Malovit. Selle väite üks tegur on kas isiklik sõprus härra Maloviga või siis on antud isik juhtutud mängule kus Malov mängis keskmisest paremini. Mina küll Malovil kohta koondises ei näeks.
Millest aga enamus nimede lahmijad aru ei saa on see, et koondis ei hakka kindlasti lähemate aastate jooksul ründavat jalgpalli pakkuma ja seetõttu ka äärepoolkaitsjate töö märksa erinev klubis mängitavast. Kui meie kõige toredam ja ilusam mängumees(Kink) mängus Põhja-Iirimaa vastu vasakus ääres mängis siis polnud meie vasak äär just kõige kindlam ja sellest ka Arno teguviis, et Kink nii väheseks ajaks platsile järgnevates mängudes.
Ja Zahhovaiko asendamine Teeveriga no jumal küll mida veel. Viimases mängus oli Slava ainuke mängija, kes suutis palli ees hoida ja selle tulemusena karistuslööke teenida. Ja Teeverit ei kujuta mitte ette nr. 10 mängimas. Minu arvates Slava ongi praegu peale Operit teine võimalik mees keda nr. 10 peal kasutada.
Aga mis ootan Arnolt on see, et ta ei jätaks neid vahetusi viimasele 10nele minutile vaid vahetaks kas siis vaheajalt tulles või peale 15. minutilist mängu. Aga mina pole ju mees kes võiks seda nõuda.
Masendavamat mängijat kui Viikmäe on ründes küll raske ette kujutada. Miks panna väljakule mees, kes ei võida ühtegi mees-mehe vastu võitlust, võidab mängu jooksul null peapalli ning kui palli enda valdusesse miski ime läbi saab, siis annab selle vaid 15% juhtudest oma mängijale. Meistriliigas on ta lönud sel hooajal 4 väravat (Zahhovaikost 4 korda vähem, muide). Samal ajal oleks siiski võimalik väljakule panna mees, kes lööb pea igas Spartaki duubli kohtumises värava (kahtlustan, et venemaa duublite liiga on eesti meistriliigast siiski kõvema tasemega). Tahaksin kangesti rääkida veel viikmäe liikumisest väljakul (mis oli täpselt vastupidine näiteks Tomassoni omale, kes mängis taani koondises ju põhimõtteliselt sama kohta nagu viikmäe meil), a seda võib igaüks ise staadionile vaatama minna
Kui ta hakkaks mängijate valikul paremaid otsusi tegema, võiks ta minu poolest jääda.
Ja ega Eestil ei oleks tegelikult kuskilt paremat treenerit võtta ka.
Pras sa vist pole malovit mängimas näinud!!! Vennal hea tehnika, ei tea hetkel kui heas vormis ta praegu on, aga vend on ikka kõva käsi. Sobib ilust eesti koondisse. Igatahes väga mõttetuid vendi on koondises...
Pijpers võib jääda, aga ainult tingimusel, et ta ei ole enam Flora treener, kuna nagu näha peaaegu terve koondis koosneb Florast ja nagu ka eelpoolkõnelejad on rääkinud, mida teevad koondises sellised hampelmannid nagu Post ja Saharov???
Pijpers võib jääda, aga ainult tingimusel, et ta ei ole enam Flora treener, kuna nagu näha peaaegu terve koondis koosneb Florast ja nagu ka eelpoolkõnelejad on rääkinud, mida teevad koondises sellised hampelmannid nagu Post ja Saharov???
Ma arvan, et sina ei ole see kõige õigem otsustama. Vaevalt, et sul põhiharidus olemaski oleks? :P
Ma arvan, et sina ei ole see kõige õigem otsustama. Vaevalt, et sul põhiharidus olemaski oleks? :P
No näed, poisil pole põhiharidustki ja saab ise ka sellest suurest jamast aru.
Ilmselt on õigem aeg hinnanguid anda 2006 MM valiktsükli lõpus. Alagrupp on täpselt selline, kus on lootust kõrgele kohale tõusta- seda aga ainult hea ja väga hea mängu korral. Juhul kui see valiktsükkel ebaõnnestub, usun et Pijpers loobubise koondise treeneri kohast. Siiani on siiski tulemusi ja väikest edasiminekut märgata- viik Euroopa tippu kuuluva Taaniga pole ju ometi halb tulemus.
Muidugi tekitab palju küsimusi mängijatevalik, räägi mis sa tahad (taktika jne) aga Eesti Meistriliiga keskmikud või lausa esiliigas mängivad pallurid ei tohiks olla eelistatud silmnähtavalt andeka noore mängija eest, kes on murdnud ennast Venemaa tippklubisse. Tegemist võib pigem olla suhtlemisprobleemidega, mis ei tohiks eestisuguses väikses riigis, kus mängijate valik niigi kitsas, koosseisu nii radikaalselt mõjutada. Ma saan aru kui Advocaat jätab van Nilsterooy staaritsemise pärast Hollandi koondisest välja, nagu kunagi ka Gullitiga Advocaati käe all juhtus. Aga neil on 3 samasugust meest asemele võtta. Aga kahjuks Viikmäe ega Reinumäe ei asenda Kinki, mõtlen pikas perspektiivis- kogemused tuleb ikka saada ja päris tippesitusi polegi võimalik kohe oodata. Aga praegu ei anta võimalustki. Müstika.
Aga ootame MM valiktsükli lõpuni.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Kommentaar