Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pijpers koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Pijpers koju?\'

Originally posted by Noonik

Siuke titekas küsimus, aga kui suur oleks võimalus, et Pohlak suudaks näiteks Rudi Wölleri uueks treeneriks saada. Mäletatavasti loobus ta Saksa koondise juhendamisest.
    Üldse, kas Pohlakul on praegu käepärast võtta kuskilt mõni tasemel treener, kes suudaks koondist treenida paremini, kui Pijepers.
    Ma ei kahtle üldse et Pohlak suudaks ka uue korraliku treeneri leida. Tuleb tunnistada, et senised valikud (Thordarsson, Pijpers) on mõlemad olnud head treenerid ja eesti jalgpallile palju juurde andnud. Aga samas ei ole ma kindel kas Pijpers on ennast ammendanud. Midagi tuleks teha küll aga ma usun , et ka Pijpers on sellest teadlik ning suudab midagi välja mõelda.

Kommentaar

Kala hakkab mädanema peast - st pohlak ja tema roll. Puhastama hakatakse sabast - st treener.
      memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Originally posted by Ono
        Jaja, naudi staadionil põrsa kombel sitas visklemist umbkaitses ja pärast laula ilusaid laule, kui me 11 mehega oma karistusalas 90 min. mängida suutsime ja seejärel väärtusliku punkti saime.
        Loomulikult naudin, kui sellise kaitsva taktikaga on võimalik näiteks Euroopa meistriks tulla - Greece style.

Lihtsalt mõningad mõtted: Pohlakul on ehk midagi uut ja huvitavat soolas ? Oma kontaktide kaudu sai ta mõne välismaise treeneriga heale jutule ? Seepärast ei tundugi enam Pijpersiga lepingu pikendamine nii vajalik. Või on see kõik lihtsalt heh ee...taktika ehk siis mingisuguse surve avaldamine Arnole ja põhjuste otsimine/väljatoomine, et ei peaks mehe palka tõstma, vaid võib-olla seda hoopis vähendama.
        Ah eks mõne aja pärast ole näha, mis saab....aga Saksa Rudi\'t küll ei tahaks.

Kommentaar

MM-mänguks Liechtensteiniga valmistub tänase seisuga 12 FC Flora ja mitte ühtegi Tallinna Levadia jalgpallurit. Meeldetuletuseks: Levadia asub Eesti meistrivõistlustel liidri- ja Flora kolmandal kohal.

Miks nii?

Koondise ja FC Flora peatreener Arno Pijpers üritas ükshaaval levadialaste mittekutsumist põhjendada.

«Kruglovi peale mõtlesin, aga ta pole vasakkaitses Urmas Roobast ja Klavanist parem. Sama asi Dmitrijeviga - mul on samal positsioonil Reim, Lindpere ja Rähn. Vassiljevit vaatasin kohtumises Merkuuriga ning veendusin, et ta pole lõikusejärgselt endist vormi taastanud. Voskoboinikov tuleks kõne alla, aga ründajatena eelistan praegu Zahovaikot, Viikmäed ja Teeveri. Nahki kutsusin mullu, aga ta klubi vastas, et Nahk on vigastanud. Jahmusin, kui ta paar päeva hiljem Jokerite eest mängis. Järelikult ei tahtnud ta koondisse tulla - kust ma võin teada, võib-olla ei taha ta tänini.»

Levadia väravavaht Artur Kotenko tänu floralase Martin Kaalma vigastusele ilmselt siiski teenib kutse.

Levadia juhendaja Tarmo Rüütli: «Pijpersi õigus ja kohustus on mängijaid valida, praegu otsustab tema maitse. Paljud meie mängijad kuuluvad U21 koondise nimekirja, kui olukord nõuab, küll nad sealt põhikoondisse ülendatakse. Ma ei taha kriitiline olla, aga Nahki suhtes ei saa küll Pijpersist aru. Mullu ütles ju Jokerit tema eest «ei», mitte Nahk ise. Kahju, et mängijat nii kaua hammasrataste vahel hoitakse. Ta ei pea ju ometi Pijpersi ette põlvitama minema.»

krt nahk`i koha pealt on rüütlil täiesti õigus. pijpersi jutt:\"Nahki kutsusin mullu, aga ta klubi vastas, et Nahk on vigastanud. Järelikult ei tahtnud ta koondisse tulla - kust ma võin teada, võib-olla ei taha ta tänini\" on täiesti vastukäiv....
          ja ka teiste meeste kohapealt on jutt kahtlane:\"Voskoboinikov tuleks kõne alla, aga ründajatena eelistan praegu Zahovaikot, Viikmäed ja Teeveri.\" minu arvates on teeveril küll see hooaeg vilets olnud.

Kommentaar

Järsku on kunagine kandidaat Hans Backe FC Koppenhaagenist \"kinga\" saamas ja seega pohlakul valikuvõimalus suurenenud!

Kommentaar

palju pijpers u.roobat näiteks viimase poole aasta jooksul üldse näinud on, nagu keegi juba vastavas teemas mainis?

ja viikmäe asemele võtaks ma küll igaühe. teeverit on vähe nähtud, kuid tõenäoliselt eelistaks ka voskoboinikovi temale.

dmitrijevi ja vassiljevi osas vabandab end mingil määral välja, aga nõme on see sellegipoolest. meil on koondises kuradi pärnu tervise ja kehvas hoos kolmandat kohta hoidva meeskonna mängijad, kuid liidrid jäetakse koju. haige.

Kommentaar

minu tagasihoidlik arvamus:

Pijpers on tore mees, aga aeg ajalt pole piisavalt autoriteet (nii mängijate kui Pohlaku silmis) ning kasutab mängijaid valel positsioonil.

Autoriteetsusest:
                Olgem ausad: Kristal, Reinumäe, Sahharov, Saviauk, ilmselt ka M.Rooba, Rähn, Viikmäe ei ole mängijad keda peaks mängutaseme poolest koondises kasutama - tundub, et nende kasutamise taga on pigem Pohlaku \"soovitus\". Teiseks on tal pidevalt probleeme Kingi, Lemsalu, Pareiko. Nahki jt mängijatele piisavalt autoriteetseks treeneriks olemisele.

Tema positiivseks küljeks on palju nö kõrvaltvaataja rolli kogemust - ta on suur(t)e meitri(te) tegemisi kõrvalt jälginud ja oskab neid siin enam-vähem järgi teha. Aga see mees on ok jäljendaja aga ta ei ole geenius - tulles siia, ta tõi palju head jalgpallile, aga ta hakkab vaikselt murenema paljude inimeste surve all ja tal ei ole enam ideid.

Positsooni määramisest
                Mina ei saa aru kuidas kasutatakse Operit kui kiiret kuid vähetehnilist mängijat nr 10 kohal kuid samal ajal täiesti abitut ja aeglast Reinumäed nr 7 kohal?

Kindlasti teatab osa foorumlastes: hakka ise treeneriks kui targem/parem oled. Ma võin öelda, et mul ei ole teamisi jalgpallist, küll aga elementaarlooggikast - äärde pannakse ju kiired jalgpallurid ja keskele tehnilised - sest äärtel on palju pikem maa joosta ja ainult ühele poole platsi vaadata kuhu sööta - keskel risti vastupidi. (eriti nö hollandi 4-2-3-1 skeemi järgi) Aga koondise treenerina topib Arno paraku mängijaid risti vastupidi. Või ei ole mul õigus?

Kas ei peaks Oper ilema äärel (7) ja Kink keske(10) selle asemel et Kinki järjekinlalt toppida nr 11 kohale - (kus võiks mängida Klavan või Terehhov) ja püüda veenda sellega fänne ja avalikkust Kingi suutmatuses.
                Klavan on oma olemuselt poolkaitsja, mitte kaitsja jne, jne. Allase aeg-ajalt keskel mängitamine toob alati värava (kahjuks meie poolele), samuti on kaitsev poolkaitsja Jääger - kellel on norm tehnika, kuid ta on ju keskkaitsja jaoks lühike ja ääre jaoks aegane - inglise süsteemis nr 4 ja eesti/hollandi omas nr 6 on tema positsioon jne
                Ok - võimalik, et mul pole õigus - jätaks ka oma irisemise ja õiendamise kui praktika vastupidist tõestaks.

Kokkuvõttes.
                Arnol on kahtlemata nö päris jalgpallimaast päritud kogemus ja treeningmetoodika kuid ei ole ainulaadset geeniust (Olsen, Möller-Nielsen, Rehagel, Miljutinovic) - millega nõrgemat meeskonda tugevamate vastu mängima panna, kasvatades ühtlasi noori üles, et ole piisavalt autoriteeti et kodumaistest jupijumalatest nagu Pohlak kaarega üle olla ja olla iidoliks ka kodumaistele staarikestele (Kink, Svets, Pareiko jne).

Ühesõnaga minu arvamus temast - ei liha ega kala. Kui on parem siis vahetame ta välja, aga Rüütlit kes on suure meistri (van Gaal) varju omakorda vari ka ei taha.
                Kui suudaks uue treeneri puhul säilitada plussid ja omakorda vähendada nõrkusi oleks oolrait - aga inimest kes suudaks tuhande muu probleemiga (Pohlak, avalikkus, noortejalgpall, jalgpalliturundus jne) tegeleda edukalt, ning olla korraga kahe meskonna treener ei leidu naljalt, eriti kui peab ka palganumbritega konkurentsivõimeline olema ülejäänud maailmaga.

Nojah, teie arvamust ma juba lugesin - kahjuks vähe oli mida lugeda doh:

Kommentaar

selle viimase lausega tahtsin öelda (ka foorumi kohta üldiselt,mitte ainult selle teema kohta), et vähe on analüüsi palju emotsioone.

Kommentaar

Originally posted by indrek

Positsooni määramisest
                    Mina ei saa aru kuidas kasutatakse Operit kui kiiret kuid vähetehnilist mängijat nr 10 kohal kuid samal ajal täiesti abitut ja aeglast Reinumäed nr 7 kohal?

Kindlasti teatab osa foorumlastes: hakka ise treeneriks kui targem/parem oled. Ma võin öelda, et mul ei ole teamisi jalgpallist, küll aga elementaarlooggikast - äärde pannakse ju kiired jalgpallurid ja keskele tehnilised - sest äärtel on palju pikem maa joosta ja ainult ühele poole platsi vaadata kuhu sööta - keskel risti vastupidi. (eriti nö hollandi 4-2-3-1 skeemi järgi) Aga koondise treenerina topib Arno paraku mängijaid risti vastupidi. Või ei ole mul õigus?

Kas ei peaks Oper ilema äärel (7) ja Kink keske(10) selle asemel et Kinki järjekinlalt toppida nr 11 kohale - (kus võiks mängida Klavan või Terehhov) ja püüda veenda sellega fänne ja avalikkust Kingi suutmatuses.
                    Klavan on oma olemuselt poolkaitsja, mitte kaitsja jne, jne. Allase aeg-ajalt keskel mängitamine toob alati värava (kahjuks meie poolele), samuti on kaitsev poolkaitsja Jääger - kellel on norm tehnika, kuid ta on ju keskkaitsja jaoks lühike ja ääre jaoks aegane - inglise süsteemis nr 4 ja eesti/hollandi omas nr 6 on tema positsioon jne
                    Ok - võimalik, et mul pole õigus - jätaks ka oma irisemise ja õiendamise kui praktika vastupidist tõestaks.
                    julgeks paaris asjas vastu vaielda. nr seitsme (e parema ääre) esimene valik on siiski haavistu ja teine valik smirnov. reinumäed kasutab pijpers vaid nende vigastuste ja väga raske vastase korral. kuid jah, pijpers võiks operit kasutada tipuründaja kohal ,see on vähemalt minu arvamus.
                    kingi osapealt olen nõus, ta pole loomult äär. aga klavan ei sobi eesti koondise ääreks. klavan on selleks liiga aeglane ja liiga vähese tehnilise pagasega. terehhov on rünnakul veel ragnarist igas asjas üle....
                    a muus osas olen 100% nõus.

Kommentaar

Mina näen Klavani probleemi just kaitsetöös - samal ajal kui edasi liigub ta päris kenasti.
                      Mis Opisse puutub, siis olles peajagu teistest üle on ta loomulikult hetkel ka üks parimaid ka nr 10 kohal kuid seal oleks Kink märksa võrdväärsem asendaja kui nr 7 kohal Haavistu või Smirnov. (Kusjuures Svets on viimasest kahest tõenäoliselt oluliselt parem, kuigi kaunis ebastabiilne). Nr 9 -sat Opi hästi mängima ei sobi, sest ta on hea palliga edasi liikumises mitte selg ees rünnakul ja palli hoidmises.

Kommentaar

seni viimane postitaja delfis vihjab (liiga emotsionaalselt sest eriline uudis v6i yllatus see poleks) hoopis Pohlaku finantsprobleemidele,
                        mis treeneri ja m2ngijate indu arusaadavalt jahutab- kui etten2htud papp saamata, tegutsetakse rohkem vabatahtlikult, asjaarmastaja korras

meenub 99.a, mis algas h2sti, aga j2rgnes t2ielik allak2ik, siis saadeti vanemad mehed Soome raha teenima
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

hakkab ära tyytama see vingumine juba et mix aind florast ja florast no see on Pijpersi asi keda ta võtab !!!!

Kommentaar

Originally posted by p3p3

hakkab ära tyytama see vingumine juba et mix aind florast ja florast no see on Pijpersi asi keda ta võtab !!!!
                            Ongi Pijpersi asi. Ja siin arutatakse kas ta teeb õigesti või valesti.
                            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by p3p3

Piiider oled väääää?
                              Ei ole see midagi ainult tema asi.

Kommentaar

Originally posted by peremees
                                Ei ole see midagi ainult tema asi.
                                Oot nüüd ma ei saa aru - seleta !

Kommentaar

Working...
                                X