Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Portugal - Eesti, 8. septembril 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Portugal - Eesti, 8. septembril 2004\'

zaz, su jutt on üsna vastuoluline... kõigepealt kritiseerid treenerit et ta zahho ja viikmäe \"The Udu\" sisse tõi ja siis loodad et ta veel 4 (neli!) aastat seda teeks...

arumaisaa
    Cerveza.

Kommentaar

mäng muidu oli ilus (kuni lõpuni loomulikult) . algusel polnud ka väga viga ja esimese poolaja lõpp mulle väga meeldis,siis oli kohati küll tunne,et asi on eestlaste kontrolli all.
      ja üldse,esimene poolaeg tuli meie koondisel ikka (minuarvates) märgatavalt paremini välja,kui teine.
      kõige rohkem kahju on mul sellest,et ei õnnestunud isegi ühte väravat ära lüüa (kuigi ilusaid võimalusi oli)

Kommentaar

Nutta tahaks
        308

Kommentaar

Noh, mis siis nagu öelda. Ise kohal pold, näha sain niipalju kui teeveest tuli. Esimesed 75 minutit olid üllatavalt head Eesti koondise kohta. Samas, arvestades mängupilti võiksime me arvatavasti \"Koleda jalgpalli maailmamestrivõistlustel\" küll vabalt finaalis mängida, Kreekaga siis.

Väga kahju oli sellest, et Kingapael ei suutnud oma võimalust kolmelt meetrilt ja hiljem meetrilt sisse lüüa. Meil on niigi vähe võimalusi ning selliseid ei tule talle koondise mängudes kahjuks vist enam niipea.

Arusaadav, et mehed platsil väsisid ning Arno tegi igati ootuspärased vahetused, välja arvatud Klavan---> Rooba, mis oli tõsiselt ebaõnnestunud. Samas, Kummiku vahetuse võis ka tema väike vigastus tingida, mitte Arno arusaam sellest, et Klavan võtab nüüd CRi kinni. Otsustavatel hetkedel ei suutnud Klavan oma äärt kinni võtta ning hiljem sinna äärde vahetatud Vjatsheslav \"couldn\'t hit a barn from 5 yards\" Zahovaiko ainukesed helgemad hetked olid kaks suurepärast valesöötu vastasvõistkonna mängijatele.

Poom, ühest küljest tegi ühe absoluutselt fantastilise tõrje, kuid esimese värava võib suuresti tema nimele kanda, kuigi võimalik, et ta poleks seda lööki suutnud tõrjuda enivei. Kollane kaart ja mängu venitamine polnud ka kuigi kena, aga antud olukorras arusaadav, - the kollane kaart.

Natuke olen pettunud Lindperes, ootaks temalt tulevastes mängudes veidi julgemat tegutsemist. Täna oli teda vaid mõnes episoodis näha, kuigi need korrad olid päris lootustandvad. Sooviks Lindperelt näha rohkem palliga kiirelt edasi liikumist ning keskelt teravuste loomist, milleks ta võimete poolest kindlasti võimeline on.

Kuigi Teever oli mõnes episoodis päris nähtaval kohal, jäi üldiselt tema kontributsioon, vähemalt telekast vaadates suhteliselt kesiseks.
          Nagu ka kogu meie nn. ründemäng tervikuna. Eriti närvi ajas see, et seisul 1:0, sai Eesti heas positsioonis palli, kuid rünnakule polnud keegi justkui minemas. On mõistetav, et 0:1 Portugali käest pähe saada oleks Eesti jalgpalli ajalukku läinud kui \"hea mäng\", kuid sellistes olukordades võiks keegi mängijatest rohkem vastutust võtta ning vähemalt üritada. Mitte, et ründeliinis üks mees proovib ja ülejäänud löövad käega. Kahjuks tuli sellest pookõvast ründemängust kiirelt kolm kolli omale, mis näitab, et osad mehed lihtsalt mingihetk loobusid hingega võitlemast, mis on mõneti ka arusaadav.

Tuline kahju on sellest, et ei suudeta ära kasutada Operi parimat omadust - kiirust, mis on eriti oluline kontrate peale mängimises, mida Eesti umbkaitses mängides tavaliselt üritabki. Kahjuks pole Eesti koondis hetkel eriti võimeline kiirelt 2-3 sööduga kaitsest rünnakule ümber lülituma, kuna äärepoolikud jooksevad ennast tühjaks vastase ääri kattes ning vastase eksimuse korral pole keskelt enamasti palli kuhugi suunata, kui lihtsalt kuhugi üldises Operi suunas, mis tugevamate võistkondade puhul tähendab lihtsalt palli ära andmist.

Võistkond kaitses 75 minutit hästi, loodi ka mõned suurepärased väravaolukorrad, mis tuleks selliste vastaste vastu, eriti võõrsil mängides KINDLASTI ära kasutada. See, mis pärast Arno ebaõnnestunud vahetusi toimuma hakkas, see oli suht kohutav, lõpuks lootsin lihtsalt, et kohtunik vilistab ja lõpetab selle sodoomia ära.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Väga kahju oli sellest, et Kingapael ei suutnud oma võimalust kolmelt meetrilt ja hiljem meetrilt sisse lüüa. Meil on niigi vähe võimalusi ning selliseid ei tule talle koondise mängudes kahjuks vist enam niipea.
            kes on kingapael? .. minu teada ainukene meetri pealt võimalus oli Ingemaril, kuid kes tähelepanelikumalt jälgis, siis oli tegemist suluseisuga.

Kommentaar

Eesti oli 75 minutit kaitses maailmaklass, ründes hea . Teise väravani hea, kuid edasi väsimus, nii et silme eest võttis mustaks. Portugal kahjuks jagas ära, et tuleb lõpus väravaid lüüa
              Minu arust oleks Zahho asemel võinud sisse tuua mõni kaitsva orientatsiooniga mängija, sest väravad ei tulnud minu meelest mitte eestlaste lohakusest, vaid rampväsimusest. Kuid Arno istub pingil ja tema otsustab. Seda tuleb aktsepteerida.
              Kuigi 0:4 tulemuslikult on Eestile krahh, oli nende mäng hoopis tugevamast tammepuust, kui ülemöödunud võõrsil saadud pakkid oranzide ja Portugali vastu. Siin ei antud naljalt midagi ära.
              Eriti tahaks kiita meie ründavaid poolkaitsjaid - Teever, Terehhov ja Lindpere. Minu poolt teile lilled.
              Kuid ei maksa põdeda, tuleb hakkata valmistuma kiluvaraste vastu. Kuigi mulle lätlased miskipärast meeldivad, võidame me neid nigunii
              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

eesti mängis tõesti hästi, esimesed 74-75 minutit. nad võitlesid ja üha tõenäolisem tundus olevat viik, mis sest et poolajaks oli portugal teinud eesti väravale üle 20 pealelöögi. ei saa öelda, et nendest ükski väga ohtlik oleks olnud
                eesti poole pealt tundus mulle üksparematest olevat allas, aga tegelikult ei saa ju otseselt kellegi kohta öelda, et näed tema mängis väga kehvasti. kui ma tahaks kedagi natuke nahutada, siis oleks selleks poom. ütleme nii, et ta oleks võinud ühe või kaks väravat ära võtta, aga ...samas see pall, mille ta joone pealt välja tõi, oli super! paljud väravavahid oleks seda suutnud?
                masendav oli see, kuidas lõpp ära vajus ok, eesti enam ei jõudnud, väsisime jne, aga tekib küsimus, et millal saabub see hetk, millal lõpp enam ära ei vaju? ei tahaks küll väga viriseda, aga see aeg võiks juba kohale jõuda. ja vastupidiselt üldisele arvamusele ei ole mõtet eesti koondise mängudes karta esimest 30 minutit. sest selle ajaga oleme tihti suutnud oma värava puhta hoida. sama ei saa aga öelda viimase 20-30 minuti kohta, sest selliste lõpuväravatega oleme me varemgi pähe saanud

Kommentaar

Algselt postitas Matis
                  Kuid ei maksa põdeda, tuleb hakkata valmistuma kiluvaraste vastu. Kuigi mulle lätlased miskipärast meeldivad, võidame me neid nigunii
                  Ma usun, et ülal ongi öeldud peamine. Läti ja ka Venemaa ei tohi eestlasi enam hirmutada. Jah, neil on suurem mängijatevalik ja rohkem kogemusi, aga neil pole selliseid mängijaid nagu Deco ja Ronaldo, kes oma talendiga tegid hetkega tühjaks kogu Eesti eilse raske töö. Tavalised surelikud meil vastas ja neid tuleb ka sellistena võtta.

Loodan head sügist ikkagi Eestile. Pead ei tohi norgu lasta, sest eile oli see 0:0 juba käega katsuda. Ikka väike sammuke edasi jälle. Ma ei kujuta ette, mis saanuks, kui Eesti pidanuks peale Portugali-mängu kohe näiteks Luksemburgi vastu minema. Meie õnneks olid mängud teistpidi ja midagi hullu pole lahti. Isegi väravate vahe ikka plussis.

Ah jaa ja järgmisel aastal Tallinnas Portugaliga tuleb jälle samamoodi võidelda. Pole sugugi välistatud, et kord on võimalik ka 90 minutit vastu pidada.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas vasak

Kuid kõige suurem Pijpersi kala oli üsna talutavalt mänginud Rooba väljavahetamine Klavani vastu.
                    Algselt postitas Darren

välja arvatud Klavan---> Rooba, mis oli tõsiselt ebaõnnestunud.
                    Kas mul jäi midagi kahesilmavahele või mida nii head Rooba siis platsil tegi?! Minuarust tegi ta rohkem kala.. Ja mingist kindlusest tema mängus ka rääkida ei saanud.. Nii et vahetus Raku vastu oli igati õigustatud!

Igaljuhul, kuradima jama viimane veerand oli, viigi maitse oli juba suus.. Aga mis teha, 75 min kõva pallita jooksu, jalad juba all pehmed ja ei jõua enam igalepoole katma..
                    The other line moves faster.

Kommentaar

Mängu viimased 15 minutit ja lõpptulemus olid tõesti väga nutused, aga mängides samamoodi, nagu Portugali vastu esimesed 75 minutit, oleme me võimelised kõigilt punkte võtma ja Portugalist nõrgemate võistkondade vastu ei tohiks ka lõpuni vastupidamisega probleeme olla. Positiivne on ka see, et lõpuks on seni valulapseks olnud paremale äärele väärt mängija leitud.

Pijpersi kohta ei oska mina peale tänast mängu küll midagi arvata, kõigepealt mehed nii hästi mängima panna ja siis vahetustega niimoodi ämbrisse astuda... Rooba-Klavan oli minu arvates vaat et isegi parim vahetus neist, kuigi Rooba nüüd esimese poolaja lõpus nii väsinud ka ei tundunud. Samas väga hästi mänginud äärte asemele Viikmäe ja Zahhovaiko toomine... Terja ja Teever võisid küll väsimuse märke näidata, kuid nad said sellegipoolest mänguga veel väga hästi hakkama, samas kui Zahhovaiko ja Viikmäe ei suutnud neid kaugeltki mitte kaitses asendada ja ründes neid ka näha polnud.

Esimese värava kirjutaks ma puhtalt Poomi arvele - otsus seda tsenderdust võtma minna oli ikka väga mööda, oleks ta joonele jäänud, oleks see löök tõenäoliselt ka võetav olnud, sest ta tuli siiski suhteliselt keskele. Keskvälja selles väravas süüdistada pole väga mõtet - koduliigas loksudes ei ole vorm küll nii hea, et Portugali 90 minutit väsimatult suruda ja paratamatult oleks Portugalile mängu lõpus vähe rohkem ruumi jäänud. Selles osas oleks väga hea, kui ka Rähn oleks saanud täna mängida - keskpoolikus oleks see jätnud võimaluse 1 väsinud mehe asemele samal tasemel puhanud vahetus sisse tuua, ükskõik, kes kolmikust Reim, Rähn, Leetma alustanud ka poleks. Edasised väravad, noh, jah...

Kommentaar

Rooba väljavõtmine oli valus ämber. Klavan hävis vasakul äärel. Ja lõpus kui Portugali tsenderdused õigetesse tsoonidesse hakkasid minema, jäädi ka peavõitluses masendavalt alla. Piiroja leib on kõrged pallid, aga teravate söötudega jäid nad mõlemad Jäägriga jänni. Kahju. Poomil polnud ka pehmelt öeldes parim päev.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

jaah...sennamaani olid portugeezid kyll ilgelt hädas ja ilmnes juba frustraciooniilminguid, kuni hakkas tulema... mul tekkis samane mõte, et Arno on suutnud meeskonda niipalju edasi arendada, et jõutakse mängida poolteist poolaega ykskõik kellega nagu võrdne võrdsega...seega arenguruumi on... tervelt veerand tunni jagu
                          aga kipub sinna poole, et nyyd arnu aig on läbi. aga siiski, oli kena mäng va siis lõpuetendus. lagunes kõik, isegi poom
                          miseals ikke. läti jaoks tuleb kokku võtta!!
                          toetame eesti jalgpalli edasi!!

Kommentaar

Algselt postitas Tihane

Algselt postitas Darren

kes on kingapael? .. minu teada ainukene meetri pealt võimalus oli Ingemaril, kuid kes tähelepanelikumalt jälgis, siis oli tegemist suluseisuga.
                            In-ge-mar -----> Kin-ga-pael, kuuldavasti kutsutakse/kutsuti Teeverit mõnede sõprade seltskonnas selliselt.

Kommentaar

APPIIIIIII

Sachowaico imeb, Wycmae samuti. Öäk.

75 minutit ilusasti vastu pidada ja siis totaalne ämber, see lihtsalt ei ole võimalik.

Kommentaar

toodi sellised mittejustkõigerohkemrabelevad logardid Zahovaiko ja Viikmäe
                                Eesti oli siis vist juba taga, vist mõtles Arno natukenegi (teoorias) ründavamate vahetusmängijatega viiki üritada, kaotada polnud enam midagi

esimene poolaeg tuli meie koondisel ikka (minuarvates) märgatavalt paremini välja,kui teine
                                pigem nõustuks Darreniga, et mängu algus meenutas Shoti-mängu Monacos ja \"koleda jalgpalli maailmameistrivõistlusi\", kus Poomil polnud palli ette söötes seda tegelikult kellelegi anda peale vastase v-vahi

välja arvatud Klavan---> Rooba, mis oli tõsiselt ebaõnnestunud. .. võis ka tema väike vigastus tingida..Otsustavatel hetkedel ei suutnud Klavan oma äärt kinni võtta ning hiljem sinna äärde vahetatud ..Zahovaiko ainukesed helgemad hetked olid kaks suurepärast valesöötu vastasvõistkonna mängijatele.
                                ma sain ka kommentaaridest aru, et URooba polnud vist päris 90min vormis,
                                aga jah, Slava enam kaitsele (erinevalt Terjast)appi ei tulnud, jätta Raku 1:1 Ronaldoga..

Esimese värava kirjutaks ma puhtalt Poomi arvele
                                jah, ta tuli valesti välja, see oleks ka ainus värav, mille ma tema arvele kirjutaks, aga ta päästis meid niigi kindlast väravast, ka mina ei saa aru, kuidas see sisse ei läinud...
                                (Operil oli võimalus rebound sisse lüüa, see oli parim võimalus ära lüüa)
                                Teiste väravate puhul unustas noor Jääger ründaja endale selja taha vabaks,
                                näis, ehk antakse talle tulevikus siiski võimalusi veel

GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X