Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

Algselt postitas Lapeteus

Algselt postitas SundanceKid

Idee järgi ei tohiks kõik eesti fännid U sektorisse ära mahtuda. Ei tea kas järgmisena läheb loosi siis V sektor? T vaevalt... Pole just kõige parem lahendus meie jaoks minu arust... Aga miks peaksidki kiluvargad meie elu mõnusaks tegema? Mingi rõõm sellest päevast peab ju neile ka jääma...
    T sektor tuli nagu laksust. V ja U siis juba meile välja müüdud. Kui nii edasi , saab ühe külje täis
    T on igati bro, isegi T\'s.

Kommentaar

...värvilised sherpentiinid(sinised, mustad ja valged), vetsupaberirullid....
      RummaBastards!

Kommentaar

kes teab, mis sektorisse on Bonal kohad?

Kommentaar

... mina tean et meie bussi Riia stardini jääb hetkeseisuga 144 h.
          ja et me oleme T-sektoripoisid....
          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

On tekkinud üks mõte ,kuidas enne mängu ,hümni laulmise ajal ,lisaks suure lipu lehvitamisele visuaalset efekti suurendada. Olen sellist asja näinud paljude maade fännide poolt teostatuna ja see on väga kena. Nimelt võiks kõik eestlased muretseda endale ühe või kaks säraküünalt,kõlbab ka tulemasin ,kuigi säraküünal on ilusam. Särakas ei ole ka pürotehnika ning sellega probleeme ei teki,kuid eemalt vaadataes on üliilus ja ka kodused televaatajad saavad kena üllatuse.
            säraküünlad on väga bro. kindlasti võtan paki või paar kaasa, et ka kõrvalolijatele jagada. sama võiksid teha teisedki, et asi korda läheks, särakad ei maksa ju mmmigi.

Kommentaar

T-sektor sobib iluste-kenaste...Kui lätlastel tähendab tähekombinatsioon WC sama asjandust mis mujal maailmas siis on mul sinna asutusse nii mõnigi kord asja
              Õhupallid peab kindalsti muretsema. Õhta läen kaen Selverist ulludeltpäevadelt...Äkitse pakuvad särakaid ka!

Kommentaar

Kõik mõtted (säraküünlad, õhupallid jm) on igati OK.

Probleem võib olla säraküünalde süütamisega, kuna kõigil pole tikke/välgumihklit ning oma lapsepõlvest mäletan, et põlema hakkamine võttis mõned sekundid aega. Kui staadionil on tuul, on keeruline.

Et õhupallid efektsed oleksid, peavad need lendu tõusma. See eeldab heeliumi- või mõne teise sarnase kerge aine ballooni olemasolu.

Arvan, et saame hakkama. Eelduseks oleks aga see, et üks konkreetne inimene võtaks \"projekti\" enda vedada, sooritaks ostu ja kõik bussid teeksid korjanduse. Olen veendunud, et see raha tuleb 5 minutiga kokku. Staadionil antakse \"asi\" igaühele pihku - sellise 1000pealise massi puhul on oluline, et seda \"asja\" oleks lihtne käsitseda.

Kunn, kas võtad vedada kui ka selle hea idee autor? Ja pärast kummardab Läti-Eesti mängu vaadanud Eestimaa su ees maani
                poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

omk!

valveparanoik jälle siinpool, et sõna võtta

iseenesest oleks särakad ju igati tore ja efektne. samas kas oleks liialt paranoiline karta läti debiilikutest miilitsate miskit ootamatut reaktsiooni kui terve tribüün korraga tikkudega sahmerdama hakkab... elik kui tõenäoline tundub, et mõni fänn mängu alguses lihtsalt \"profülaktika mõttes\" teiste hirmutamise eesmärgil tribüünidelt eemaldatakse...
                  Jalgpallihaigla liige
                  Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Paistab ,et säraküünalde idee läheb peale . Ostan ka ise vähemalt kümme pakki ,et saaks naabritele jagada. Serpentiine ei ole kahjuks kusagilt leidnud . Õhupalle on aga kas just kolme lipuvärviga seda ma ei tea.
                    FCF Forever

Kommentaar

Paistab ,et säraküünalde idee läheb peale . Ostan ka ise vähemalt kümme pakki ,et saaks naabritele jagada. Serpentiine ei ole kahjuks kusagilt leidnud . Õhupalle on aga kas just kolme lipuvärviga seda ma ei tea.
                      Kas säraka ots (see, kus inimene kinni hoiab) kuumaks ei muutu? Kui see särakas kellegi jope vastu läheb, kas ta auku ei tee?

Olen kuidagi sama skeptiline kui Aifo. Muidugi ei ole kunagi säraküünalde töötamist uurinud.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

omk!

valveparanoik jälle siinpool, et sõna võtta

iseenesest oleks särakad ju igati tore ja efektne. samas kas oleks liialt paranoiline karta läti debiilikutest miilitsate miskit ootamatut reaktsiooni kui terve tribüün korraga tikkudega sahmerdama hakkab... elik kui tõenäoline tundub, et mõni fänn mängu alguses lihtsalt \"profülaktika mõttes\" teiste hirmutamise eesmärgil tribüünidelt eemaldatakse...
                        Ei tahaks hästi uskuda ,et kedagi kusagile ära viiakse . Kui kõik seda üheaegselt teevad siis ei juhtu midagi.Tikke ega ka välgumihklit ei keela ka meil Arenal keegi kasutamast. Säraküünal ei ole ka pürotehniline element. Särakas põleb ka kõige rohkem 30 sekundit. Läti politsei põõrab tähelepanu pigem siiski raskes joobes olevate isikute elimineerimisele.
                        Ja üldse: Tuleb ära teha ja kogu lugu. Olen kindel ,et midagi ei juhtu .
                        FCF Forever

Kommentaar

Ahjaaa. Selline küsimus on ka veel: ja mis ajast pole asi, mis sädemeid pillub, pürotehnika?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Kõik mõtted (säraküünlad, õhupallid jm) on igati OK.

Probleem võib olla säraküünalde süütamisega, kuna kõigil pole tikke/välgumihklit ning oma lapsepõlvest mäletan, et põlema hakkamine võttis mõned sekundid aega. Kui staadionil on tuul, on keeruline.

Et õhupallid efektsed oleksid, peavad need lendu tõusma. See eeldab heeliumi- või mõne teise sarnase kerge aine ballooni olemasolu.

Arvan, et saame hakkama. Eelduseks oleks aga see, et üks konkreetne inimene võtaks \"projekti\" enda vedada, sooritaks ostu ja kõik bussid teeksid korjanduse. Olen veendunud, et see raha tuleb 5 minutiga kokku. Staadionil antakse \"asi\" igaühele pihku - sellise 1000pealise massi puhul on oluline, et seda \"asja\" oleks lihtne käsitseda.

Kunn, kas võtad vedada kui ka selle hea idee autor? Ja pärast kummardab Läti-Eesti mängu vaadanud Eestimaa su ees maani
                            Miks mitte. Hakkan kohe asjaga pihta. Kes teab võib olla on üks neist(särakas ,õhuball,neoon,serpentiin) tulevane Eesti fännide kaubamärk:P ,mille järgi meid maailmas teatakse.
                            FCF Forever

Kommentaar

Kunn kunagi oli koduekstras muugil õhupallide komlpekt kus olid sees mustad sinised ja valged pallid,valgetel veel peal väike sinimustvalge lipp.

ma olen neid isegi kunagi aasta paar tagasi Arenal kasutanud,kahjuks ei tea kes tõi maale või tootis neid,tsekkan äkki mul mõni pakk kodus alles veel kus inff peal,samas kahtlen et on midagi alles.pakk maksis kuskil10raha ja sees oli 10 palli vist

kahjuks on mustamäe keskusest kadunud armas koduextra pood kuskohats ma neid ostsin
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas aiFo
                                ....kui terve tribüün korraga tikkudega sahmerdama hakkab...
                                Lihtsalt hea lause

Tglikult on nii, et otsad võivad suts kuumaks minna küll. Asi mis aitab on ntx veinipudeli kork. Lükkad sisse ja kui kustub siis paned uue asemele. Võib juhtuda, et kui ots kuumaks läheb siis maha viskamise asemel see kellelegi krae vahele lendab...

Õhupallid ja säraküünlad ( koos veinipudeli korkidega ntx) kaasa.

Kommentaar

Working...
                                X