Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

Algselt postitas vandersell

Selle ajaga jõuavad pallid kas ära lennata või katki minna.

[...]

Aga ikkagi ma kardan et selle ajaga võib suur osa pallidest haihtuda.
    Mis parata, sõbrake... Loomulik kadu
    Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Ei poolda särakate ideed.Need kes näinud Päästeteenistuse videofilme,teavad mida kurja on tekkitanud statadel just need samad säraküünlad!!!
      Kunn ma ikka taas ja taas imestan,kuidas Sinus on kaduma läinud demineeria.Siiani on need katsed tuld tekitavate asjadega ainult paksu pahandust toonud.Ilmselt on siis meil seda jama veel vaja.
      Ausalt-jätaks need säraküünlad mõne sõpruskohtumisele (kui neid on VÄGA VAJA põletada,kel jõuludest vähex jääb).
      Ja samas luban,kes suurele lipule augu sisse põletab,see saab PEKSA ja maksab 9000.- lipu hinnast.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

Suurema sebimise ja jama vältimiseks võiks teha nii, et nimelisi õhupalle ei tule. Ise oleksin täiesti nõus raha alla panema ja õhupallist loobuma -- miks peaksin see olema just mina, kes õhupalliga poosetab, sama hästi võib see olla mõni väike EESTI poiss või ilus EESTI tüdruk, kes asjast vahest rohkemgi lusti ja rõõmu tunneb, lõppkokkuvõttes ajame Riias ju kõik ühist asja.

Raha ilmselt peab kokku koguma varem ja saatma Kunnile, kes ostab vajaliku kraami. Arvan, et sebimist on Riias niigi piisavalt, nii et Kunn ei peaks kehastuma jäätisemüüjaks, kes jagab jaopärast kõigile, kes talle kuueka annab ja vaatab nimekirjast järgi kes juba maksnud... Pigem jagatagu palle neile, kes tahavad. Täitmine toimuks miskise auto või bussi juures, kus balloon asub, toimuda võiks see ütleme 2-3 tundi varem. ongi kogu moos!

tegelikult võiks ju hoopis ka niipidi mõelda, et kuidas need pallid nüüd pärast laiali jagamist liikuma ja lendama hakkavad, ehk siis kas poleks äkki mõtekas kõik pallid täis puhuda, seejärel mingi 15-20ne kaupa kokku siduda ja pärast staadionil enam vähem ühtlaselt laiali jaotada, et ei hakkaks lihtsalt mingid üksikud pallid kuskilt lendama....

lihtsalt mõtlisklesin
        Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
        Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
        ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
        võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
        ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
        ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
        Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
        Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
        “roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
        roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
        väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?

Kommentaar

Algselt postitas kojamees

Ei poolda särakate ideed.Need kes näinud Päästeteenistuse videofilme,teavad mida kurja on tekkitanud statadel just need samad säraküünlad!!!
          Kunn ma ikka taas ja taas imestan,kuidas Sinus on kaduma läinud demineeria.Siiani on need katsed tuld tekitavate asjadega ainult paksu pahandust toonud.Ilmselt on siis meil seda jama veel vaja.
          Ausalt-jätaks need säraküünlad mõne sõpruskohtumisele (kui neid on VÄGA VAJA põletada,kel jõuludest vähex jääb).
          Ja samas luban,kes suurele lipule augu sisse põletab,see saab PEKSA ja maksab 9000.- lipu hinnast.

siinkohal olen kojaga nõus. mõelge selle peale, et niigi oleme staadionil ja ka enne seda miilitsate poolt kõrgendatud tähelepanu all. Olen kindel et meie masendavat (siis lätakate jaoks) rohkust vähendada on nad kõigeks võimelised. Mis siis veel rääkida sellest et palju tahaksid suure hooga triibüünil hakata sädemeid pilduma. Ma tõesti ei usu et selle peale vaadatakse sõbraliku pilguga, samas mõeldes: \"Oi, küll meil on tublid naabrid, las põletavad edasi\"

Kommentaar

minu mäletamist mööda Läti-Türgi mängu ajal põletasid lätlased/venelased valgusrakette või mis iganes nende nimi on

Kommentaar

olin ise ka Läti-Türgi mängul. Hetkel ei tule mingit erilist põletamist tribüünidel meelde. Aga seal võib ka vahe olla, kas nn. põletajateks on kohalikud või meie. mine nüüd võta kinni

Kommentaar

Säraküünlad ja igasugused muud süütatavad asjad on minu teada UEFA ja FIFA poolt käsitletavad kui pürotehnika ning sellele järgneks samasugune karistus nagu suurema tõrviku puhul. Seega tooks see trahvi kaela nii Läti kui ka tõenäoliselt Eesti alaliidule.

Aga õhupalle pole keegi ametlikult ära keelanud, nendega staadionile minemist võib takistada vaid kohalik turvajuht, kui ta seda vajalikuks peab. Nagu Põhja-Iirimaa mängul näha oli, Eesti turvateenistus õhupalle ohtlikeks ei pidanud :P ja lasi need tribüünile.

Kommentaar

Algselt postitas jansa

... kui juba sõja ettevalmistusele jutt läks siis ma saan esmaspäeval enda valdusesse ja fännidele edasi andmiseks (seda muidugi väikese tasu eest-hetkel täpsustamisel aga ca. 50.- vms.) 100 jahipasunat...sellist VÄÄÄÄGAAA kõva helisoundiga (nagu kevadise paaritumis näljas isaspõdra möire X 100...millise kõrval Saku hallis piuksuvad pasunad on kui sääse pirin ..ausõna..ise katsetasin naisega seenel käijes) millel korduvkasutatav pasun (kuni ise ära lõhud) ja tsifoon on korduvtäidetav.
                  Ei oska oletada kas sellega just statkale lastakse aga linnapeal rongkäigus või mujal kogunedes on see muljetavaldava efektiga...te ei usu ennem kui kuulete...statkal oleks muidugi super...
                  Igaljuhul busside orgunnijad ja eestvedajad ..võtke ühendust ja saan need 100 pasunat (kui huvi suur võib juurde tellida kah) siis ilusti enne teele minekut laiali jagada... see peaks siis toimuma enne teisipäeva kella 12..13:00-i sest siis tõmbab meie buss Latvija poole jeehat.
                  ahjaa..mul on see näidis eksemplär olemas , et kes tahab tutvuda see seda ennem ka saab...ja et ma panen siis pildi ka täna ülesse kui ma oskan...
                  terv. Jansa
                  50 54366

Supplies!

Kommentaar

Et kõiksugu kukkedel vähem kireda oleks siis ehitame kiriku keset küla.:P
                    Säraküünlad ja muu sarnane kraam läheb rongikäiku ja õhupallid tribüünidele.
                    Otsus on lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu.
                    FCF Forever

Kommentaar

on kellegil pileteid üle sellele mängule või teab kuskohast neid osta saab...ja just pileteid eesti fännitribüünile??????

Kommentaar

Tõstataks jälle selle Bonareiside piletite teema.
                        Nädala pärast on sõit ja nimekiri pole ikka veel avalikustatud. PAANIKA!

Kommentaar

aga ma ei saa sellest aru,et kui 3-4 tundi enne mängu algust läheb nende pallide täitmiseks,siis ei ole ju aega eriti õlle lürpida jne.
                          ronkkäik võtab kah ju oma aja.
                          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

jah.. äkki oleks, kuigi hinnal kallim, siiski parem mintu väikest ballooni.. ehk annavad meie püha ürituse puhul odavamalt kah

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

jah.. äkki oleks, kuigi hinnal kallim, siiski parem mintu väikest ballooni.. ehk annavad meie püha ürituse puhul odavamalt kah
                              Mul sama mõte. Ilmselt nii tulebki teha siis saaks kiiremini.
                              FCF Forever

Kommentaar

aga kuda selle rongkäiguga siis jääb,nagu et kust ja kuda jne?
                                sest kohapeal ei ole ju kõik koos,tuleks mingi kellaaeg ütleda ja koht ja siis terve see armee staadionile.
                                Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Working...
                                X