Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

tänases Postimehes siis esimene suurem artikkel fännide vallutusretkest.

Kommentaar

Algselt postitas rauno

.

unes nägin et esimene poolaeg jäi 0:0 a kõlakat kostsid et slava vahetatakse välja poolaajal,kahjuks edasi ei näinud sest ärkasin ülesse
      sul vedas et sul niigi õnnelik uni oli, minu unes saime 3:0 pähe, ja oi mis kurvad näod olid mängjatel ja fännidel,kurb meenutada

Kommentaar

Soovitan leppida kokku konkreetne rongkäigu stardiaeg, mis võiks olla näiteks 16.00. Kogunemisaeg pole oluline - mõni soovib 2 tundi kohapeal oma õllekest libistada, teine tuleb veerand tundi varem, et rahvuskaaslastega ühes marssida.

Kui heeliumit ei kasuta, siis võivad pallid platsile lennata - ma ei tea, kas see on hea või halb. Pooldan Kunni mõtet heeliumist, mitte niivõrd puhumist. Muidugi võime ka puhuda, sest lätlased ju imevad

(Pisut teisest teemast, aga samast teemast kah: käes on sügis ja hoidke oma tervist enne mängu! Kerge tuulehoog või viirus võib fänni kergesti tõbiseks teha. Loomulikult ei jää sellepärast mängule minemata - olen ise käinud välisreisidel (Lilleström, Andorra-Iirimaa, Holland) mitu korda tõsiselt haigena ja ega see päris õige asi ei ole. Jood viina ja teed ning nagu tippsportlane, teed staadionil oma tulemuse ära ning siis jätkad kuuma ja kange kraamiga kuni koju jõudmiseni, kus vajud nädalaks tõvevoodisse. Näiteks Ott kardab tõsiselt, et jääb haigeks ning tema nähtud kodumängude katkematu rida lõppeb. Vabandage mu pikka juttu, aga kirjutan seda sellepräast, et täna helistas mu hea tuttav Aleksei ja teatas, et on kopsupõletikuga haiglas. Hakkasin talle just kaastunnet avaldama ja lohutama, et ta Läti mängule tulla ei saa, kui ta teatas, et näeme kell 8.00 13. oktoobril Estonia teatri ees! Ausalt öeldes ma ei tea, mida selliste fännidega teha! Ise samasugusene kahjuks ja õnneks)
        poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

..poborsky just jõudis must ette ... P-Iirimängul ju lasid iirlased mingid 30..40 tk. tavalist õhupalli (mitte heeliumiga täidetud) staadionilt lendu ja siis koheselt nad sinna värava taha maha maandusid... turvad hakkasid siis neid katki astuma ja torkama et väljakuöle ei satuks mängu segama...kui nüüd plaanis mingid mõned sajad kuni tuhat palli lendu lasta mis hetkepärast mänguplatsile maanduvad siis arvan et sellest tuleb suurem jama kui tribüünil tossutõrvikut läidates... ja mängu algus võib päris tõsiselt edasi lükkuda...
          Et mis on point - heelium on hädavajalik ...
          RummaBastards!

Kommentaar

Kell 16 siis Vabadusesamba juures. Siinkohal mainiksin igaksjuhuks ära ka, et kui sadama hakkab, varuge vihmakeepe, sest ma ei usu, et 6\'varbalised neid niimoodi igalpool müüvad.

Kas keegi tark oskaks mulle öelda kus see kuulus automuuseum Riias asub?

Kommentaar

Muide kokkukogutud laulusõnad on valmis....
              enamus suurtebusside organiseerijad ka kätte saanud...
              ja mis veel parem sinna kuuluv väike täiendus cd näol on ka valmis...
              Praegu olen teinud copyd plaadist

1.Aifo/Jux Tartu busside jaoks /tekstid ka saadetud/
              2.Vandersellile Jansa bussi jaoks /sai ka sõnad vist/
              3.Stiffile Bona busside jaoks/sõnad olemas/
              4.Zuravskile Taksojuhtide bussi?Kunn oskad öelda?/sõnad saatmata/
              5.Miq Piraaja buss/sõnad saadetud/
              6.Raix Eurouniv buss/sõnad saadetud/

ei tulnud meelde kas kellegile veel oli vaja,st kas keegi küsis.
              plaadid veel minu käes kui nendega kes kirjas enamvähem kokku lepitud kuidas kätte saab.Kui vaja olen valmis veel kuskil 5 plaati copymaniipalju toorikuid moment kodus.
              Tekste saab lihtsalt...kas PT,või suluseis@hotmail.com(sama ka mu messengeri aadress kuskaudu saab ka kätte).

seda siis sellest ettevõtmisest

loomulikult ei lähe see kellegile miskit maksma...
              sigpic

Kommentaar

Niih olen veidi kaarte uurinud ja marsruuti mõelnud.

Rongkäigu alguseks jääb 16.00.samas on korraldajatel õigus seda aega muuta ja seda siis max 15min varasemaks kui selgub et 45min ei jõua staadionile.Olen suht kindel et jõuab

Marsruut oleks siis järgmine:

1.Liigume Vabadus samba juures Reval Hotel Latvija poole(asukoht on ka kodukal olemas kui kõpsata lingil : vaata meie asukohta kaardil) mööda Brivibas bulvarsit.

2.Jõudes hotellini keerame vasakule Elizabetes ielale

3.Eliizabeti tänavalt keeraksime siis paremale Skolas ielale,kus nagu välja tuli asub eesti saatkond(skolas iela 13)

3.mingi hetk peale saatkonda keerame vasakule K.Valdemar ielale.(tundub et päris korralik suur tänav/magistraal.kindlast tiheda liiklusega.

4.Olles jõudnud Valdemari tänavat mõõda rismikule kus läeb tänav vasakule mille nimi on E.Mengaila iela.Kes veel ei tea siis olemegi kohal.selline väike tänav mille nt x juba 200 eestlast suudaks ummistada vabalt ....kahju et see barcelona pubi mis samal tänaval skonto värava juures asub mahutab ainult 50-100 inimest.Tore koht kus istuvad ka ainukesed 6 läti tõelist vutifänni*türgi mängu ajal ainukesed kutid kel olid läti jalka särgid mitte hokisärgid.sõbralikud ja toredad poisid.1 kel särki polnud väitis järjepidevalt uhkusega et ta on pooleldi eestlane,lõunaeesti päritoluga*

5.variant on see et me ei keera Mengeila tänavale vaid Hanzas ielale sest sealtpoolt peaks me staadionile pääsema.

et te aru saaksite täpsemalt siis väga hea järge pidada sellelt kaardilt

niih selline oleks kondikava,kahjuks ei oska legendi koostada ajalises täpsuses kuna ajataju puudub lootuses et mingi hetk saab poborsky või ma ka ise teada distantsi siis saab korrigeerida natuke aegu.

ja nagu öeldud on puhkus ja ÄREV
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas jansa

...kui nüüd plaanis mingid mõned sajad kuni tuhat palli lendu lasta mis hetkepärast mänguplatsile maanduvad siis arvan et sellest tuleb suurem jama kui tribüünil tossutõrvikut läidates... ja mängu algus võib päris tõsiselt edasi lükkuda...
                  Et mis on point - heelium on hädavajalik ...
                  Ei tohiks sellest mingit jama tulla... Poomil ja teistel mängijatel vaid vähe trampimist stiilis Roberts...

Kommentaar

Poomil on selles mängus muu roll. Õhupallitrampijaks sobib Nahk paremini.

Rauno, sa marsi trummiga kõige ees ja vii meid eksimatult staadionile. (Kes mäletab, siis Rootsi-Eesti mängu järel Stockholmis oktoobris 1997 viisid organisaatorid Rain ja Madis meid ööbimispaika väga suure ringiga)

Kommentaar

Muidugi see plaan, et ehk Läti politsei ei tea rongkäiguplaanidest, kukkus läbi :P Veidi aega tagasi sattusin Julgestuspolitsei huviorbiiti, uuriti suht täpselt, et mis ja millal ja kuidas me teeme ja eriline huvi oli selle vastu, kas me rongkäigus osaleme. Infot koguti Läti politsei töö kergendamiseks, aga lätlased olid lubanud, et ikka iga asja eest kinni panema ei hakata. Ahjaa, rongkäigus need tõrvikud, mida Rootsi Kunn Postimehe intervjuus mainis, ei pidanud eriti hea mõte olema. Samas herr Rein andis oma telefoninumbri, et kui mingi jama on, siis helistage, oleme seal ja aitame. Eks näis siis
                      Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas rauno

Niih olen veidi kaarte uurinud ja marsruuti mõelnud.

Rongkäigu alguseks jääb 16.00.samas on korraldajatel õigus seda aega muuta ja seda siis max 15min varasemaks kui selgub et 45min ei jõua staadionile.Olen suht kindel et jõuab

Marsruut oleks siis järgmine:

1.Liigume Vabadus samba juures Reval Hotel Latvija poole(asukoht on ka kodukal olemas kui kõpsata lingil : vaata meie asukohta kaardil) mööda Brivibas bulvarsit.

2.Jõudes hotellini keerame vasakule Elizabetes ielale

3.esimesest ristmikust keerame paremale K.Valdemar ielale.(tundub et päris korralik suur tänav/magistraal.kindlast tiheda liiklusega.

4.Olles jõudnud Valdemari tänavat mõõda rismikule kus läeb tänav vasakule mille nimi on E.Mengaila iela.Kes veel ei tea siis olemegi kohal.selline väike tänav mille nt x juba 200 eestlast suudaks ummistada vabalt ....kahju et see barcelona pubi mis samal tänaval skonto värava juures asub mahutab ainult 50-100 inimest.Tore koht kus istuvad ka ainukesed 6 läti tõelist vutifänni*türgi mängu ajal ainukesed kutid kel olid läti jalka särgid mitte hokisärgid.sõbralikud ja toredad poisid.1 kel särki polnud väitis järjepidevalt uhkusega et ta on pooleldi eestlane,lõunaeesti päritoluga*

5.variant on see et me ei keera Mengeila tänavale vaid Hanzas ielale sest sealtpoolt peaks me staadionile pääsema.

et te aru saaksite täpsemalt siis väga hea järge pidada sellelt kaardilt

niih selline oleks kondikava,kahjuks ei oska legendi koostada ajalises täpsuses kuna ajataju puudub lootuses et mingi hetk saab poborsky või ma ka ise teada distantsi siis saab korrigeerida natuke aegu.

ja nagu öeldud on puhkus ja ÄREV

Seda et, enne tollele Valdemari tänavale keeramist võiksime keerata hoopiskit paar tänavat varem Skolas ielale (rahuliku liiklusega vaikne tänav), sest sellel tänaval asub Eesti saatkond. Saatkonna juurest saame keerata hõlpsasti tolle Valdemari tänava peale.

Kommentaar

Tjah, komissaar Rein on tänasel päeval vististi Julgestuspolitseile päris piraka telefoniarve tekitanud

Telefonis tundus üsna asjalik ja mõistlik härra olevat, andis numbri ja soovis edu. Küsisin politsei võimaliku eskortimise ja eestlaste parkla/ladustuskoha kohta (a\'la Poola). Komissaar ei osanud selle kohta veel täpsemalt öelda, lubas uurida põmst ja ajada asja niipalju kui võimalik. Arvas, et nemad paraku lätlastele midagi väga dikteerida ei saa.

Seega:

* tõrvikud arvas halva mõtte olevat, samamoodi flared
                          * säraküünlad staadionil samuti, rongkäigu kohta ei teadnud
                          * õhupallid staadionil. seda põhjaiirivärki taunis, heeliumi koha pealt ei teadnud, sisekorra eeskirjale viitas, mis lätlaste suva jällegi.
                          * rongkäigu kohta suurt ei rääkinud, kuna viitasin, et Tallinna JH teab vast paremini

Veel huvitavat:

* staadionit pidid turvama samuti politseinikud, mitte turvafirma

Minu enda mõtteid seoses eelnevate postituste lugemisega:

* kasutada ära kaks huvitavat objekti:

+ Läti vabadussammas -- kas on minupoolne liialt naiivne ja tobe mõelda, et oleks uhke kui Eesti jalkafännid avaldaksid austust lätlastele ja Läti Vabariigile, viies vabadussambale pärja vms. Lõppude lõpuks oleks see ka heaks argumendiks Läti Politseile hambusse visata, et näe, tahame omaltpoolt sõbraliku zhesti teha ja teie ei taha lasta meil marssida...

+ ühtlasi, kui tõesti jääb peaaegu meie teele Eesti Vabariigi saatkond, siis... no kuulge, me ju lausa OLEME KOHUSTATUD sealt läbi põikama

Avaldage arvamust härrased-prouased...
                          Jalgpallihaigla liige
                          Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Kujutan ette paanikat mis saatkonnas tekib kui 1000 ülemeelikut eestlast oma suursaadikut näha tahavad

mis pärg,viige kilu parem
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pärja kohta seisukoht puudub, aga saatkonna eest võiks küll läbi marssida.

Kommentaar

pärg õige mõte, see garanteerib selle, et miilits peab meisse normaalselt suhtuma

Kommentaar

Working...
                                X