Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes on järgmine Eesti peatreener?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes on järgmine Eesti peatreener?\'

Nõustun Soccernet.ee uudise kommentaaris postitatuga, et Jellele tuleks 100 kriitikavaba päeva anda. Tal on nüüd pea 2005. aasta lõpuni leping taskus ning loodetavasti tunnetab senisest suuremat kohustust Eesti vutt paremate tulemusteni viia.

Läti-Eesti mäng oli kahtlemata üks suurepärasemaid vutielamusi minu jaoks aastal 2004 ning osaliselt olen küll selle eest Jellele võlgu. Vaevalt, et Arno oleks lasknud Eesti koondisel nii lahtiselt mängida, kui nüüd sügisel Jelle lasi.

Ja Jelle tundub olevat ka hea motivaator, miks muidu läksid eestlased Vene vastu mängima kui brasiillased? :P OK, vast see 0-4 saun tõi nüüd nii koondise mehed kui ka Jelle maa peale tagasi.

Kommentaar

Persse. Mis kuradi kriitikavaba 100 päeva. 0:4 Venemaa vastu on selline tulemus, millega peaks absoluutselt iga treener kohalt lendama. Fakk. Nüüd pakuti uut lepingut. Läbi häda saadud viik Läti üle pole just eriline argument.
      memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Algselt postitas indrek

Läbi häda saadud viik Läti üle pole just eriline argument.

On ju,kõik ju ütlevad, et vaata kui ilus mäng Läti vastu....läbi aasta võib saada ju 0:4 saunu,pohhui,peaasi et üks ilus viik tuleks. Ja mis võimas riik veel vastas oli.

Kommentaar

Algselt postitas indrek

Persse. Mis kuradi kriitikavaba 100 päeva. 0:4 Venemaa vastu on selline tulemus, millega peaks absoluutselt iga treener kohalt lendama. Fakk. Nüüd pakuti uut lepingut. Läbi häda saadud viik Läti üle pole just eriline argument.
          Jah, ja uus treener võidab samade meestega raudselt kodus nii Lätit kui ka Venemaad. Ei, sry, paneb Kingi põhikoosseisu ja siis saame kindlalt 6 punni. Mingi reaalsustaju võiks ikka säilitada, üle oma varju ei hüppe isegi siis, kui treener on maailma tippklassist.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas indrek

Jah, ja uus treener võidab samade meestega raudselt kodus nii Lätit kui ka Venemaad. Ei, sry, paneb Kingi põhikoosseisu ja siis saame kindlalt 6 punni. Mingi reaalsustaju võiks ikka säilitada, üle oma varju ei hüppe isegi siis, kui treener on maailma tippklassist.
            Misasja? King pidi ju Arsenali tulema kui karikaid võitma ei hakata
            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas indrek

Mõistuse hääl,tule tagasi!
              Palun korraks nüüd mõelda aju,mitte mõne teise kehaosaga.
              0:4 Venemaa vastu on täiesti normaalne,see ongi ju eesti tase.On täiesti idootne loota,et suudetakse pidevalt mingeid imesid korraldada.Võrdleme veidike nüüd kaine pilguga Eestit ja Venemaad,rahvaarvude vahe on ehk näha?
              No ja ma palun,kui Jartsevit ei eemaldatud kohalt pärast katastroofi Portugali vastu,siis miks peaks keegi Jellet kangutama hakkama.

Ma tõesti tahan näha seda inimest,kes adekvaatselt suudab mind veenda faktis,et Eesti koondise viib maailma tippu mõni treener.Loomulikult on see tähtis,et oleks adekvaatne mees koondist juhtimas,kogemuste ja oskustega inimene,aga ma palun,vaatame korraks meie piiratud resursse.Siin ei ole ju midagi teha.Ega jalutust tee maratonijooksjat see,kui tal on hea treener.
              Jelle on väga hea valik sellele kohale.Olgem pigem õnnelikud ja andkem inimesele võimalus näidata oma võimeid.

Konstruktiivsust inimesed,mitte idiootsust.
              You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.

Kommentaar

Algselt postitas mukiii

Algselt postitas indrek

Mõistuse hääl,tule tagasi!
                Palun korraks nüüd mõelda aju,mitte mõne teise kehaosaga.
                0:4 Venemaa vastu on täiesti normaalne,see ongi ju eesti tase.On täiesti idootne loota,et suudetakse pidevalt mingeid imesid korraldada.Võrdleme veidike nüüd kaine pilguga Eestit ja Venemaad,rahvaarvude vahe on ehk näha?
                No ja ma palun,kui Jartsevit ei eemaldatud kohalt pärast katastroofi Portugali vastu,siis miks peaks keegi Jellet kangutama hakkama.

Ma tõesti tahan näha seda inimest,kes adekvaatselt suudab mind veenda faktis,et Eesti koondise viib maailma tippu mõni treener.Loomulikult on see tähtis,et oleks adekvaatne mees koondist juhtimas,kogemuste ja oskustega inimene,aga ma palun,vaatame korraks meie piiratud resursse.Siin ei ole ju midagi teha.Ega jalutust tee maratonijooksjat see,kui tal on hea treener.
                Jelle on väga hea valik sellele kohale.Olgem pigem õnnelikud ja andkem inimesele võimalus näidata oma võimeid.

Konstruktiivsust inimesed,mitte idiootsust.
                Mõnel inimesel kohe on tarvis iga asja kohta tatti pritsida, maha teha, kritiseerida, kommenteerida ... kahjuks koosneb ka foorum oma enamuses sellistest tegelastest. Suure retoorikaga küsitakse a la kas Jellel on tulemusi? Teades samahästi millega mees siiamaani tegelenud. Teine osa ilgub jätkuvalt venelastelt saadud 0:4 üle, andmata endale siiamaani aru, millises olukorras venelastel mängida tuli (... selja taga on Moskva). Siis on terve rida tegelasi, kes teavad täpselt kes või milline koosseis platsil peaks olema.
                Kallid sõbrad, ei taha teie jõulumeeleolu rikkuda, kuid arvan endiselt, et telekast jalgpalli vaatamine (olgu kasvõi suurtes annustes) või ka mingil määral ise toksimine ei tee teist veel rahvuskoondise treenerit.
                Soovin Jellel palju kannatust ja rahulikku meelt eelolevaks aastaks ja loodan väga, et inimesed kes teda hetkel maapõhja tümitavad julgevad eesti koondise jaoks ilusatel hetkedel ka tunnistada ... jah, sorry , ma eksisin.

Rahulikke jõule kõigile !

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas indrek

Misasja? King pidi ju Arsenali tulema kui karikaid võitma ei hakata
                  Tahad ennast põnevaks teha . Häid pühi sullegi
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Postimehe nädalalõpulisas on intervjuu Jelle Goes\'iga.

http://www.postimees.ee/300405/lisad/arter/164400_1.php

Kommentaar

Working...
                    X