Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

26.03.2005 Eesti - Slovakkia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slovakkia\'

Lisaks siia veel juurde, et eelpoolnimetatud Malovi jne individuaalne meisterlikkus läheb Slovakkia ja Vene koondislaste vastu nagu sitt pilpa peale laiali vms
    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas INCE

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas INCE

mees, mine ravi ennast, sa ajad täielikku skiso teksti ...
      ... ja veel, koondisesse ei kutsuta superhooaegade(ehk oskasd seda täpsemalt defineerida) eest, vaid hetke reaalset olukorda ja tulevikku silmas pidades.
      ... ja veel, kui koostada koondis foorumlaste (ja nende vanaemade ) arvamuste põhjal, siis peaks põhimängijate arvu suurendama 100-ni ja varumängijate oma 200-ni \"spetsialiste\" leidub siin ju lademetes.
      ära aja ise segast! havaiustu ja tulevik saviauk ja anniste ka miks siis nimekirjas pole sahharovit vana tuleivku mees meil ju!
      vasta ühele lihtsale küsimusele.
      Kas eesti koondis peaks olema üle ehitatud mängijate individuaalsele meisterlikkusele või arvestades rahvuskoondist kui terviklikku süsteemi, mis kopeerib eesti jalgpalli hetkeseisu ja täidab seetõttu ka konkreetseid taktikalisi eesmärke?
      mees ära aja segast!! anniste saviauk ja haavistu arvestades rahvuskoondist kui terviklikku süsteemi päeva nali! sa tegid küll mu päeva nüüd paremaks!!

Kommentaar

Algselt postitas INCE

Algselt postitas INCE

mees, mine ravi ennast, sa ajad täielikku skiso teksti ...
        ... ja veel, koondisesse ei kutsuta superhooaegade(ehk oskasd seda täpsemalt defineerida) eest, vaid hetke reaalset olukorda ja tulevikku silmas pidades.
        ... ja veel, kui koostada koondis foorumlaste (ja nende vanaemade ) arvamuste põhjal, siis peaks põhimängijate arvu suurendama 100-ni ja varumängijate oma 200-ni \"spetsialiste\" leidub siin ju lademetes.
        ära aja ise segast! havaiustu ja tulevik saviauk ja anniste ka miks siis nimekirjas pole sahharovit vana tuleivku mees meil ju!
        vasta ühele lihtsale küsimusele.
        Kas eesti koondis peaks olema üle ehitatud mängijate individuaalsele meisterlikkusele või arvestades rahvuskoondist kui terviklikku süsteemi, mis kopeerib eesti jalgpalli hetkeseisu ja täidab seetõttu ka konkreetseid taktikalisi eesmärke?
        mees ära aja segast!! anniste saviauk ja haavistu arvestades rahvuskoondist kui terviklikku süsteemi päeva nali! sa tegid küll mu päeva nüüd paremaks!!
        see on hea, et ma suutsin kellegi suitsiidist päästa, olen seda varemgi teinud aga sa ei vastanud ikkagi mu küsimusele, ometigi sõnastasin selle ju lausa lapsikult lihtsalt ?
        299195

Kommentaar

Algselt postitas PraS
          Jalgpall pole ka ainult ründamine.
          Seda sa korrutad jah pidevalt. Kuid mis siis saab, kui koondis kaotusseisu jääb? Või lihtsalt loovust vajab. Saadame mõne geniaalse kaitsva pooliku jälle mängu? Tundub mõttekas?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ära aj apaska INCE mis kuradi asja!!! sa va pohlaku kummerdaja!! paadunud flora fänn! see kes arvad et anniste saviauk ja havaistu peaks olema koondises need on parajad idikad!!

Kommentaar

ise oled idikas raisk!
              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

ära aj apaska INCE mis kuradi asja!!! sa va pohlaku kummerdaja!! paadunud flora fänn! see kes arvad et anniste saviauk ja havaistu peaks olema koondises need on parajad idikad!!
                sa ei vasta järjekindlalt mu küsimusele, seega järeldan:

1) sa ei mõtle mida sa räägid
                2) sa ei kontrolli mida sa räägid
                3) sa ei suuda üldse mõelda

... seega pole sinuga ka millegist mõtet rääkida.

küsin igaks juhuks täpsustuseks veel ühe küsimuse. Kas sa oled poksija???
                299195

Kommentaar

Formuleeriks seda nii, et eestimees on lihtsalt noor ja vihane. Küll rahuneb, kui raugaikka (nii 20 või nii) saab.

Üldiselt on sinuga, Ince, väga keeruline sellel teemal vestelda (nagu ka nt. asdf elik Mihkliga), sest Teil, kui EJLiga seotud inimestel, on väga keeruline peatreenerit süüdistavat arvamust saada. Pigem struktuur ju toetab oma liikmeid, mitte ei kritiseeri. Seega võiks Jelle võtta ka terve U-21 meeskonna koosseisu ja Te väidaks ikka, et see käik tehti tuleviku huvides, et noortele päris tublit mängupraktikat anda. Kõlab loogiliselt, kui sisu ju pole.

Ma ei hakka praegu siunama U-21 koosseisu, mis on täiesti õudne, kuid puudutame A-koondist.

Väravavahtide ja kaitseliiniga pole mul eriti ütlemist, kuigi sinu tulevikunägemusele tähelepanu juhtides ei tundu loogiline valik Saviauk over Sisov. Kumb neist kahest tulevik on? Peaks olema ju selge vastus. Kumb neist kahest vigastatud oli ja kellel on mängupraktika puudulik? Peaks ka selge olema. See selleks. Loodan väga, et Aivar Anniste valik oli Piirojale mõeldes, mitte, et teda soovitakse keskpoolikus proovida. Mängijate valel kohal mängitamine on üldse üks rist ja viletsus. Bärengrub võib minu pärast koondisega kaasa minna, kasu temast niikuinii pole. Ülejäänud valik loogiline.

Kuid poolkaitses tuleb nüüd tõesti pähkel. Taktika on endiselt see õudne 4-5-1. Kes on need kolm keskmist? Kui Lindpere oleks nt. Operi taga, siis keskel Reim ja Rähn. Kui üks neist kahest viga saab - väsib vms - kes nende asemele pannakse? Kus on see ründav poolik (või isegi ründavad poolikud), keda võiks vaja minna? Anniste? Loodetavasti mitte ja ta on kaitsev niikuinii. Haavistu? Hooaja vahele jätnud ja äär. Klavan? Ei saa peaaegu mängugi ja positsioon enam kui müstika. Smirnov ja teised ei sobi ju ka.

Kes seega on see mees, kelle Jelle võiks kaotusseisu jäädes platsile tuua, et mängu ründavamaks ja loovamaks muuta? Eriti võiks eeldada, et neid mehi on veel kaks, et valikut oleks pingil. Oskad vastata?
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Haavistu mäng on krobeline veel,kiirus ja tsenderdused olid juba ok aga mees mehe vastu jättis soovida,seega las kosub veel ja juuni kuuks on vormis ja võib õigustatult koondises olla.
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kurat ega meil praegusel hetkel paremat koosseisu kuskilt võtta enam pole, need mehed on kokkumängind ja mingid levadia ja tvmk russid isetsema kutsuda -nende kaitsma õpetamiseks kulub oma aeg, mõnes sõprusmängus võiks ju proovida.
                      Ärge arvake et ma nyd mingi flora fänn olen- ei ma käin merkuuris trennis ja olen merkuuri poolt ja seetõttu peaks ütlema aind seda, et sixten kasimir on tegelikult küll sellel tasemel, et vähemalt koondises pingil istuda.. kaitsev poolik, a enne on vaja meeskonda sulanduda ja praegu selleks nagunii aega ei ole.
                      A U21 koondis on küll palju vigasem minu arvates, norige parem sellega.

Kommentaar

jep olen noor ja vihane! ma ei saa lihtsalt aru miks jelle eelistab annistet haavistut ja saviauku malovile sisovile ja vassiljevile sest need kolm viimast tõetsi paremat ju, sellele vatsu ei saa vaielda aga palun äelge miks nad siis valja jaeti ja voeti kasutud mehed asemele...INCE palun seletda!

Kommentaar

Martinile ja eestimehele:
                          mitte et ma vastusest kõrvale hiiliks, aga pigem laseks ma Jellel teha rahulikult oma valikuid. Kindlasti on olulisi detaile, mis tavafännile märkamatuks jäävad, peatreeneril aga kindlasti teada.
                          Ei ole mul isiklikult ei Haavistu, Anniste , Saviaugu aga ka Sisovi, Vassiljevi ja Malovi vastu midagi. Ka ei jaga ma mänguskeemide taktikalisi nüansse. Lihtsalt tahtsin eestimehelt kuulda millisena ta meie koondist ette kujutab.
                          Paraku jäi vastus saamata. Samas peaksime ju haritud rahvana enesele siiski teadvustama kui väike me oleme ja kasutama pigem \"nõu võidab jõu\" taktikat, mitte minema igat mängu \"panema\". Ja ka peale mõnda nn. \"õnnestunud\" mängu peaksime jääma kahe jalaga maapeale ja endale selgelt aru andma millises staadiumis eesti jalgpall veel siiski on aga mitte proovima miskite ime koosseisudega revolutsiooni teha.
                          Loodan, et mõlemas mängus suudab koondis mängida TARGALT (mis alati ei tähenda ründavalt, kaunilt, loovalt jne.) ja siiski läbi selle pakkuda rõõmu ka oma fännidele/pealtvaatajatele.

Tõsistest tulemustest aga võiks hakata mõtlema alles siis kui A koondise põhi 16 mängib välismaal.
                          299195

Kommentaar

rahu rahu poikad oleme ju kõik ühe asja eest väljas. a võiks keegi siis kindlalt öelda et kas toimuvad rongkäigud mängudele. vaja ju oleks, et eesti vännid kõva lauluga staadionile marsiks. usun et tammsaare pargist oleks päris normaalne ja ei sega see ilma ka tugevat eesti vaimu. nii et kuidas siis on???

Kommentaar

Tõsistest tulemustest aga võiks hakata mõtlema alles siis kui A koondise põhi 16 mängib välismaal.
                              Mõned aastad tagasi räägiti, et saaks pooled välja mängima. Nüüd on, aga sama jutt läheb edasi - saaks põhi 16 väljasmaale. Loeb vast see ,kus mehed mängivad.
                              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas heia eesti
                                a võiks keegi siis kindlalt öelda et kas toimuvad rongkäigud mängudele.?
                                just just, 5. päeva pärast juba Slovakkiaga mäng. Ei ole nii külm ka, et selle pärast peaks rongkäik ära jääma. Mis teeme siis, kell 18 hakkab mäng, et 16 hakkame tammsaarest minema?

Kommentaar

Working...
                                X