Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

26.03.2005 Eesti - Slovakkia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slovakkia\'

Algselt postitas mart44

ennustan mängu tulemust: Eesti saab lutti 0-3.... kahju muidugi
    kahjuks sa panid oma ennustusega väga puusse.ma olen pettunud sinus.
    aga kui sa ennustad eesti ja vene mängu tulemuse täpselt,siis ma andestan sulle

Kommentaar

Algselt postitas PraS
      Ühesõnaga koondisele hinna 4, kuna võitu ei tulnud. Venemaale teeme raudselt ära, kuna Märt viskab näppu eesti koondisele statal
      Äkki keegi targem teab, kuid kas Eestil pole teine mäng alati perse läinud? Soti - Eesti 3:2, siis Tsehhilt 4:1. Hollandiga 2:4, siis Iirimaalt täiesti õudne 0:2 jne...

Seega - hea esimene, kuid teiseks ei jätku jaksu.

Samuti tahaks siinkohal teha risti märkmikusse, sest kiidan Viikmäed. Minu jaoks mängu parim.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Et INCE\'iga (kuid teistelegi mõtteiks) veidi targutada - kas meil olnuks nüüd pingil ründavat/loovat keskpoolikut vaja või mis?
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Karla
          kõik ei saa lihtsalt olla nii andekad kui sina ...

Algselt postitas Karla teemas Superennustus 4
          Eesti - Slovakkia -1-0

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Samuti tahaks siinkohal teha risti märkmikusse, sest kiidan Viikmäed. Minu jaoks mängu parim.
            mul on hea meel, kuna esimest korda elus olen Martiniga nõus. Jaan anna mulle medal

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Et INCE\'iga (kuid teistelegi mõtteiks) veidi targutada - kas meil olnuks nüüd pingil ründavat/loovat keskpoolikut vaja või mis?
              vot vot Malov ja VAssiljev ja Smironov te raisad sellised dbeiilikud!!!! jah meil on anniste ja saviauk ja haavistu imege

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Karla
                kõik ei saa lihtsalt olla nii andekad kui sina ...

Algselt postitas Karla teemas Superennustus 4
                Eesti - Slovakkia -1-0
                vähemalt ei pannud tulemuses nii mööda nagu tema
                ahga selles jah õigus sul et kõik ei saa jah kahjuks nii andekat olla.

aga sina sleepwalking ennustasid küll supereennustuses täitsa pasalt.panid et slovakkia võidab 0-4.sa oled isegi mart poisist halvem ennustaja.sinus olen ma ka väga pettunud

Kommentaar

no ja kus on nüüd see tark mees kes väitis,et reim on viimane koba ja ei oska midagi platsil teha.malagar oli ta nimi vist.äkki nüüd räägid edasi.
                  Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

liiga pettunud..
                    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees
                      vot vot Malov ja VAssiljev ja Smironov te raisad sellised dbeiilikud!!!! jah meil on anniste ja saviauk ja haavistu imege
                      mitte ei saa eestimehest aru... on vist pilves ja imeb midagi?

Kommentaar

mjkk tegi ükskord viikmäe nii maha, et peaks lausa teises eesti divaris mängima jne. aga nüüd....
                        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas eestimees
                          mitte ei saa eestimehest aru... on vist pilves ja imeb midagi?
                          võtame suure hurraga anniste ja saviauk ja haavistu koodnisse miks??? mis t*** mõttega? pange mu vanaema pingile see ka kasulik kui need kolm kokku raisk!! pohlakust oli arusaada kuidas ta tegi leavdia mehi maha aga kurat oleks meil vaja tegelt vassit ja malovit koondisse!!

Kommentaar

300 postitus

Kommentaar

Viikmäe liigutused jättis imestusest tükiks ajaks suu lahti, aga...see löömiseprotsent võiks ju parem ikka olla. Muidu, keegi aega ka võttis, kaua Eesti vahepeal palli järjest enda käes hoidis? Isegi Läti mängus ei planeeritud rünnakuid nii kenasti. Super. Mängu üks asjalikumaid oli Jääger minu jaoks. Päris mitu korda pani õigel ajal jala vahele. Muidugi, ühtegi väga mõttetut meest polnudki ju platsil. Varem olen ikka mõelnud, et oh isver, mida Tema platsil teeb...

Kommentaar

Mis kuradi perssekukkund postralli siin toimub???..
                                ja ethanile---
                                vaheta PALUN avatar ära..

Kommentaar

Working...
                                X