Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Poom kindlasti mängida Slovakkia vastu ei saa. Tõenäoliselt seisab puuris siiski Tibu(Kaalma), kuid arvata on, et ka Kaalma ei ole just kõige paremas vormis. Kuid treener usaldab teda siiski rohkem kui Kotenkot. Pareiko ei tule kõne allagi. Nii mitmes mõttes. Vaadake kuidas ta näitex oma klubidega vusserdas. Pidi Jaroslavi Šinniku treeningule minema samal ajal oli aga Tomski Tomi ülevaatusel. Näitex mina ei saagi aru mis klubi mängijaks ta end ise nyyd peab. Ja muidugi ka see mäng Leedu vastu
Järelikult.... äkki peaks tagasi koondisesse pärast pikka pausi kutsuma LF Hönefossi mängija Toomas Tohveri
Poom kindlasti mängida Slovakkia vastu ei saa. Tõenäoliselt seisab puuris siiski Tibu(Kaalma), kuid arvata on, et ka Kaalma ei ole just kõige paremas vormis. Kuid treener usaldab teda siiski rohkem kui Kotenkot. Pareiko ei tule kõne allagi. Nii mitmes mõttes. Vaadake kuidas ta näitex oma klubidega vusserdas. Pidi Jaroslavi Šinniku treeningule minema samal ajal oli aga Tomski Tomi ülevaatusel. Näitex mina ei saagi aru mis klubi mängijaks ta end ise nyyd peab. Ja muidugi ka see mäng Leedu vastu
Järelikult.... äkki peaks tagasi koondisesse pärast pikka pausi kutsuma LF Hönefossi mängija Toomas Tohveri
pareiko on tomi mängija nüüd.mängis cska vastu eelmisel laupäeval terve kohtumise ja tegi ka väga häid tõrjeid.ma arvan et kaalma on vigasena ka parem kui tohver tervena:P
Sul on küll munadepühad halvasti mõjunud
Ega sa ometi oma mune kokku eikoksi?
Kui sa natukenegi oled Pareiko tegemisi jälginud,siis peaks sull selge olema et ta mängib praegu Tomis ja tegi viimase liigamängu CSKA-ga kaasa ja oli omade poolelt üks parimaid,jäädes silma kindla mänguga väravas!
See mis toimus Leedu vastu,on juba ammu unustatud ja vaadates milline kaitseliin meil seal mängis,polnud need 5 väravat ka ime+veel väravaht kes polnud selle kaitseliiniga üldse kokku mänginudki!
Tohver aga mängib ju mingis norra esiliigas ja istub seal peaaegu terve hooaja pingil,kas tema on siis paremas seisus kui Pareiko?
Tohverist on praeguses seisus ikka palju paremaid väravahte Eesti tasandil olemas
Ja see kui Tibu väravasse saaks,oleks ikka natuke jama,Kotenkol on praegu olemas ikka tükkmaad rohkem mängupraktikat
Enam ei saa minuteada midagi koondise kosseisus muuta. Kui just mõni äkiline vigastus vms ei tule?
Kommentaar