Algselt postitas rallikas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
eesti koondise väravavaht
Collapse
X
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustVäljatulekutes on ikka Pareiko palju parem kui Londak. Pealegi ei usuks ,et Londak suudaks sama taset näidata ka vene kõrgliigas nagu ta Norras näitab. Kõik muidugi suhteline.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKuidas te kõik nii hästi Pareiko vormi ja mänguajaga kursis olete:S Mina siit loen, et nyhkis pinki tykk aega ja väravaid ka talle ikka löödud. Käite bussireise Siberis tegemas?
Vormist pole ma miskit rääkinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..ära Poomi veel maha kanna!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustPoom on parem kui sina zlatan, kotenko,londak ja aksalu kõik kokku!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustPoom on parem kui sina zlatan, kotenko,londak ja aksalu kõik kokku!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustPoom on parem kui sina zlatan, kotenko,londak ja aksalu kõik kokku!Ega ei eitagi et Poom hea ei ole, lihtsalt ei ole tal õnne olnud, pool elust vigastatud,poleks vigastusi kes teab mis siis oleks saanud või kus ta mänginud oleks ka praegusel hetkel!
Kommentaar
-
Klge mis vaielda kes on parim väravaht . Eestil on lõpuks tekkinud kanditaate sinna kohale . Ma arvan et ükski eesti väravaht pole veel piisavalt hea aga küll asja saabKotenko , Pareiko , Londak ja Aksalu las nemad selgitavad endi seas välja kes on parim koondise jaoks sest ma nõustun osadega siin , et Poomi aeg on läbi saamas või läbi saanud. Poom oli eesti parim väravavaht aga nüüd treenigu ta meile uusi ja veel paremaid !
Kommentaar
-
Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustKlge mis vaielda kes on parim väravaht . Eestil on lõpuks tekkinud kanditaate sinna kohale . Ma arvan et ükski eesti väravaht pole veel piisavalt hea aga küll asja saabKotenko , Pareiko , Londak ja Aksalu las nemad selgitavad endi seas välja kes on parim koondise jaoks sest ma nõustun osadega siin , et Poomi aeg on läbi saamas või läbi saanud. Poom oli eesti parim väravavaht aga nüüd treenigu ta meile uusi ja veel paremaid !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar