Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti koondise väravavaht

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Minu arust on mõlemad mehed päris võrdsed. Pareiko mängib stabiilselt Vene kõrgliigas, kus saab tihedalt häid mänge. Londak on väravavaht nõrgemapoolses klubis ning otse Norra esiliigast tulla kõrgliigasse ning võtta 4. koht pole just niisama. Londakut hinnatakse ka väga kõrgelt. Mees on tihti valitud MOM'iks.
    Londak ikka parem, kui Pareiko, minu arust Pareiko ja Aksalu ikka pigem võrdsemad. Pareiko veitskogenum, aga Aksalu suhtleb rohkem väljakul.

Kommentaar

Väljatulekutes on ikka Pareiko palju parem kui Londak. Pealegi ei usuks ,et Londak suudaks sama taset näidata ka vene kõrgliigas nagu ta Norras näitab. Kõik muidugi suhteline.

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
        Väljatulekutes on ikka Pareiko palju parem kui Londak. Pealegi ei usuks ,et Londak suudaks sama taset näidata ka vene kõrgliigas nagu ta Norras näitab. Kõik muidugi suhteline.
        Kuidas te kõik nii hästi Pareiko vormi ja mänguajaga kursis olete:S Mina siit loen, et nyhkis pinki tykk aega ja väravaid ka talle ikka löödud. Käite bussireise Siberis tegemas?

Kommentaar

Miku on parim.
          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
            Kuidas te kõik nii hästi Pareiko vormi ja mänguajaga kursis olete:S Mina siit loen, et nyhkis pinki tykk aega ja väravaid ka talle ikka löödud. Käite bussireise Siberis tegemas?
            Ma lihtsalt arvan, et vene liiga on tugevam kui norra oma ja stiililt hoopis erinev. Arvan, et Pareiko ei oleks norras teps mitte pingipoiss ja Londak poleks venemaal sugugi mitte nii hinnatud nagu norras. Arvan ,et nad on suht võrdsed väravavahid. Pareiko plussiks on palju paremad väljatulekud kõrgete pallide peale.Londak on ka koondises paistnud silma just oma kehvade väljatulekutega. Reaktsioon on neil mõlemal väga hea.
            Vormist pole ma miskit rääkinud.

Kommentaar

Kas ma olen uudispommi maha maganud ja kanep tehti Eestis legaalseks?

Kommentaar

Vaielda on ju tore,aga selge on see et Rüütli eelistab väravas hetkel Londakut ja mina arvan et ka õigusega.
                Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                  Kotenko oli eile täiesti korralik. Oma töö tegi ära.
                  Valik on hea meil. Londak, Pareiko, Kotenko, Aksalu.
                  Kahju, et teistel positsioonidel nii kõva konkurentsi pole.
                  ..ära Poomi veel maha kanna!
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ..ära Poomi veel maha kanna!
                    Poomi ajad on siiski möödas, kuigi jätkamis otsuse teeb ta kevadel, usun et tal oleks aeg keskenduda juba treeneritööle

Kommentaar

Poom on parem kui sina zlatan, kotenko,londak ja aksalu kõik kokku!

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                        Tõsiselt või?
                        Olen see kes olen

Kommentaar

vigasena paraku mitte
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

kuna ta on juba parem nii minust , kotenkost, londakust ja aksalust, siis sinuga vist ei hakka ju võrdlust tegema Ega ei eitagi et Poom hea ei ole, lihtsalt ei ole tal õnne olnud, pool elust vigastatud,poleks vigastusi kes teab mis siis oleks saanud või kus ta mänginud oleks ka praegusel hetkel!

Kommentaar

Klge mis vaielda kes on parim väravaht . Eestil on lõpuks tekkinud kanditaate sinna kohale . Ma arvan et ükski eesti väravaht pole veel piisavalt hea aga küll asja saab Kotenko , Pareiko , Londak ja Aksalu las nemad selgitavad endi seas välja kes on parim koondise jaoks sest ma nõustun osadega siin , et Poomi aeg on läbi saamas või läbi saanud. Poom oli eesti parim väravavaht aga nüüd treenigu ta meile uusi ja veel paremaid !

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                                Klge mis vaielda kes on parim väravaht . Eestil on lõpuks tekkinud kanditaate sinna kohale . Ma arvan et ükski eesti väravaht pole veel piisavalt hea aga küll asja saab Kotenko , Pareiko , Londak ja Aksalu las nemad selgitavad endi seas välja kes on parim koondise jaoks sest ma nõustun osadega siin , et Poomi aeg on läbi saamas või läbi saanud. Poom oli eesti parim väravavaht aga nüüd treenigu ta meile uusi ja veel paremaid !
                                Õige jutt!

Kommentaar

Working...
                                X