Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti koondise väravavaht

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'eesti koondise väravavaht\'

Algselt postitas LauraK

Ma pigem küsiks niipidi et kas Poom on väravas mõlemas mängus või annab treener Kotenkole ka võimaluse.
    Mart Poomi karjääri tabas veel üks tagasilöök
    03.06.2005

Pühapäeval selgus, et Mart Poom ei saa kaitsta Eesti jalgpallikoondise väravat MM-valikmängudes Liechtensteini ja Portugaliga. Eile hommikul kuulis vutimees veel kurvemat tõsiasja: seitse kuud muret teinud parema põlve ravimiseks on operatsioon möödapääsmatu, vahendab Postimees.

«Järjekordne ebameeldiv üllatus,» kostis Postimehele 33-aastane Poom, kes jääb Tallinnas Mustamäel asuvasse Põhja-Eesti Regionaalhaigla üksikpalatisse vähemalt viieks päevaks, narkoosist toibudes õhtul nukralt telefoni.

«Kuid loomulikult ei anna ma veel anna – nii ei taha küll karjääri lõpetada. Loodan ikka jalule ja mängima saada,» lisas Inglismaa kõrgliigaklubi Sunderlandi ridadesse kuuluv väravavaht. Poomi karjääri on tumestanud mitukümmend vigastust, operatsioonilaual lebas ta juba 11. korda.

Vott teile siin Poom ja Poom.hoopis Kotenko peab oma taset näitama.Kurb muidugi
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Vastus teemale \'eesti koondise väravavaht\'

Kahju jah, et Poomi ei ole. Seda kahel põhjusel:

1) Poom on muidugi väga hea väravavaht (kuigi loomulikult mitte eksimatu)
      2) Poomi põhiline väärtus seisneb selles, et ta annab meeskonnale enesekindlust juurde.

Aga ega Kotenko kah paha pole. Seda senikaua, kuni ta jälle meestesumma palli püüdma ei lähe...

LK

Kommentaar

nüüd peaks koondises väravavahtide valik suht hea olema.

hetke nr.1 kindlasti Pareiko.2 Londaks.kolmandana kas siis Aksalu või Kotenko.
        aga kas noortest on kedagi head ka tulemas?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust

D. Savitski TVMKst

Kommentaar

kui Londak vigastusest taastub siis kindlasti on Londak nr 1.
            FC Flora

Kommentaar

Ma ei tea küll kui palju, kuid kindlasti on Venema kõrgliiga tase Norra omast kõrgem. Jah. Pareikol on kõvasti rohkem kogemusi. Jah.
              Kuid siiski ma ei ütleks, et Pareiko nüüd kohe esiväravavaht on. Londak pole ka ilma põhjuseta Norras kõrgelt hinnatud. Tal on hea reaktsioon ja tundub, et ka väljatulekutes areneb väga hästi.
              Ma ütleks, et Londaku ja Pareiko puhul võiks olla treeneril parajalt pusimist, keda põhiväravavahiks usaldada.
              Ise eelistan Londakut.

Kommentaar

Londak on ka venelane ju:S:S:S Miks tema kohe siis nr2, sellepärast et Floras mänginud? Või sellepärast et Tulevikus mänginud? Absurd väita et Pareiko peaks peale ühte mängu, kus ei pidand midagi tegema nr1 olema. Naeruväärne lausa.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                  Londak on ka venelane ju:S:S:S Miks tema kohe siis nr2, sellepärast et Floras mänginud? Või sellepärast et Tulevikus mänginud? Absurd väita et Pareiko peaks peale ühte mängu, kus ei pidand midagi tegema nr1 olema. Naeruväärne lausa.
                  kle vaata kus liigas pareiko mängib ja kus londak.ning ma ei ole öeld et londak kehva on,lihtsalt see minu arvamus.mõnele võib olla meeldib praegugi veel Kaalma ja Toomas Tohver
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Minu arust on mõlemad mehed päris võrdsed. Pareiko mängib stabiilselt Vene kõrgliigas, kus saab tihedalt häid mänge. Londak on väravavaht nõrgemapoolses klubis ning otse Norra esiliigast tulla kõrgliigasse ning võtta 4. koht pole just niisama. Londakut hinnatakse ka väga kõrgelt. Mees on tihti valitud MOM'iks.

Kommentaar

Pole vitsinud kusagilt järgi vaadata, aga minu arust on Pareiko see hooaeg pigem pinki nühkinud...

Kommentaar

Pareiko oli okei eile, kuid samas polnud tal suurt teha ka midagi. Mina eelistaks ka väravas siiski Londakut. Norra liiga punktibörsi alusel sai ta kõrge 9. koha. Väravavahtidest paremuselt teine.

Kommentaar

kle vaata kus liigas pareiko mängib ja kus londak.ning ma ei ole öeld et londak kehva on,lihtsalt see minu arvamus.mõnele võib olla meeldib praegugi veel Kaalma ja Toomas Tohver
                          Mis krdi argument see on. Kui Pareiko saab kõrgliiga 9.ndaks parima hinnanguga mängijaks, siis tule liiga võrdlusega tagasi.

Kommentaar

Londak on kindlasti hetkel meie parim valik

Kommentaar

Tuleks korra mingi Toomas Tohver ja teeks Andorra vastu nulli mängu, siis siin paljud kaagutaksid, et ta peaks olema esiväravavaht. Inimeste mälu üllatavalt lühike. Londak on koguaeg väga kindel olnud(v.a. Bosina, kus kogu koondis lagunes).
                              Londak nr 1 siin pole kahtlustki.

Kommentaar

1. Londak
                                2. Poom (kui terve [ehk ei pea maha kandma])
                                3. Pareiko
                                4. Aksalu
                                5. Kotenko
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X