vastan teemale - kahjulik
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Kaamerate ees ja promo saamise eesmärgil ilmselt piisavalt suur osa. Samas ülejäänutel pole sobivat varustust lambanahkse vesti näol niisama kiirelt varnast võtta. See võib pärssida labidaga sahmimist muidugi.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
poolajal lükkasin lund koos pohlakuga. kuigi ta mulle tegelikkuses väga ei meeldi, jättis seekord sümpaatse mulje. hoidis hästi ohjas, 19 meest minust siia, 19 sinna! nii! läks! väga hea! tagasi! seesama uuesti! nüüd igaüks oma rada! jne jne.
niisiis võiks öelda, et ta tundus küll olevat südamega asja juures!Kommentaar
-
ära võta jyriööd tõsiselt, ta põeb selle vesti pärast ja pole objektiivne.poolajal lükkasin lund koos pohlakuga. kuigi ta mulle tegelikkuses väga ei meeldi, jättis seekord sümpaatse mulje. hoidis hästi ohjas, 19 meest minust siia, 19 sinna! nii! läks! väga hea! tagasi! seesama uuesti! nüüd igaüks oma rada! jne jne.
niisiis võiks öelda, et ta tundus küll olevat südamega asja juures!
Kommentaar
-
Täna sis oli Hr.Pohlak uues elemendis.tänases ETV saates Osoon oli ta pigem looduskaitsja kui jalgpallikuningas.aga suht asjaliku juttu ajas ja tuleb välja et tegemist suure loodusinimesegaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Ei ole nii, ma pean koolis kohustuslikus korras osooni vaatama ja täna jätsin esimest korda vahele, krt küll, aga mis Pohlak rääkis seal ?Kommentaar
-
seda saab netist ka vaadata. praegu veel ei ole, aga ma usun, et peatselt tuleb: http://etv.ee/arhiiv.phpKommentaar
-
Egas midagi, lükkan varsti silma pealeseda saab netist ka vaadata. praegu veel ei ole, aga ma usun, et peatselt tuleb: http://etv.ee/arhiiv.phpKommentaar
-
ah kuskile looduskaitse alale tahavad kurjad onud 7 25meetri sügavust karjääri teha aga siis kaoks sealt kõik maaalused jõed ja mingid lendoravad ja mustad toonekured ja seekord on mees õige asja eest väljasMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar