Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Need, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.
    ahah
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Need, kes ei taha, et Pohlak lahkuks, muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.

Kommentaar

Need, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.
        Ei tea, naist ei peksa ja Eesti jalgpalli raha ei ole ka kuhugi kantinud ja suudan jätkuvalt välja öelda, et Venemaa Föderatsioon on agressorriik, kelle sõda Ukraina vastu peaks igalkülgselt sanktsioneerima - mitte ainilt toetusraha kaotamisega, neile ei tohiks isegi ühtegi palli müüa

Kommentaar

Millal see raamat tuleb?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Sellega meenus, et Pohlak mingis mitte väga ammuses intekas nentis, et Blatter oli norm vana, kes ajas/tahtis õiget asja, aga "teised" ehk kurjad jõud kasutasid teda ära nõnda, et Blatter ise ei saanud arugi.

Kommentaar

Ma tahan ka temast lahti saada, aga ma ei saa jalgpalli toimimisloogikatest aru. Ehk, ma ei saa Pohlakuks muutuda
              Pohlaku-Paradoks.

Kommentaar

aasta ragebait

Kommentaar

Working...
                X