Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    https://sport.delfi.ee/artikkel/1204...-muid-valikuid

Esimene julge, ma ootaks nüüd ka teisi.
    Tõepoolest, teised ka kõik krt võtaks! Aitab sellest okse tagasi taldrikule panemisest ja uuesti alla neelamisest.

Kommentaar

Seekordse episoodi parim osa on jalkaliidu self-own: Aivar ei saanud pädevuse puudumise tõttu liidu liikmete küsimusele poolteist kuud vastata, aga PR juhi jaoks polnud meediale samal teemal aru andmine mingi probleem. Eva Nõmme presidendiks!
      20 LEGEND

Kommentaar

...nagu seal EJL seltskonnas teisigi tainaid poleks, huvitav miks nad sinna üldse kohad said eks...sest kummardamine isanda ees ja nagu sõjaväeski, oma peaga mõtlemine on keelatud!

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          ...nagu seal EJL seltskonnas teisigi tainaid poleks, huvitav miks nad sinna üldse kohad said eks...sest kummardamine isanda ees ja nagu sõjaväeski, oma peaga mõtlemine on keelatud!
          Hei, mis see sõjavägi sulle ette jäi? Mida teha armees inimestega, kes ise ei mõtle? See aeg on juba ammu läinud koos selle riigi armeega.
          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust

Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.
            Absoluutselt ei puutu asjasse ja midagi sellist pole väitnud ega väidaks. Vaata, asjade ajamine selliselt kus lojaalsus pöhineb ainult teenetel, diilidel, kingitustel ja sugulussidemetel ongi selline lihtsameelne ja primitiivne lähenemine, Idast pärit kultuur. Tsiviliseeritud maailmas aetakse asju vähe teistmoodi. Kui pöhimötteid ei ole, suurt pilti tuimalt ignoreeritakse isegi kui köigile on tegelikult aru saada, et Pohlaku impeerium mädaneb ja on teel sügavasse musta auku, siis need inimesed kes seal sees toimetavad, seda koos hoiavad, ongi moraalitud värdjad. Nii tulebki öelda, et nad sellest aru saaks ja neil natukenegi häbi ja kohusetunnet tekiks, sest on veel päris palju inimesi, kellele Eesti jalgpall korda läheb.
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

EJL seisukoht ja avalike ja koostöösuhete osakonna juht selgitab jne jne jne...AGA probleem on ju Pohlaku väljaütlemistes ja seisukohtades!

Kommentaar

Suurele tussile kohaselt ei olnud Aivar ise see, kes vabandas või oma sõnu silus. Mõttetu PR jalkaliidu poolt.

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
                  Suurele tussile kohaselt ei olnud Aivar ise see, kes vabandas või oma sõnu silus. Mõttetu PR jalkaliidu poolt.
                  Absoluutselt, pigem tuleks EJL oma president 'umbusaldada' või noh, peavad olema legaalsed meetmed kuidas selliset väärtuste värdist lahti saada.

aga oleme ausad, selleks neil mune pole ka!

Kommentaar

Siinkohal tuletaks meelde, et kui EJL midagi ütleb, mis ei meeldi, siis on need tegelikult Aivari sõnad. Ja kui tegelikult info meeldib, siis on PR.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                      Siinkohal tuletaks meelde, et kui EJL midagi ütleb, mis ei meeldi, siis on need tegelikult Aivari sõnad. Ja kui tegelikult info meeldib, siis on PR.
                      Selle kohta on hästi öeldud juba.

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Absoluutselt, pigem tuleks EJL oma president 'umbusaldada' või noh, peavad olema legaalsed meetmed kuidas selliset väärtuste värdist lahti saada.

aga oleme ausad, selleks neil mune pole ka!
                        Tuletan meelde, et veel paar kuud tagasi valisid need samad liidu liikmed ta ülekaalukalt presidendiks. Kas vahepeal on midagi muutunud? Minu arvates mitte. Seega kes peaks teda umbusaldama? Kui keegi sellega välja tulekski, siis oleks see muidugi meelsuse näitamine mingi grupi liikmete poolt, kuid mitte enamat, sest see hääletus kukuks kolinal läbi.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Kahjuks on suht-koht kindel, et kui nüüd läheks mõni teine väljaanne ja küsiks täpselt samu küsimusi nagu Pealtnägija, siis Pohlakult tuleb sama vastus.

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Selle kohta on hästi öeldud juba.

https://x.com/Aivarzzz1/status/1970814104781848868
                            Ma peegeldasin teie endi sõnavõtte.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma peegeldasin teie endi sõnavõtte.
                              Kelle meie?
                              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Need, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.

Kommentaar

Working...
                                X