Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust...nagu seal EJL seltskonnas teisigi tainaid poleks, huvitav miks nad sinna üldse kohad said eks...sest kummardamine isanda ees ja nagu sõjaväeski, oma peaga mõtlemine on keelatud!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Kõva sõna... Ma olen nii hea ja salliv inimene ning kõik, kes nii ei mõtle nagu mina, need tuleb maha tappa.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitustSuurele tussile kohaselt ei olnud Aivar ise see, kes vabandas või oma sõnu silus. Mõttetu PR jalkaliidu poolt.
aga oleme ausad, selleks neil mune pole ka!
Kommentaar
-
Siinkohal tuletaks meelde, et kui EJL midagi ütleb, mis ei meeldi, siis on need tegelikult Aivari sõnad. Ja kui tegelikult info meeldib, siis on PR.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSiinkohal tuletaks meelde, et kui EJL midagi ütleb, mis ei meeldi, siis on need tegelikult Aivari sõnad. Ja kui tegelikult info meeldib, siis on PR.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Absoluutselt, pigem tuleks EJL oma president 'umbusaldada' või noh, peavad olema legaalsed meetmed kuidas selliset väärtuste värdist lahti saada.
aga oleme ausad, selleks neil mune pole ka!BVB - Vaprus
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSiinkohal tuletaks meelde, et kui EJL midagi ütleb, mis ei meeldi, siis on need tegelikult Aivari sõnad. Ja kui tegelikult info meeldib, siis on PR.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Ma peegeldasin teie endi sõnavõtte.
Kommentaar
-
Need, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar