Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks sellega aga nii kaua aega läks??? Loodan, et florakad saavad nüüd lõpuks ka koondises mängima hakata.
EJL=Pohlak=Flora valem on lõplikult paigas, tegelt üks asi veel puudu, aga see muutub hiljemalt sügiseks või kui veab siis juba pärast inglismaa mängu.
Minult on igatahes kivi südamelt langenud.
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Hääletamisel, millest võttis osa 84 üldkogu liiget, toetas Pohlaku kandidatuuri 81 liiget. Vastaskandidaate polnud
Nõukogude aeg hakkab meelde tulema
Hääletamisel, millest võttis osa 84 üldkogu liiget, toetas Pohlaku kandidatuuri 81 liiget. Vastaskandidaate polnud
Nõukogude aeg hakkab meelde tulema
Kustotsast see nüüd Nõukogude aeg on? Tol ajal oli nii, et partei seadis üles ühe kandidaadi ja keegi teine ei saanud kandideerida. Antud juhul ei takistanud miski vastaskandidaadi üles seadmist. Ja nagu ütles ainukandidaat Mart Siimann tollaste EOK presidendivalimiste aegu: "Vastaskandidaadi ülesseadmine pole minu asi."
Mina olin jõudnud ära unustada, et EJL oli 2 (kaks) asepresidenti ...
Kas mina ainus rumal olen?
Off-topic
Nüüd hakkavad võidud tulema. Järjest langevad: Horvaatia, Inglismaa ja Andorra kokku - üldise väravate vahega 10:0. Tugevaid horvaate kostitatakse seejuures küll vaid ühe, inglasi kolme väravaga, aga Andorrale köetakse see-eest tõelist eesti sauna - 6:0.
Mina olin jõudnud ära unustada, et EJL oli 2 (kaks) asepresidenti ...
Kas mina ainus rumal olen?
Off-topic
Nüüd hakkavad võidud tulema. Järjest langevad: Horvaatia, Inglismaa ja Andorra kokku - üldise väravate vahega 10:0. Tugevaid horvaate kostitatakse seejuures küll vaid ühe, inglasi kolme väravaga, aga Andorrale köetakse see-eest tõelist eesti sauna - 6:0.
Enne kasutavad koerad mobiiltelefone kui see peaks juhtuma !
Aga sellest Andorra mängust sedaviisi et oleks töeline iludus kui Eesti saaks sealt yle viie väravaga vöidu. Aga kui me Inglasi peaksime vöitma siis ma luban, et SIIS POLE EESTI KOONDIS ENAM MINGI NALJAASI
siis hakatakse konkurse ja igast värki tegema, et koondisesse pääseda. Ja Eesti jalgpall hakkab ylisuurelt edenema! SUPER OLEKS.
Inglismaa vöitmise prosent on ju vaid 11%
Enne kasutavad koerad mobiiltelefone kui see peaks juhtuma !
Aga sellest Andorra mängust sedaviisi et oleks töeline iludus kui Eesti saaks sealt yle viie väravaga vöidu. Aga kui me Inglasi peaksime vöitma siis ma luban, et SIIS POLE EESTI KOONDIS ENAM MINGI NALJAASI
siis hakatakse konkurse ja igast värki tegema, et koondisesse pääseda. Ja Eesti jalgpall hakkab ylisuurelt edenema! SUPER OLEKS.
Inglismaa vöitmise prosent on ju vaid 11%
Minu arust sa räägid oma jutule vastu. Räägid kuidas me Andorra 8:0 kotti paneme ja Inglismaad võidame ja lennati jutu peale ütled et ennem hakkavad koerada mobiiltelefone kasutama.
Näha on, et sa oled väga suur optimist
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Äkki keegi selgitaks, mis mõte oli üldse vastu hääletada, kui niigi oli selge, et ta valitakse? Vastu hääletamine oleks ju isikut vaid pahandanud ja see pole ju teab kui arukas mõte või nii. Eriti kui tegemist on veel avaliku hääletamisega. Või mis?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Levada pole kuskil jätnud võimalust Pohlakut kritiseerida (mis on neil muidugi vastastikkune).Äkki seletad miks siis nüüd pidi kartma,et äkki keegi pahandab?Jätnud siis hääletamata kuna isik ei sobinud ja näidanud enda ebasümpaatiat välja
Ahjaa,kardeti ju pahandada...
Kommentaar