Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Norra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Norra\'

Algselt postitas Martin

Algselt postitas runno
    Äkki nagu mõtestaks jalgpalli kui spordiala enda jaoks lahti kõigepealt...
    Õnneks ma olen enda jaoks lahti mõtestanud, et kunagine Viikmäe kiitmine oli juhus. Samuti olen nüüd tänu metsikule analüüsile arvamusel, et Slava, Rooba ja Saviauk võiks koondisekohast vaid unistada. Lisaks ei taha ma iialgi näha Rähna keskkaitses ning ausalt öeldes eriti ka keskväljakul, arenegu kuskil natuke veel.

Positiivsest jäi silma Smirnov, kes tahtis ja tegutses. Teever sai liiga väga mänguaega ja Tihhon Sishov samuti, võinuks Saviaugu juba poolajal välja võtta.
    Musi musi ja kalli kalli.. Sa oled küll viimane, keda ma selle postitusega mõtlesin...

Kommentaar

Algselt postitas runno
      Musi musi ja kalli kalli.. Sa oled küll viimane, keda ma selle postitusega mõtlesin...
      Ma ei mõelnudki midagi halba ega vastupidi , lihtsalt sellised mõtted tulid eilset mängu vaadates.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Raix

Sass oli kunn ja Max samuti harosh.
        . Hea, et sa Piraaja-Tondi mängust midaga kasulikku ka kõrva taha pandud said. Loodetavasti ergutasid sa Maxi, karjudes haroš võimalikult rämeda häälega.

Keskkaitse oli ikka väga masendav, ühtki kahevõitlust vist ei võidetud kogu mängu jooksul. Savi on vanaks jäänud ja Rooba puhul on mängupraktika puudumine rusuvalt mõjunud. Kui kaitse välja jätta, siis polnud pildil väga hullu häda midagi peale selle, et Udu ei saanud vist ühtki palli omaks ja Zahho seisis niisama paigal. Vahetused pidanuks tunduvalt kiiremini ära tegema
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kuulsin minagi seda, et tallinna koolides jagati tasuta pileteid. TV vahendusel oli ka kuulda (eriti teisel poolajal) suurt kiljumist ja kisamist. Väga vahva oli ka see, kui keegi koomilise häälega \"võitle eesti võitle!\" ja muid hüüdeid karjus. see kõik kostus TV vahendusel ära.
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

tõepoolest mäng oli mäng oli mäng, aga üllatama pani jah massiline noorrahva hulk, kohe nagu vanillakate kontserdil. Kuid miks mitte sedapsi noori statkale meelitada, kindlasti said nii mõnedki hea laengu ning fänniarmeesse on lisa tulemas.

Kommentaar

kui mängu viimane veerandtund välja arvata, olime küll mannetud eile. üle ühe-kahe söödu vastase väljakupoolel teha ei suudetud, norralased olid meie meestele kahe tegelinskiga kohe peal ja ei suudetud kohe kuidagi palli hoida. reim ja kruglov olid selles osas teistest sinisärkidest peajagu üle, reim suutis palli kontrollida ja kruglov - kes mulle iga mänguga aina parema ja lootustandvama mulje on suutnud jätta - liigub äärel ikka vägevalt.

viikmäe oli nagu ta ikka on, lihtsalt slovakkia vastu suutis vahepeal üllatada. slava koht ei ole küll mitte kuidagi koondises, järgmine kord pange teever tema asemele ja saatke kas või see sama neemelo vahetusest sisse, kui vaja.

saviauk oli jah pask, rooba ka - viimasest on päris kahju, sest taanis on tema lips vist suhtkoht läbi, saaks ta nüüd sealt minema. vanust enam nii palju pole, et kusagile edasi saada, aga mänguaeg mõnes teises, natuke kehvemas skandinaavia klubis oleks teretulnud. eestisse naasemine oleks kurb. keskkaitsest ma parem ei räägi, nad ei suutnud võita tõepoolest ainsatki peavõitlust, vähemalt mina, kes ma ainult teise poolajal esimesed viis minutit maha magasin, ei olnud selle tunnistajaks.

publikust - telekast vaatas vastu küll veider pilt, pidevalt olid kaadris sellised varsalõhnalised neidised, kes tantsisid ja hüppasid, väga veider, aga noh, kui tasuta pileteid jagati, siis loogiline. fännisektorist jäi meelde vaid see, et vähe rahvast oli.

kui keegi koomilise häälega \"võitle eesti võitle!\" ja muid hüüdeid karjus - need momendid olid minu jaoks päeva tipphetked, ainaüksi tolle vennikese pärast vaataks mängu uuesti.

Kommentaar

Selliselt satsilt ja selliste kaitsjatega oleks paremat patt tahta.Kurb,et kui Allas,Enar,Step ja Piiroja mängida ei saa siis polegi nagu kedagi kaitsesse panna,eriti kui Savi nõrk on ja Ummil mängupraktikat pole.Vanasti oli vähemalt Lemsalu ja Sergogi olemas.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kaitsega oli jah nii nagu oli: Saviauk pole kunagi päris tipptasemel olnud, Rähnile see positsioon näib mitte sobivat, jäi ikka veidi hiljaks. Bärengubist ehk saab asja, on teine veel roheline, aga võib uus Raio tulla. Rooba jäi ka allapoole taset, Šišov jättis põhiäärtest igatahes parema mulje.
                  Keskväli ja Kotenko esinesid korralikult. Reim tundus algul veidi ebakindel, aga mida aeg edasi, seda paremaks läks.
                  Viikmäe...ei meenugi midagi märkimisväärset. Zahovaiko vähemalt üritas midagi.
                  Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

kel huvi, siis täna öössel kell 01:00 saab mängu Viasat Sport 2 vahendusel veelkord üle vaadata...

Kommentaar

Algselt postitas mjkk
                      publikust - telekast vaatas vastu küll veider pilt, pidevalt olid kaadris sellised varsalõhnalised neidised, kes tantsisid ja hüppasid, väga veider, aga noh, kui tasuta pileteid jagati, siis loogiline. fännisektorist jäi meelde vaid see, et vähe rahvast oli.
                      kallis maamees mikk, räägi palun mulle ka, millised on varsalõhnalised neidised.
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Valik pilte mängust üleval siin.

Kommentaar

Algselt postitas sicmic
                          kallis maamees mikk, räägi palun mulle ka, millised on varsalõhnalised neidised.
                          osta omale õigekeelsussõnaraamat, linnapoiss. varsalõhnaliselt neidised on värkselt rasket puberteediiga alustanud naissoost inimesed. nimi tuli sellest, kui me kusagil kuuendas klassis tundsime, et kõik meievanused tüdrukud haisevad nagu hobused. siiralt arvasime. väga rõve, ma rohkem ei hakkagi rääkima.

Kommentaar

Working...
                          X