Vastus teemale \'EESTI - portugal\'
Et te aint omakeelseks ei jääks. Tõlgitud by Matijasevic.
Tuleb ka meeles pidada, et portugali keelest hääldatakse tähte \'\'j\'\' nagu inglise, mitte nagu hispaania keeles!!!
Paneleiro [paneleero]* - homo
Bicha - homo
Rabeta - homo
apanha sabonete [apanja sabonete] - inimene, kes seebi üles korjab (seebitõstja)
a tua mulher joga melhor que tu [a tua mu(i)ljer d˛oga me(i)ljor ke tu] - su naine mängib ka paremini kui sina
cabrćo (kabrau) = mader fakker
punheteiro [punjeteero] = pihur
chulo = kupeldaja
filho de cona de egua = hobuse v*tu poeg
vou atirar os teus tomates com figos – viskan sulle viigimarjadega munadesse (Figo portugali keeles tähendab viigimarja)
vai comer merdinha [vae komer merdinja]= mine söö s*tta
vai-te encher de moscas = mine täida ennast kärbestega**
chupa-me a pila - ime mind m*nnist (otsetõlkes)
Figo, ja comi a tua filha - Figo, ma panin su tütart... (kui ma nüüd midagi sassi ei ajanud)
Omalt poolt veel kah lisaks:
chupe um ovo = ime mune
O Ronaldo é o pior futebolista no mundo = Ronaldo on maailma halvim jalgpallur
Sergei Lepmets é o melhor goleiro no universo = Sergei Lepmets on universumi parim väravavaht (ok, väike kolkanali)
Et te aint omakeelseks ei jääks. Tõlgitud by Matijasevic.
Tuleb ka meeles pidada, et portugali keelest hääldatakse tähte \'\'j\'\' nagu inglise, mitte nagu hispaania keeles!!!
Paneleiro [paneleero]* - homo
Bicha - homo
Rabeta - homo
apanha sabonete [apanja sabonete] - inimene, kes seebi üles korjab (seebitõstja)
a tua mulher joga melhor que tu [a tua mu(i)ljer d˛oga me(i)ljor ke tu] - su naine mängib ka paremini kui sina
cabrćo (kabrau) = mader fakker
punheteiro [punjeteero] = pihur
chulo = kupeldaja
filho de cona de egua = hobuse v*tu poeg
vou atirar os teus tomates com figos – viskan sulle viigimarjadega munadesse (Figo portugali keeles tähendab viigimarja)
vai comer merdinha [vae komer merdinja]= mine söö s*tta
vai-te encher de moscas = mine täida ennast kärbestega**
chupa-me a pila - ime mind m*nnist (otsetõlkes)
Figo, ja comi a tua filha - Figo, ma panin su tütart... (kui ma nüüd midagi sassi ei ajanud)
Omalt poolt veel kah lisaks:
chupe um ovo = ime mune
O Ronaldo é o pior futebolista no mundo = Ronaldo on maailma halvim jalgpallur
Sergei Lepmets é o melhor goleiro no universo = Sergei Lepmets on universumi parim väravavaht (ok, väike kolkanali)

Kommentaar