Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Algselt postitas peremees

Okei, ma ei tea, kas sellest on enne siin juttu olnud, aga kas Portugali koondis saabub homme?..või võiks öelda täna juba. Ja mis kell, kui keegi midagi teab.
    Portugali A-koondis saabub Tallinnasse esmaspäeval, 6. juunil kell 20:00 maabuva charterlennuga ning suundub edasi Radisson SAS hotelli.

Portugali koondise avatud treening toimub teisipäeval, 7. juunil kell 16:30 A. Le Coq Arenal. Treeningut on võimalik jälgida kõigil, kes on eelmüügist soetanud pääsme samal õhtul kell 20.15 Kadrioru staadionil toimuvale Eesti ja Portugali U-21 koondiste mängule. Pääsmeid noortekoondiste kohtumisele müüakse vahetult enne avatud treeningu algust ka A. Le Coq Arenal. Pileti hinnaks on 75 krooni.

Portugali koondis lahkub Eestist 8. juunil charterreisiga peale mängu lõppu.

copy-paste Flora kodukalt
    https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Kui kedagi huvitav, siis Portugal - Slovakkia mängu näeb RTP Internationali pealt. Vaba kanal. Mäng just algas. Hea võimalus kolmapäevase meeskonnaga tutvuda.
      Homme RTP pealt U21 mäng

Kommentaar

kel huvi tervitama minna C \" hüpiknukk\" Ronaldot ja vanamehe pässi Luis \"Oscari nominaat\" Figot siis reaalajas lennuplaan siin

mina ei lähe neid tervitama saadan neid hoopis rõõmsalt staadionilt minema kui nad pead norus ,Figol riided Arena muruga koos ja suu sedasama muru täis,garderoobi komberdavad...Pohlakule soovitus: ära vaheta garderoobi uksi ära....pead muidu 2x tellima..las lõhuvad neid samu mis LIE vandid jätsid rippuma...

ÄREV!!!!!
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno

kel huvi tervitama minna C \" hüpiknukk\" Ronaldot ja vanamehe pässi Luis \"Oscari nominaat\" Figot siis reaalajas lennuplaan siin

mina ei lähe neid tervitama saadan neid hoopis rõõmsalt staadionilt minema kui nad pead norus ,Figol riided Arena muruga koos ja suu sedasama muru täis,garderoobi komberdavad...Pohlakule soovitus: ära vaheta garderoobi uksi ära....pead muidu 2x tellima..las lõhuvad neid samu mis LIE vandid jätsid rippuma...

ÄREV!!!!!
          ära siis nii õel kah ole, luba neile seda ustelõhkumisrõõmugi, muidu veel valavad oma viha üksteise peale välja ja mõni mees litib teisele putsaga vastu kulmu (oma treeneri eeskujul) ja mehed kaotavad oma kaubandusliku (loe: lakutud) välimuse

Kommentaar

... kas keegi on kuulukse kui palju portude fänne Portugalist siia lendab(kohapealseid eestiportud ei lähe arvesse)?
            Laupäeval nägin 5 või 6 liikmelist fännigruppi Liechtensteinist - enamus olid naised..mängijad vist abikaasad kaasa võtnud...
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

... kas keegi on kuulukse kui palju portude fänne Portugalist siia lendab(kohapealseid eestiportud ei lähe arvesse)?
              Laupäeval nägin 5 või 6 liikmelist fännigruppi Liechtensteinist - enamus olid naised..mängijad vist abikaasad kaasa võtnud...
              Jansa neid oli kuskil 10-20 fänni siis LIE-st

Kohal oli ka kutt kellega LIE-s salli vahetasin...nägi mind salliga ja kappas mu juurde ja hakkas salli tagasi nõudma et oli purjus kui vahetas,ja et tähtis sall jne jne...hmm ma ka ju olin kui vahetasin ... natuke
              leppisin kokku et kui Hellas Hundis mu üles leiab siis arutame asja....ei leidnud ...ju siis polnud nii tähtis sall
              minu antud sall oli tal kenasti alles hoitud ja kammitud ja puhas...nagu uus nägi välja...st siis ametlik fännklubi oli kohal LIE-st neid vist mingi 30 ringis on üldse

ja nüüd sry eelneva off-topicu pärast
              sigpic

Kommentaar

loodame nüüd siis kolmapäevaks kõvat vihma ja äikest, olen nõus ka kerge külmetushaigusega.

Kommentaar

Jap, me Aramisega arutasime samuti seda taktikat ning leidsime, et 10-15 kraadi sooja (mis õhtul võib üpris tõenäoline olla ) ning mõnusat paduvihma mis pärsib tuntavalt Portugali imemeeste tehnikat ning toob esile Eesti maahobuse südikuse mudast läbi sumbata :] Külm ja vihm võib imet teha

Ahjaa, mul vastaste särk seljas, ärge siis mind lööge eksole :]

Kommentaar

Sai ka siis terve Portugali koondis lennujaamas ära kaetud. Ronaldo on mitte vähe pikk.
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Tundus, et kohal oli vist mitte päris väike noorte tüdrukute \"armee\". Ju siis ka kolmapäeval oodata, et suht palju publikust on sellised CR jumaldajad.

Kommentaar

Homme on ju U21 mäng!!! Kas sinna lähen mina üksi???

Kommentaar

Algselt postitas pahkmarg

Kui sa garanteerid, et meile vähemalt viik tuleb, siis ma võin sulle kätt hoidma tulla...
                          Närige pori !

Kommentaar

Ma ei saa aru, miks suhtutakse nii halvasti Cr. Ronaldosse/tema toetajatesse? Minu arvates on ta üks parima tehnikaga mängijaid hetkel ja ta on tõepoolest üks mu lemmikmängijatest.

Sellegipoolest lähen kolmapäeval staadionile toetama Eesti ja ainult Eesti koondist. Sest minu kodumaa on Eesti ja mitte Portugal, ükskõik kui ilusad need Portugali poisid siis ka ei ole. Ja ma usun, et ma pole ainuke, kes nii mõtleb vaid pigem vastupidi.

LK

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Algselt postitas pahkmarg

Kui sa garanteerid, et meile vähemalt viik tuleb, siis ma võin sulle kätt hoidma tulla...
                              Mul pole vaja kätt hoida. Eesti noorte koondist on vaja toetada!!! Kas sina oled ka seda sorti fänn, kes käib ainult võõramaiseid staare vaatamas?

Kommentaar

Käisin siis ka Radissoni juures Portu poiskasid kaemas. Lootsin, et ehk saab Fiigult autogrammigi aga tutkit. Mendid tõmbasid kena seina ette ja looda sa siis sealt mööda saada. Uurisin tiba, ütlesid et kui ta siia poole tuleb, saad, aga teda näppima minna ei tohi. Krt ega ma mingi pede pole kes teda katsuda tahab...Seega, tänks Tallinna poliiss.

Kommentaar

Working...
                                X