Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Algselt postitas pahkmarg

Algselt postitas Sillu

Homme on ju U21 mäng!!! Kas sinna lähen mina üksi???
    Kui sa garanteerid, et meile vähemalt viik tuleb, siis ma võin sulle kätt hoidma tulla...
    Mul pole vaja kätt hoida. Eesti noorte koondist on vaja toetada!!! Kas sina oled ka seda sorti fänn, kes käib ainult võõramaiseid staare vaatamas?
    Loomulikult!
    Laupäeval vaatasin ju Portugali-Slovakkia kohtumist staadionilt
    Kaks võõramaist meeskonda ja nende staarid meetodil \"22 kärbest ühe hoobiga\"
    Meie enda mansast pole mul ju sooja ega külma.
    Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Algselt postitas Sillu

Kui sa garanteerid, et meile vähemalt viik tuleb, siis ma võin sulle kätt hoidma tulla...
      Mul pole vaja kätt hoida. Eesti noorte koondist on vaja toetada!!! Kas sina oled ka seda sorti fänn, kes käib ainult võõramaiseid staare vaatamas?
      Loomulikult!
      Laupäeval vaatasin ju Portugali-Slovakkia kohtumist staadionilt
      Kaks võõramaist meeskonda ja nende staarid meetodil \"22 kärbest ühe hoobiga\"
      Meie enda mansast pole mul ju sooja ega külma.
      Mis sa plärised!

Kommentaar

Äkää
        308

Kommentaar

Ajad muutuvad. Omal ajal soitsid ilusamad poisid Iiri meeskonna mangijatega koos liftis...

Algselt postitas 17

Käisin siis ka Radissoni juures Portu poiskasid kaemas. Lootsin, et ehk saab Fiigult autogrammigi aga tutkit. Mendid tõmbasid kena seina ette ja looda sa siis sealt mööda saada. Uurisin tiba, ütlesid et kui ta siia poole tuleb, saad, aga teda näppima minna ei tohi. Krt ega ma mingi pede pole kes teda katsuda tahab...Seega, tänks Tallinna poliiss.
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Algselt postitas 17

Käisin siis ka Radissoni juures Portu poiskasid kaemas. Lootsin, et ehk saab Fiigult autogrammigi aga tutkit. Mendid tõmbasid kena seina ette ja looda sa siis sealt mööda saada. Uurisin tiba, ütlesid et kui ta siia poole tuleb, saad, aga teda näppima minna ei tohi. Krt ega ma mingi pede pole kes teda katsuda tahab...Seega, tänks Tallinna poliiss.
            Ment oli võibolla hoopis ise pede?
            FCF Forever

Kommentaar

portugal ainult ründab ja eesti on nurka surutud aga ühe korra saame palli ja lõõme kiirelt ette ja seal ootamas viikmäe või oper ja eesti juhib 1-0,aga siis paneb portugal taktika 0-0-10 ja teeb 1-1.ja mäng läbi
              võiks nii olla:Уnnelik:
              Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Eesti valmistub mänguks Portugaliga!
                Just hetk tabas mu meilikasti järgmine kiri

Väike Portugali keele roppussõnastik jalgpallifännidele :-)

Paneleiro [paneleero]* - homo

apanha sabonete [apanja sabonete] - inimene, kes seebi üles korjab (seebitõstja)

a tua mulher joga melhor que tu [a tua mu(i)ljer džoga me(i)ljor ke tu] - su naine mängib ka paremini kui sina

cabrão (kabrau) = mader fakker

punheteiro [punjeteero] = pihur

chulo = kupeldaja

ou atirar os teus tomates com figos – viskan sulle viigimarjadega munadesse (Figo portugali keeles tähendab viigimarja)

vai comer merdinha [vae komer merdinja]= mine söö s*tta

vai-te encher de moscas = mine täida ennast kärbestega

chupa-me a pila - ime ****

Figo, ja comi a tua filha - Figo, ma ***** su tütar
                14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

nii madalale ka ei lasku aga võib ju mõnda väljendit kasutad-ronaldo halvim jalkamees ja naine mängib paremini kui sina (neist võiks suure plakati teha):Уnnelik:
                  Pilt kus trumm on?

Kommentaar

NÄGIN ETV-ST KUIDAS porugal saabus eestisse .kõik mängijad peale ronaldo lasti rahus minema ei küsitud autogrammigi a kui saabud ronaldo siis läks põrgu lahti kõik pildistasid küsisd autogramme(mis toimub)portugalil on paremaidki mängijaid kui see ilueedi. haige,aga pool staadionist hoiavad portule põialt
                    Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

portugalil on paremaidki mängijaid kui see ilueedi.
                      name one

Kommentaar

maniche? pauleta ikka parem ja figo,aga jah ilueedi pangu ennast põlema
                        Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Pauleta ei ole suutnud koondises särada, klubi eest olen näinud teda ainult paar korda mängimas.
                          Deco on parem kui CR, kuigi mängib vales klubis.

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

NÄGIN ETV-ST KUIDAS porugal saabus eestisse .kõik mängijad peale ronaldo lasti rahus minema ei küsitud autogrammigi a kui saabud ronaldo siis läks põrgu lahti
                            ma paneks küsimärgi alla ka su postituse esimese poole,
                            tervel Portugali koondisel oldi lausa lilledega vastas,
                            aga keegi neist lihtsalt ei vaevunud peatuma ega autogrammi andma
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Tänaste uudiste järgi pidavat saama A.Le Cog Arenale Portugali koondise trenni vaatama U-21 piletiga.
                              Eile oli jah ETV näha, kuidas \"ässad\" saabusid ja mõned isegi olid nõus autogramme jagama.
                              Homme siis saab näha paljud Porutgali poolt ja paljud Eesti.
                              Loodame, et ei ole Hollandi mängu efekti kus oli odav vaadata kui mehed kellel seljas Hollandi särk peale esimest Eesti kolli selle seljast võtsid ja tulihingeliseks Eesti poolehoidjaks hakkasid.

VÕITLE EESTI VÕITLE!!
                              On ainult üks ANDRES OPER!!!

Kommentaar

Mis kell treening on?
                                308

Kommentaar

Working...
                                X