Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Just! Ma täitsa nõustun eelkõnelejatega! Niimoodi ikka ei saa! Oleks seda vaid enne teadnud..
    See täitsa lubamatu!! Võiks isegi öelda, et lausa krahh!

ps. soovitan: Ian Pooley \"Since Then\", sobib tänasesse päeva nagu komm suhu!

Ja siis veel, väga meeldiv õhtu oli, seltskond oli nagu alati, vapustav!
    The other line moves faster.

Kommentaar

Keegi kes mängu videole võttis võiks lugeda mitu korda pall teine poolaeg Terehhovini jõudis, minu arust ei kasutatud teda üldse ja seejärel vahetati välja.
      Ja huvitav kes Ronaldo särgi endale sai? Mina nägin Stepanovit ja seejärel Kruglovi seda temalt küsimas või jõudis keegi varem?

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Keegi kes mängu videole võttis võiks lugeda mitu korda pall teine poolaeg Terehhovini jõudis, minu arust ei kasutatud teda üldse ja seejärel vahetati välja.
        Ja huvitav kes Ronaldo särgi endale sai? Mina nägin Stepanovit ja seejärel Kruglovi seda temalt küsimas või jõudis keegi varem?
        Vahetati üldse särke? Igatahes head jobud on need, kes küsisid.

Kommentaar

Kuradi kahju ikka tulemusest.

Need ajad, kus koondist võis kiita peale \"väikest/ilusat\" kaotust koduväljakul peaksid olema möödas. Aga siiski...
          Ilusa mängu tegid Dima, Terja, Stjopa ja loomulikult Artur \"Mart\" Kotenko
          Mängu kevima tiitli peaksid jagama Rähn ja Viikmäe
          Kohtunik oli ka suhteliselt hädine ja kartis staaridele kaarte anda ning vigu vilistada.
          Algselt postitas tank
          Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Kas Teever on nüüd nii vormist väljas, et Goes teda Slava vastu pingile jättis???

Oli ju teada, et pika hakatakse ette taguma ja õhus on Teever tsipa kindlam kui Slava.
            Algselt postitas tank
            Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas peapall

Vahetati üldse särke? Igatahes head jobud on need, kes küsisid.
              Hmm, huvitav... Jyrkaga päris nõus phmt. Kõigepealt läks Kristiaanult särki noolima Tets Alass, seejärel lippas kohe ligi Dima, aga nii palju, kui mina aru sain, ei vahetatud särke...

Mitte et ma oma Walter Baseggio särgiga rahul ei oleks...

Kommentaar

Siiski 4+ kokkuvõttes

Suutsin oma portugali särgiga piisavalt segadust tekitada eile

Kommentaar

pole midagi lisada omalt poolt, targemate tegelastega olen täiesti nõus. see ründava pooliku probleem hakkab muidugi alati silma, aga ei tahaks kanda veel lindpere tõepoolest maha. ja sarnaselt kellegagi ülalkirjutajatest ootan huviga, mil vassiljevile võimalus ikkagi antakse (sest nagu viimasest neljast-viiest mängust nähtu põhjal öelda võib, on levadia meestel vägevust küllaga).

slava ja viikmäe duellis kohale avakoosseisus langetas jelle minu arust vale otsuse (arvasin nii juba enne avavilet). viimastel aastatel on minu mälus küll suhteliselt eranditult sisse kirjutunud reegel, et viikmäe on hea vennike kehvemate oponentide vastu, samas kui zahovaiko suudab millegipärast just tugevate vastu üllatada. või on see ainult mulle nii tundunud ja ma mäletan ma midagi valesti, ei ole aega praegu konkreetseid näiteid igatahes otsida.

ja mis veelkord juba kiidetud kruglov/kotenko paari puutub, siis ulllaaallaa ja traallalaaa...:

FC Levadia ja Moskva Lokomotiv sõlmisid lepingu, mille kohaselt omandab Lokomotiv alates 01.07.2005 Levadia jalgpalluri Dmitri Kruglovi mängijaõigused. 21-aastase mängija üleminekusumma on konfidentsiaalne.

Kruglovist sai eile, 8. juunil toimunud Eesti ja Portugali vahelise MM-i valikmängu järel 10-kordne Eesti internatsionaal. Vasakäär debüteeris Eesti koondises 12. oktoobril 2004 Riias peetud MM-i valikmängus Läti vastu.

Moskva Lokomotiv on kahekordne Venemaa meister aastatel 2002 ja 2004, samuti neljakordne karikavõitja ning kahekordne NSV Liidu karikavõitja. Lokomotiv on seni osalenud kolmel korral UEFA Meistrite liiga alagrupiturniiril. Hooajal 2005/2006 osaleb Lokomotiv UEFA Meistrite liiga valikringis.

Kommentaar

päris hia mäng eesti poolelt....võrreldes kes mängivad portugalis.....jelle on eesti koondise mängule väga kaasa aidanud....
                    aga jah....korra võtsid eesti kaitse lõdvemalt ja ronaldo kõksas vrava...
                    aga jah mõnus vaadata oli kül...võimalusi mõlemalt poolelt....
                    seda oli ka näha et portugaalased olid eesti mänge uurinud ja näinud kotenko ebakindlust miks mudu nii palju kaugelt üritati..aga õnneks tegi kotenko väga ha mängu

Kommentaar

Taevas oli sinine, muru oli roheline, puhus kerge ja soe tuuleke. Inimesed olid toredad ja rõõmsameelsed ning kohtunik on w*n*er nagu alati.
                      Ilus muusika on mulle alati meeldinud ja oleksin suure huviga kuulanud enne mängu ilusalt marsisammul staadionimurule marssinud puhkpilliorkestrit, kuid pidin(pidime) leppima \"Eesti-Eesti!\" hüüete kuulamisega...
                      Elagu elav muusika! Puhume torud lõhki!

Kommentaar

Algselt postitas vibu
                        Neeger oleks ennast vist ise ära tapnud vahepeal..
                        irw

andrade oli ikka end üllatavalt käima tõmmanud... ta mölises kõigiga: omade, eestlastega ja ka kohtunikuga... polegi nagu ei portugali ega depori eest teda nii hüppamas näind, imelik.

Kommentaar

Algselt postitas teoreetik

Jelle veel ütles enne mängu ju, et õnneks vilistab mängu Inglise kohtunik, laseb jõuliselt mängida. - TÜHJAGI, ja kui lasi siis rohkem portugallastel.
                          Oper sai kollase selle eest, et teda lükati selga?!?!
                          Figo ja Ronaldo oleks pidanud päris kindlasti ome teesklemiste eest saama kaarti siis.
                          Aga midagi teha ei ole, õnn ei olnud meie poolel.
                          täpselt
                          Pilt kus trumm on?

Kommentaar

andrade oleks pidanud küll kollase saama,päris palju olukordi oli temaga,kus ta tõukles ja pusis..
                            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

vahetati küll särke, kui ma ei eksi siis reim ja deco tegid seda. igatahes olid mõlemad paljad ja reimil oli miski punane narts hiljem käes.
                              *decol oli ilus kõht ja reimil kõverad jalad*
                              nagu ikka
                              *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

hehee.. portud olid nagu kärbzed leilis, ja `superporgand` laiutas ka aint käsi väljakul. üks kõks läks õnneks. krt aga kaarte oleks pidanud jagama küll \"naistele\". ega sellest portust muud oodata polnud kui teesklust ja ajatapmist.
                                ma ütlen küll et eesti oli TUBLI!

Kommentaar

Working...
                                X