Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

hehe, aga portugali pilte ma seal ei näe

Kommentaar

Tegin ka pilte: http://pilt.ee/view/454303/

Kommentaar

Algselt postitas ugla

Mõned pildikesed koondiste viimastest tegemistest minu kodukal.
        Uglalt jällegi hästi õnnestunud pildid!
        Ühest sai mu arvutile uue backgroundi.
        Algselt postitas tank
        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Algselt postitas Oll

Algselt postitas vidrikjupiter

. kas perse on nii valus, et ei saa oma kohal istuda ja peab seal \"rõdu\" piirde najal püsti seisma?
          No ikka päris imelik vend.Sinu jutu järgi tuleks kõigile fännitribüünil mänGE(!!!) jälgivatele inimestele diagnoos määrata.

Algselt postitas vidrikjupiter
          aga see on jah huvitav, et ma automaatselt portugali fänniks muutun, kui tahan mängu normaalselt näha.
          Kas panid tähele, et eile osad pealtvaatajad isegi KARJUSID!!! Kujutad ette-jalgpallimatšil mõned inimesed ei istugi vaguralt oma kohal, vaid karjuvad ja seisavad püsti. Jube, kuhu me jõudnud oleme!
          KRT EGA SA KINOS EI KÄINUD

Kui tahad mängu \"normaalselt\" vaadata, siis mine vaata malet või osta telekas ja istu kodus, kus keegi su ees püsti ei seisa.
          Nali oled.
          Ma ei ole nali. Ja keegi ei seisnud konkreetselt minu ees püsti. Mida ma tahtsin öelda, oli see, et kui sa tuled staadionile mängu vaatama, siis kõikide eelduste kohaselt peaks sul olema oma (iste)koht. Seal võib juba igaüks ise oma äranägemise järgi seista, istuda või hüpata. Aga selles konkreetses kohas ei oleks pidanud küll kedagi seisma. See ei olnud ainult minu probleem, et ma peaks nüüd malet vaatama minema või telekast mängu vaatama. Need tegelased varjasid lihtsalt mitmekümne inimese vaate, kes selles suhtes pidevalt neile ka etteheiteid tegid(mitte, et mina oleks see ainuke \"vastik tõreleja\" olnud). Ka turvamees ajas sealt pidevalt neid tüüpe minema, aga neile see ei mõjunud. Seega, turvamehd võiks vähe konkreetsemad ja karmimad olla, mitte lihtsalt pabistama hakkama. Ja kui inimesele viisakalt selgeks teha, et ta ei pea mitte selle koha peal teiste vaadet piirama, siis ei pea vastama sellele sõimuga, et \"mine siis koju, kuradi Portugali fänn, meie oleme need õiged fännid ja meie võime kõike teha mis tahame.\" Fakk, me oleme kõik sama meeskonna poolt. Milleks me peame omavahel mölisema??? Need tegelased olid sinna tulnud ilmselt hoopis mujalt sektorist, sest neil seal küll ühtegi istekohta läheduses ei paistnud olevat. Mitmedki nurgalöögiolukorrad jäid seetõttu nägemata, vahet polnud, kas seisid püsti või istusid. Ja ma ei olnud sugugi selline pealtvaataja, kes oleks kogu aeg vaikselt paigal istunud. Karjusin minagi pidevalt ja seisin vahelduva eduga püsti, ühesõnaga elasin mängule kaasa nagu ühele fännile kombeks. Jalgpallihaigla kohal oleks veel eriti nüri niisama istuda. Nii et mulle ette heita, et ma staadionile tulles poleks osanud arvatagi, et osad inimesed ei istu vaguralt ja isegi karjuvad, on küll laim.

Selle \"diagnoosipanemisega\" ei väljendanud ma oma mõtteid võib-olla tõesti kõige paremini. Tahtsin öelda, et just need tegelased poleks pidanud konkreetse koha peal olema.

Oleme nüüd sõbrad edasi. Lõpptulemusena oleme me ju staadionil samas leeris. Seal juba igaüks vaatab ise, kuidas kaasa elab, aga mingid piirid ja kord peaks säilima.

Kommentaar

Tsitaadid õhtulehest:
            \"Väga hästi lõi, see oli väravavahile just kõige ebamugavam löök. Lisaks ei näinud ma täpselt löögi hetke, päike paistis silma. Polnud midagi teha,» kiitis Kotenko vastast ja kirus saatust.

«Värav löödi, jah, minu tsoonist, aga ma pole päris kindel, kas see päris minu süü oli,» mõtiskles Urmas Rooba. «Mehed vahetusid, tsenderdus tuli nii kõrge ka, et päike paistis täpselt silma. Natuke hiljaks jäin.»

Kuidas sai neile mõlemale päike silma paista?? Kotenko on löögi ajal seljaga oma värava suunas, aga Rooba küljega (või näoga)

Kommentaar

Jaa makaron on päris kobe vinn ma vaatan...

Eesti oma makaron?

Kommentaar

üldiselt taara kohta ja pudelitelt korkide ära võtmise kohta.. endalgi kunagi kork maha keeratud limonaadilt ja eriti rõõmsaks just ei teinud, aga tegelikult on lahendus väga lihtne.. äkki pistaks lihtsalt teise korgi ( ntx eelmine nädal tühjaks saanud pudelilt) kotti või taskusse, turvad seda üles ei leia (kotist vähemalt), ohutus kauguses olles keerad uue korgi peale

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

üldiselt taara kohta ja pudelitelt korkide ära võtmise kohta.. endalgi kunagi kork maha keeratud limonaadilt ja eriti rõõmsaks just ei teinud, aga tegelikult on lahendus väga lihtne.. äkki pistaks lihtsalt teise korgi ( ntx eelmine nädal tühjaks saanud pudelilt) kotti või taskusse, turvad seda üles ei leia (kotist vähemalt), ohutus kauguses olles keerad uue korgi peale

veel lihtsam viis.ma ostsin eile vee 0.5L aura oma oli vist(gaasideta).
                  ei keeranud müüja mul pudelil korki maha ega midagi
                  nii ma siis läksingi tagasi VI sektorisse pudeliga mis oli vett täis ja kork ka veel peal
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno

Algselt postitas ats-wiking

veel lihtsam viis.ma ostsin eile vee 0.5L aura oma oli vist(gaasideta).
                    ei keeranud müüja mul pudelil korki maha ega midagi
                    nii ma siis läksingi tagasi VI sektorisse pudeliga mis oli vett täis ja kork ka veel peal
                    Ju sa paistsid müüjatele siis nii usaldusväärne Aga muidu ma vist isegi nägin sind jah selle korgiga pudeliga:

Kommentaar

väike vutialgaja
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas kellegil seda pilti pole, kus Zahovaiko Portuali kaitsjaga plõksima läheb

Kommentaar

Ajakirjaniku tippsaavutus: http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=175765
                          Ma kujutan veidi ette, mis pilguga Platini pärast viimast küsimust seda täiesti ebasportliku inimkogu vaatas.

Kommentaar

Algselt postitas Lipp-ee

Panen siis midagi siia. Kuupäeva nussisin muidugi ära. http://pilt.ee/view/454416/
                            http://pilt.ee/view/454702/ on tunduvalt parem minu arvates.

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Ajakirjaniku tippsaavutus: http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=175765
                              Ma kujutan veidi ette, mis pilguga Platini pärast viimast küsimust seda täiesti ebasportliku inimkogu vaatas.

absoluutselt nõus. millise kohaga ajakirjanik mõtles...
                              mis kurat. vabandan ajakirjanike ees.
                              neid on siiski ka südame ja pieteediga olemas.... loodan ma.
                              14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

portugallaste (üllatavalt) positiivne kommentaar Eesti mängule

väike toortõlge:

KUIDAS MÄNGIS EESTI
                                (Oper)eeritud aga mitte terveks ravitud...

Kui Moskva Dünamole meeldib õngitseda talente Portugali rannikult, siis nende naaberklubi Torpedo paistab eelistavat Läänemerd, täpsemalt Eesti lahtesid. Ja ei saa öelda, et nad sellega alt oleksid läinud, vähemalt selle järgi otsustades, kuidas eile mängisid Oper ja Kruglov, kes kannavad nimetatud Moskva klubi särki [sic!] Teatud piirangutega, kuid tugeva kambavaimuga meeskonnas, on nad omaette klassist. Igal juhul on Eesti jalgpall õigel teel. Puudu on vaid õigetest tulemustest.

KAITSE

Tegelikult oleks sissejuhatuses tulnud mainida ka KOTENKOT. Suurepärane väravavaht! Selles et matši võitja polnud selge enne Mike Riley lõpuvilet oli peasüüdlane just tema, tõrjudes hiilgavalt Maniche (20\'), Ronaldo (24\') ja Deco (64\') pealelöögid. ROOBAL olid mõned keskendumisvead, ALLAS esitas normaalse partii ja keskkaitsjad hoidsid Pauleta kuival.

KESKVÄLI

KRUGLOVI sai juba mainitud. Ja igati teenitult. Tal on keskmisest parem tehnika ja ka löögid pole laita. Lisaks oli ta 58. minutil väga lähedal väravale karistuslöögist. REIM ja RÄHN on võitluslikud kaitsvad poolkaitsjad, eriti viimane. Parempoolik TEREHHOV oli oma liinis nõrgim.

RÜNDAJAD

Eestil on oma strateegia. Selle strateegia nimi on Anders OPER [sic!], oma koondise parim väravakütt 20 väravaga ligi sajast mängust ja eile oli näha, miks see nii on, lisaks teiste abistamisele, on tal ka hea mängutunnetus (platsinägemine) ja korralik tehnika, lisaks käib ta vastastele väsimatult peale. Tipuründaja VIIKMÄEd ohjeldati hästi, nagu ka ZAHOVAIKOt, kes ta välja vahetas. SARAHOV [sic!] tuli platsile 78. minutil ja oleks peaaegu meile saatuslikuks saanud.

Kommentaar

Working...
                                X