Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Lichtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Lichtenstein\'

Algselt postitas 17
    Mind ei lasta selle suure teibaga sisse juu.
    Kuna tegu on lipupäevaga, siis seaduse järgi peab igal majal lipp lehvima varahommikust saati.
    Oi, ilus saab see vaatepilt olema...terve linn(ja maa) trikolooridest säramas.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Kuna tegu on lipupäevaga, siis seaduse järgi peab igal majal lipp lehvima varahommikust saati.
      Oi, ilus saab see vaatepilt olema...terve linn(ja maa) trikolooridest säramas.
      Tõepoolest, viimast aastat kehtiva riigilipu seaduse alusel välja antud Vabariigi Valitsuse määruse kohaselt tuleb lipupäevadel, milleks on ka 4. juuni, riigilipud heisata muuhulgas ka elamutel. Alates 2006. aastast kehtima hakkava Eesti lipu seaduse kohaselt seda kohutust enam pole. Niiet võtkem viimast!

BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

lichtensteinlased tulevad tallinna ja vaatavad, mis jama on, neil on juba hommikust saati meie mängu pärast lipud üleval:S ehmatame ära nad:P

Kommentaar

meie oleme kohal

Kommentaar

Algselt postitas Diana

... et Tammsaares korralik rahvahulk koguneda võiks.
            Et siis mis kellast?

Kommentaar

Kuna mu pisike kaaslane kindlasti rongkäigust osa tahab võtta siis palun andke jah teada mis kell kogunemine on?
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

15.30 oleks paras aeg end parki vedada

Kommentaar

Tallinna keskkonnaamet otsib riigihankega pargivahte Tallinna parkidesse.

Alates 1. juunist kuni 30. septembrini peab Kadrioru pargis, Tammsaare pargis koos Musumäega ning Kopli pargis koos Stroomi rannaga iga päev korda valvama üks pargivaht, teatas Tallinna pressiteenistus.

Pargivaht peab tagama territooriumi turvalisuse ja ohutuse, ning tegema ringkäike pargi territooriumil.

Pargivaht peab valdama eesti keelt ja ühte võõrkeelt, kandma pargivahi nokkmütsi ning neoonvesti kirjaga «Pargivaht».

Abilinnapea Jüri Ratase sõnul kulutab linn parkide rajamiseks ja hooldamiseks kümneid miljoneid, kuid kahjuks ei oska mõned linnakodanikud tehtust lugu pidada.

«Pargid ei ole süstlameeste, viinavendade ja vandaalide madalate kirgede väljaelamiskohad,» põhjendas keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Ratas pargivahtide vajalikkust.

Pargivahi tööaeg algab kell 2 päeval ning kestab keskööni.
                  Üks vennike ei ole muidugi midagi, aga tal võib ju palju sõpru olla.
                  Ehk tuleks mingit laadi luba hankida? (võib-olla tehakse seda niikuinii, ma pole kursis)

Kommentaar

Algselt postitas mazz

Tallinna keskkonnaamet otsib riigihankega pargivahte Tallinna parkidesse.

Alates 1. juunist kuni 30. septembrini peab Kadrioru pargis, Tammsaare pargis koos Musumäega ning Kopli pargis koos Stroomi rannaga iga päev korda valvama üks pargivaht, teatas Tallinna pressiteenistus.

Pargivaht peab tagama territooriumi turvalisuse ja ohutuse, ning tegema ringkäike pargi territooriumil.

Pargivaht peab valdama eesti keelt ja ühte võõrkeelt, kandma pargivahi nokkmütsi ning neoonvesti kirjaga «Pargivaht».

Abilinnapea Jüri Ratase sõnul kulutab linn parkide rajamiseks ja hooldamiseks kümneid miljoneid, kuid kahjuks ei oska mõned linnakodanikud tehtust lugu pidada.

«Pargid ei ole süstlameeste, viinavendade ja vandaalide madalate kirgede väljaelamiskohad,» põhjendas keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Ratas pargivahtide vajalikkust.

Pargivahi tööaeg algab kell 2 päeval ning kestab keskööni.
                    Ehk tuleks mingit laadi luba hankida? (võib-olla tehakse seda niikuinii, ma pole kursis)
                    No kui ta juba eesti keelt peab oskama, siis võib loota, et tegu on normaalsetest inimestest koosneva pundiga, kes süstlasõpradel ja vutifännidel suudavad vahet teha...
                    Algselt postitas tank
                    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Algselt postitas mazz

Ole nüüd, milleks seda luba veel vaja oleks hankida?
                      Mingi seltskond vutisõpru ei tohiks nüüd küll mingil vanahärral harja punaseks ajada, seda muidugi juhul, kui keegi ei otsusta just avalikku korda rikkuma hakata.
                      Vaikus

Kommentaar

Algselt postitas madman666

Mingi seltskond vutisõpru ei tohiks nüüd küll mingil vanahärral harja punaseks ajada, seda muidugi juhul, kui keegi ei otsusta just avalikku korda rikkuma hakata.
                        Kuna avalikus kohas alkoholi pruukimine ning joobesolek ON avaliku korra rikkumine, siis usun, et enamik plaanib seda siiski teha...
                        Algselt postitas tank
                        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

«Pargid ei ole süstlameeste, viinavendade ja vandaalide madalate kirgede väljaelamiskohad,» põhjendas keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Ratas pargivahtide vajalikkust
                          Millisesse gruppi meie kuulume?
                          a) süstlamehed
                          b) viinavennad
                          c) madalate kirgedega vandaalid

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

«Pargid ei ole süstlameeste, viinavendade ja vandaalide madalate kirgede väljaelamiskohad,» põhjendas keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Ratas pargivahtide vajalikkust
                            Millisesse gruppi meie kuulume?
                            a) süstlamehed
                            b) viinavennad
                            c) madalate kirgedega vandaalid
                            C

PS - pargivaht pole mingi politseinik.
                            Ma tahaks näha, millise seadusesätte alusel mingi falck tuleb minu dokumente või minu tervislikku olukorda kontrollima.
                            See väide, et falck on politsei koostööpartner on BS. Samuti pole linnal õigus läbi mun.politseivõi falcki isikute põhiõigusi riivata.
                            Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Ma tahaks näha, millise seadusesätte alusel mingi falck tuleb minu dokumente või minu tervislikku olukorda kontrollima.
                              Osadele Falcki patrullidele laienevad politsei õigused. Aga see on tavaliselt mingites maakohtades.

Kommentaar

Üldiselt ma soovitaks (kui pole juba hilja!) luba võtta, et pärast seda politsnike näägutusi poleks kuulda
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X