Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Lichtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Lichtenstein\'

Einoh, see on küll haige väide, et Oper tahtis Stepanovi väravat endale. Stjopa söötis palli otse värava alla ja keegi pidi selle löögi väravaks vormistama. Väravasse ta ise ei löönud, vaadake üle telest see olukord, enne kui tatti pritsite. Aga kuna Stjopa jooksis kohe värava alt ära käed püsti, siis jäi mulje nagu oleks tema värav.
    Ka Stepanov väitis intervjuus, et Oper lõi selle värava.

Aga see Kristali värav oli küll tookord valesti Operile kirjutatud, olen nõus. Samas, ega mängijad neid väravaid ei registreeri nii et väga vale on mängija süüdistada selles, et võttis kellegi värava ära.

Kommentaar

Täitsa huivtav, et LIE hümn inglaste omaga üpris sarnane on. ETV kommentaatorite paar Iff ja Zelinski olid väga segadusse aetud Muidu kena mäng, Raku ruulis.

Kommentaar

Algselt postitas clever
        Einoh, see on küll haige väide, et Oper tahtis Stepanovi väravat endale. Stjopa söötis palli otse värava alla ja keegi pidi selle löögi väravaks vormistama. Väravasse ta ise ei löönud, vaadake üle telest see olukord, enne kui tatti pritsite.
        Vaatasin igate pidi - kiirelt, aeglaselt, lähedalt, kaugelt. Pärast vaatamist jäi üldse selline mulje, et Oper lõi pallist täiesti mööda, ei tahtnud norima lihtsalt hakata. Kuid ehk kuidagi riivas, pigem segas toda joonekaitsjat oma jalaviibutusega. Palli suunda tema viibutus aga minu arust küll ei muutnud. Ilus löök Stjopalt - maapõrkega ja sisse.

Intervjuus ütles Stjopa, et \"Oper ütles, et tema lõi\". Mitte, et \"ma nägin ise ka, et Oper lõi\". Nendiks, et selles on siiski vaks vahet.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Epic
          Täitsa huivtav, et LIE hümn inglaste omaga üpris sarnane on. ETV kommentaatorite paar Iff ja Zelinski olid väga segadusse aetud Muidu kena mäng, Raku ruulis.
          Viktoriin!
          Ühe 1993. aasta jalgpallivõistluse eel kõlasid Inglismaa ja Soome hümnid. Millised riigid omavahel kohtusid? (veebruar)
          Vastus: Liechtenstein-Eesti.

Seega pole need meloodiad vaid sarnased.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin
            Seega pole need meloodiad vaid sarnased.
            Minagi olin väga üllatunud, kui orkester \"God Save The Queen\'i\" mängima hakkas. See väike fakt, et Liechtenstein sama meloodiat kasutab, oli lihtsalt ununenud.

Mängust endast ei tahakski väga palju eelnevale lisada. Vihma kallas ikka roppu moodi vahepeal, mis tahes-tahtmata hirmilusat söödumängu ei lubanud. Istusin sellises kohas statkal, et esimesel poolajal seirasin lähemalt Terehhovi, teisel Kruglovi. Mõlemad olid väga tublid - Terja kiire nagu välk ja Kruglov ülikindel palliga tegutsemisel.
            Treeneriperspektiivist vaadates paistis silma ka Lindpere tehnika. Vaat see on Eesti jalgpallis midagi uut, et mees palliga mitmest vastasest mööda suudab triblada!
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Selgelt lõi Stepanov selle värava ju . Ilus maapõrkest pealöök. Oper peaks uued kontaktläätsed ostma omale

Kommentaar

Algselt postitas malagar

Selgelt lõi Stepanov selle värava ju . Ilus maapõrkest pealöök. Oper peaks uued kontaktläätsed ostma omale
                Ma ei usu, et mängija vaatamise järgi otsustab kas ta ise palli puudutas või mitte..

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas malagar

Ma ei usu, et mängija vaatamise järgi otsustab kas ta ise palli puudutas või mitte..
                  Minu arust on nii, et kui pall on juba väravakursil ja teise mängija nibin-nabin löögist või rikošetist oluliselt suunda ei muuda, siis loetakse autoriks ikka algne lööja...
                  Närige pori !

Kommentaar

Livescore näitab:

27\' [1 - 0] A. Stepanov

57\' [2 - 0] A. Oper

soccernet.com näitab:
                    Final score - A. Le Coq Arena Attendance: 3,000

Estonia 2 - 0 Liechtenstein

Andrei Stepanov (27)
                    Andres Oper (57)

seega. pole vist mõtet vaielda...

Kommentaar

oper ju ütles, et ega ta ei jää ootama ja vaatama, kas pall läheb sisse või mitte ning üritab selle kindlalt ikka sihile saata. seega ei saa opit küll süüdistada. palju hullem olnuks kui opi jätnuks oma tegemata ja vastane tõrjunuks palli ära.
                      FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Algselt postitas sepakas

oper ju ütles, et ega ta ei jää ootama ja vaatama, kas pall läheb sisse või mitte ning üritab selle kindlalt ikka sihile saata. seega ei saa opit küll süüdistada. palju hullem olnuks kui opi jätnuks oma tegemata ja vastane tõrjunuks palli ära.
                        Õige!
                        Norra mängu mäletate?
                        Üks punastest vaatas, et näe läheb sisse ja ei hakanud vahele segama,
                        aga näed läks hoopis ~10cm üle ristlati
                        Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Algselt postitas sepakas

Õige!
                          Norra mängu mäletate?
                          Üks punastest vaatas, et näe läheb sisse ja ei hakanud vahele segama,
                          aga näed läks hoopis ~10cm üle ristlati
                          Puutus Opi palli või ei,statistikas on ikkagi väravalööja Stjopa.Ja ta on selle igati ära teeninud.

Kommentaar

Algselt postitas Hoe

Algselt postitas lume

Kuna teatud põhjustel ei saa minna mängule ja ei saa vaadata ka ETV-d,siis äkki keegi teab,kas mõni raadiokanal ka mängult live-ülekannet teeb?
                            Vaevalt küll.. seda lõbu ei saa raadiojaamad endale lubada...
                            Vaata õhtul Ak-d Või siis Tv3 spordiuudiseid
                            Vikerraadio teeb kõikidest kodus toimuvatest MM-valikmängudest käesoleval hooajal otseülekandeid, tuleb ainult raadio õigele sagedusele kruttida.

Kolmapäeval on alates 20.15st eetris Karuks-Zelinski, eks ole kuulda, kas nad jõuavad staadionilärmist üle karjuda.

Kommentaar

Algselt postitas Oll

Raskeks läheb, aga 2-0 tuleb.
                              Raske ei olnud, aga 2-0 tuli.
                              Algselt postitas tank
                              Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Ma ei saa aru, mis planeedil te elate? Hea mäng ja Eesti mängis hästi? Variante on mitmeid:
                                a) mina olin mingil muul mängul
                                b) ilm ja muud negatiivsed sündmused ei lasnud mul seda head mängu näha
                                c) ootan ja loodan ja tahan koondiselt liiga palju

Igatahes minu arust oli selle mängu juures head vaid tulemus, kuigi klassikuid parafraseerides: \"2:0 (või ka 3:0 nt) pole mingi võit\". Ühesõnaga kõigepealt tegi meele mõrudaks, et staadionile suvatses tulla vaid mingi 2000 inimest (ok, miskid andmed räägivad 3000, kuid ei usu eriti)... pagan, jalgpalli populaarsus on nii suur, et Portugali mängule müüakse 10300 piletit või veidi vähem ja ikka see sama jama, et \"lahelahe, olen kõva fänn, käin suurte jalgpalliriikide koondiseid staadionil vaatamas\". Tulge vaadake Eestit, Eesti mängijaid, Eesti võitu, mitte mingeid võõramaa ludrisid. Portugali mängu igatahes boikoteerin... või no telekat piilun siiski.

Vana teema, aga pärast hetkelist positiivsuslainet, mis tulenes sellest, et sai taaskord jalgpalliväljakul \"God Save The Queeni\" kuuldud, võttis ikka meele mõrudaks küll, kui oma hümni laulmine ikka nii konkreetselt tuksi läheb... Valus. Ja ega see üldine meeleolu ja toetaminegi teab-mis-asi olnud. Vähemalt minu arust. Ja eks koondiselgi oma osa ses oli.

Mängust - 2:0 küll, hea ju, kuid kas me saame seda öelda ka meie koondise mängu kohta? Jajaah, Liechtenstein on kõva, tegi Portugaliga viigi ja puha, aga olgem ausad... eile me küll nende poolt midagi erilist ei näinud. Tohutult eksimuste- ja lapsikute vigade rohket mängu vaid (njah, osaliselt loomulikult libeduse ja vihma süü, kuid...). Seda enam, millega meie koondis neile vastas? Sellega, et lasi 1. poolaja lõpus ja 2. poolajal vägagi pikalt Liechtensteinil väljakul domineerida, kombineerida, sööta ja ohtlikke rünakuid/pealelööke... Mulle igatahes tundus, et mõned mehed ei viitsinud enam eduseisus (eriti 2:0 eduseisus) lõpuni võidelda ja lasti Liechtensteini mehed liiga kergesti mööda. Mäng oleks võinud väga vabalt viigiga lõppeda, kui Lie mehed paremat realiseerimist ja Kotenko aeglasemat reaktsiooni oleks näidanud. Positiivset ka midagi oli? Terehhov ja Kruglov - v-o seepärast, et vahelduse mõttes olin Lie mängu ajal kolinud fännisektorist kuhugi mcnamara lähedusse vast... kuid ei siingi midagi suurepärast. Ehk ma eksin, aga sellise mänguga ma peale sauna midagi Portugali mängult oodata ei saa.

Ahjaa, loodan, et kõiki kolmapäeval Eestit toetama minevaid inimesi (peamiselt küll neid, kes Liechtensteini mängule ei suvatsenud tulla) siis staadionile sisenemisjärjekorras pea sama kena vihm tabab kui seekord mängu ajal. Veidi õel skint.

Kommentaar

Working...
                                X