Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
KMDK koosolek 7. juunil
Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Kohtunike määramise ja distsiplinaarkomisjoni (KMDK) 7. juunil toimunud koosolekul olid arutlusel järgmised päevakorrapunktid:
13. Jalgpalliklubi FC Flora avaldus palvega keelata Ralf Rogovil töötada jalgpallitreenerina seoses klubide süsteemi kaudu eraldatavate piletite hangeldamisega.
Otsustati:
13.1 Karistada Ralf Rogovi tähtajatu treenerina ja kohtunikuna töötamise keeluga EJL-i egiidi all toimuvatel võistlustel.
Vot nii.
Portugalis oli hangeldamine meeletu staadionite ümbruses. Portugal-England pilet müüdi inglasele 2000 € eest. Spetsiaalselt välja õpetatud politsei võttis mehed vahele. Kohalik läks plate peale ja inglane jäi nii rahast kui ka piletist ilma
Eestis sellele tähelepanu veel niikuinii ei pöörata, seega laske aga minna
Vastavalt jalgpallivõistluste ja muude spordiürituste pealtvaatajate vägivalda ja muid korrarikkumisi käsitlevale Euroopa konventsioonile ning UEFA Ohutuse ja Turvalisuse juhendile (mille nõuded on rakendatavad ka FIFA egiidi all toimuvatel mängudel Euroopas) ei aktsepteeri mängu korraldaja, Eesti Jalgpalli Liit, piletitega staadioni läheduses kauplemist. Nõude täitmist kontrollivad politsei ja turvatöötajad.
KMDK koosolek 7. juunil
Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Kohtunike määramise ja distsiplinaarkomisjoni (KMDK) 7. juunil toimunud koosolekul olid arutlusel järgmised päevakorrapunktid:
13. Jalgpalliklubi FC Flora avaldus palvega keelata Ralf Rogovil töötada jalgpallitreenerina seoses klubide süsteemi kaudu eraldatavate piletite hangeldamisega.
Otsustati:
13.1 Karistada Ralf Rogovi tähtajatu treenerina ja kohtunikuna töötamise keeluga EJL-i egiidi all toimuvatel võistlustel.
Vot nii.
Portugalis oli hangeldamine meeletu staadionite ümbruses. Portugal-England pilet müüdi inglasele 2000 € eest. Spetsiaalselt välja õpetatud politsei võttis mehed vahele. Kohalik läks plate peale ja inglane jäi nii rahast kui ka piletist ilma
Eestis sellele tähelepanu veel niikuinii ei pöörata, seega laske aga minna
Mina siis vahetaks oma pileti Pilet on 1 sektor esimeses reas ja koht 21. Vahetada siis vähe kõrgemal kohal oleva pileti vastu kuna mulle meeldib rohkem strateegiline ülevaade kui vahetu elamus platsiäärest Väikest kompensatsiooni ka nõus maksma nii umbes 50 või + eeku olenevalt siis kohast. 53 42 40 41
Samas kui siit kelleltki pileti osta saan siis võib ka müüa!
Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.
To kaala. Minuarust poleks vaja selle üle viriseda, et mõned (sealhulgas ka mina) lähevad seda matši vaatama aint portugali ja eriti c.ronaldo pärast. sest kuidagi peab ju naised kaa jalgpalli juurde saama!!!
kui ma kallan endale taldrikutäie makarone pähe ja kujundan need toredaks soenguks, kas siis oleks mul naiste juures veel rohkem lööki??
ei ma ei ütleks, et ronaldol makaronid peas on ja ma ei arva ka et sul sis rohkem lööki oleks
Kommentaar