Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Ostaks 1. pileti 300.-

53446683
    @hytt

Kommentaar

KMDK koosolek 7. juunil
      Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Kohtunike määramise ja distsiplinaarkomisjoni (KMDK) 7. juunil toimunud koosolekul olid arutlusel järgmised päevakorrapunktid:

13. Jalgpalliklubi FC Flora avaldus palvega keelata Ralf Rogovil töötada jalgpallitreenerina seoses klubide süsteemi kaudu eraldatavate piletite hangeldamisega.

Otsustati:
      13.1 Karistada Ralf Rogovi tähtajatu treenerina ja kohtunikuna töötamise keeluga EJL-i egiidi all toimuvatel võistlustel.

Vot nii.

Portugalis oli hangeldamine meeletu staadionite ümbruses. Portugal-England pilet müüdi inglasele 2000 € eest. Spetsiaalselt välja õpetatud politsei võttis mehed vahele. Kohalik läks plate peale ja inglane jäi nii rahast kui ka piletist ilma

Eestis sellele tähelepanu veel niikuinii ei pöörata, seega laske aga minna

Kommentaar

Vastavalt jalgpallivõistluste ja muude spordiürituste pealtvaatajate vägivalda ja muid korrarikkumisi käsitlevale Euroopa konventsioonile ning UEFA Ohutuse ja Turvalisuse juhendile (mille nõuded on rakendatavad ka FIFA egiidi all toimuvatel mängudel Euroopas) ei aktsepteeri mängu korraldaja, Eesti Jalgpalli Liit, piletitega staadioni läheduses kauplemist. Nõude täitmist kontrollivad politsei ja turvatöötajad.
        @hytt

Kommentaar

Algselt postitas amority

KMDK koosolek 7. juunil
          Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Kohtunike määramise ja distsiplinaarkomisjoni (KMDK) 7. juunil toimunud koosolekul olid arutlusel järgmised päevakorrapunktid:

13. Jalgpalliklubi FC Flora avaldus palvega keelata Ralf Rogovil töötada jalgpallitreenerina seoses klubide süsteemi kaudu eraldatavate piletite hangeldamisega.

Otsustati:
          13.1 Karistada Ralf Rogovi tähtajatu treenerina ja kohtunikuna töötamise keeluga EJL-i egiidi all toimuvatel võistlustel.

Vot nii.

Portugalis oli hangeldamine meeletu staadionite ümbruses. Portugal-England pilet müüdi inglasele 2000 € eest. Spetsiaalselt välja õpetatud politsei võttis mehed vahele. Kohalik läks plate peale ja inglane jäi nii rahast kui ka piletist ilma

Eestis sellele tähelepanu veel niikuinii ei pöörata, seega laske aga minna
          Ma ju ütlesin. Hangeldajad AHJU!
          Cerveza.

Kommentaar

Kui siis kellelgi veel on, võtaks ka 2 piletit (halvema variandi korral oleks 1 ka nõus).

punkar@hot.ee
            5083654
            Jube Tige Kala

Kommentaar

Hädasti vaja 1 piletit, hind 500.- või nii palju kui müüja nõuab. Jama kaelas
              Kiire, nagu ise mõistate.
              helistada numbril 5258923

Kommentaar

hilja hõigata küll, aga kui kellelgi veel üle, siis 2 piletit võtaks ma kah
                50 55104

Kommentaar

Varasemast jutust hoolimata on sõbral üle üks pilet.

Tegemist VIP piletiga kus söögid-joogid vist samuti sees, ei tea.

Piletil kirjas vaid VIP LOOZ ja M. Sisse saab VIP pääslast.

Enampakkumine alates 600 eekist.

5151548

Kommentaar

Mina siis vahetaks oma pileti Pilet on 1 sektor esimeses reas ja koht 21. Vahetada siis vähe kõrgemal kohal oleva pileti vastu kuna mulle meeldib rohkem strateegiline ülevaade kui vahetu elamus platsiäärest Väikest kompensatsiooni ka nõus maksma nii umbes 50 või + eeku olenevalt siis kohast. 53 42 40 41
                    Samas kui siit kelleltki pileti osta saan siis võib ka müüa!
                    Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz-

Kus sa pühapäeval olid kui ma 4 piletit pakkusin? Vat siis.
                      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas amority

Varasemast jutust hoolimata on sõbral üle üks pilet.

Tegemist VIP piletiga kus söögid-joogid vist samuti sees, ei tea.

Piletil kirjas vaid VIP LOOZ ja M. Sisse saab VIP pääslast.

Enampakkumine alates 600 eekist.

5151548
                        Pilet rändab ka Arenale, seega võimalik seda ka seal omandada. Kui keegi ei taha siis rändab see prügikasti kuna anti see müüjale tasuta.

Õlletama nüüd 3,5h pelani

Kommentaar

Kuigi olen Tallinnast ostaks ka kaks piletit hinnaga 250 eesti raha----põhimõtteliselt spekulantidele rohkem ei maksa....

tel 55675596 või 53456128

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Algselt postitas -Antz-

Kus sa pühapäeval olid kui ma 4 piletit pakkusin? Vat siis.
                            Kui 1 neist neljast on see, mis sa minult said, siis on kuri karjas.

Hangeldaja

jyriöö@masendunult.elvas
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

myysin oma pileti 1h enne mängu 100.-
                              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas ave678

To kaala. Minuarust poleks vaja selle üle viriseda, et mõned (sealhulgas ka mina) lähevad seda matši vaatama aint portugali ja eriti c.ronaldo pärast. sest kuidagi peab ju naised kaa jalgpalli juurde saama!!!
                                kui ma kallan endale taldrikutäie makarone pähe ja kujundan need toredaks soenguks, kas siis oleks mul naiste juures veel rohkem lööki??

ei ma ei ütleks, et ronaldol makaronid peas on ja ma ei arva ka et sul sis rohkem lööki oleks

Kommentaar

Working...
                                X