Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas pahkmarg

Keegi üritab vist hinda alla ajada! Need kes kisendavad mingisugustest spekulantidest, mingu ostku 250.- lisapileteid värava taha. Heade kohtade hinnad nagu nii alla 300.- ei kuku, sest need on juba ammu omaniku leidnud ja mõne võib leida kui keegi ei saa kohale tulla. Mul näiteks Õe mees ei saanud sõbraga tulla ja eile oli veel järgi 2 piletit Radiolinja tribüünile keskele. 300.- oli nii mõnelegi väga hea hind, nii et hilinejad jäid ilma. See 50 piletit 100.- on ilmselt lihtsalt ise loll või valetab.

spekulantide PR/mees jah on see vend.
    aga hollandi mängul sai küll 50 eeguga pileteid osta siis kui mäng juba käis 10 min.
    vendadel kes müüsid neid oli küll nutumaik suus
    kuulsin et ühele jäigi 20 piletit kätte, noh mis see 5000 krooni spekulantidele ikka on

Kommentaar

Kust see kommunismi aegne väljend SPEKULANT nüüd järsku üldse välja kaevatud on???

Kommentaar

Kust see kommunismi aegne väljend SPEKULANT nüüd järsku üldse välja kaevatud on???
        Tõenäoliselt sellesT, et Eesti-Portugal mängu eel toimub piletitega SPEKULEERIMINE. Mis sa ise pakuksid?
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kellel pakkuda max 300.- eeguga, 56982577 või siin priva.

Kommentaar

\"head kohta\" alla 300 ei saa? irw.. mees, oleks sa ise ullem fänn ja staadionilkäija, siis teaksid sa, et see number, mis sul piletile kirjutatud on, ei ole üldse tähtis. Igaüks võib vabalt liikuda, seista näiteks vahekäikudes (või trepil istuda- sellega võib küll turvadega jama tulla, mine sa tea, neil närvid püsti) või minna fännisektorisse, kus tuleb keskmiselt 1,5-2 inimest pingi kohta..
            väidate, et kui staadion nii täis, siis turvad ei luba oma sektorist teise minna.. ka enne vene mängu oli jutt, et inimestel ei lasta liikuda.. mina küll sain -- nii et kui vähegi saate ja julgete ostke \"halva koha\" pilet odava rahaga

Kommentaar

Algselt postitas piletidpor

müüa 10 piletit portugali mängule, müün kõik korraga, kokku 2500 eeku, kiire!!!
              Las ma arvan,ostsid endale ja üheksale sõbrale piletid ja siis tuli välja,et need üheksa sõpra ei saagi tulle ja sa üksi ei viitsi....onju nii??Sa ei ole mingil juhul spekulant...onju???:P

Ja kavatsen ise kah Portugali mängu ajal proovida paremale kohale liikumist,sest lihtsalt oma lolluse tõttu jäi fännisektorisse pilet ostmata.
              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Kui palju maksaksite 1 pileti eest, vbl ei saa ise minna ja plaan maha müüa.

Kommentaar

Olen peaaegu kõikidel Eesti koondise kodumängudel koha olnud ja võin kinnutada, et oluliselt parem on vaadata mängu oma kindla koha peal, selle asemel, et mööda tribüüne ringi töllerdada. Ärgr uluge nii hirmsasti, mul pole teile ühtegi piletit müüa, aga see inisemine nende `spekulantide` üle on nii nõme, et südame ajab pahaks. Kui tahad ostke omale kõik piletid sinna väravate taha ja vahtige väravavahi selga, või töllerdage mööda staadionit ringi, aga ärge mööda vahekäike hakake nihelema, sest normaalsed inimesed, kes on omale hea koha peale piletid ostnud, tahavad rahulikult mängu vaadata!!!

Kommentaar

Eesti - Portugal valikmängu piletid teistkordselt läbi müüdud

2.06 18:16

1. juunil müüki pandud Eesti - Portugal MM-valikmängu lisapiletid müüdi läbi pooleteist päevaga. Esimesed 900 piletit lisatribüünidele osteti kolmapäeval mõne tunni jooksul, viimased 50 pääset leidsid Piletimaailma kaudu omaniku neljapäeva lõuna paiku.

950 lisapileti müük sai võimalikuks seoses Eesti Jalgpalli Liidu poolt tehtud ja FIFA poolt heaks kiidetud otsusega paigaldada A. Le Coq Arenale Põhjatribüüni ja väljaku ning Lõunatribüüni ja väljaku vahelisele alale lisatribüünid.

Kolmapäeval, 8. juunil oodatakse Eesti ja Portugali vahelist heitlust jälgima ligi 10 300 inimest.

Ostke palun oma odavad piletid sellelt 10 või 50 pileti mehelt.Loomulikult kui nadolemas on!

Kommentaar

250´ga on piletit kellegil pakkuda? (Eesti-Portugalile)
                      tel: 5347149 - Oliver
                      helistada võib igalajal!!!
                      Uno Piiri palliklubi.
                      http://www.jkkalju.ee :P

Kommentaar

kommunismi aegne ?
                        oled kommunismis elanud?

Kommentaar

Kas sina siis ei ole? Kui vana sa oled?

Kommentaar

Olen peaaegu kõikidel Eesti koondise kodumängudel koha olnud ja võin kinnutada, et oluliselt parem on vaadata mängu oma kindla koha peal, selle asemel, et mööda tribüüne ringi töllerdada. Ärgr uluge nii hirmsasti, mul pole teile ühtegi piletit müüa, aga see inisemine nende `spekulantide` üle on nii nõme, et südame ajab pahaks. Kui tahad ostke omale kõik piletid sinna väravate taha ja vahtige väravavahi selga, või töllerdage mööda staadionit ringi, aga ärge mööda vahekäike hakake nihelema, sest normaalsed inimesed, kes on omale hea koha peale piletid ostnud, tahavad rahulikult mängu vaadata!!!
                            Ja sinu inisemine ajab mul südame pahaks.lepime kokku,et mina panen spekulantide koha pealt suu kinni.......ja sina paned üldse oma suu kinni. Aiigh???
                            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

Ja sinu inisemine ajab mul südame pahaks.lepime kokku,et mina panen spekulantide koha pealt suu kinni.......ja sina paned üldse oma suu kinni. Aiigh???
                              Ma oma suud üldse kinni ei pane, aga mis see Aiigh tähendab???

Kommentaar

Pakkuge keegi pileteid........ sooviks mõne osta, kirjutage postkasti

Kommentaar

Working...
                                X