Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
lihtne küsimus seoses suure hulga tavaliselt fännitribüünil olevatest fännidest kes seekord ei saanud/jõudnud osta piletit fännisektorisse(mina nende hulgas)
palju on siit rahvast I sektoris?endal piletid 10rida, koht 50 ja 51(kenasti vastasfännide juures)
kuna kindel pole et fännitribüünile pääseb siis tuleks laiali hajutatud fännid teistes sektorites ka kokku koondada(oma sektori piirides) et saaks fännitribüüni üle staadioni korralikult toetada...
ehk õnnestub üle staadioni 1 korralik märul portugali fännidele teha...loomulikult meie häältega(mis te siis mõtlesite)
kuna staadionile palju(enamus) rahvast kes muidu ei käi staadionil siis oleks hea neile toetus ja abi pakkuda..väikeste hajutatud gruppidega
siuksed mõtted tekkisid seoses ülerahvastatud fännitribüüniga
palju on siit rahvast I sektoris?endal piletid 10rida, koht 50 ja 51(kenasti vastasfännide juures)
Kusjuures väga hea idee!
Endal samuti seekord pilet I sektorisse.. Oleksin täitsa käpp (pluss veel üks sinisärklane).
kui nii edasi läheb siis I sektor hakkab laineid organiseerima.....sinna oleks muidugi Poborskyt kampa vaja...teplices üritasime midagi orgunnid a rahvas ei võtnud vedu
I sektoris vaadatakse siis ka korralikult püsti seistes mängu endal hea...50 ja 51 on vahekäigu kohad(vähemalt 1 neist
ükskõik, kus ma ka ei oleks (püüan murda fännikale), on mul 10 sõpra koos minuga ja loodetavasti ka trumm, oli me paneme neile portudele mõnusa koori maha!!!!
kui tunnete end sektoris üksi ja keegi ei karju teiega, siis teadke, mõttes olen ma seal ja toetan teid, karjuge täiest kõrist!!!!!! ka killustununa oleme me võimsad!
Kui kellelgi on täiesti juhuslikult üle kaks piletit(rohkem ei tee ka paha), siis oleks nõus nad sümboolse(a la ~ 350 per pileto) summa eest endale krahmama. Tänud juba ette!!!! Ühendust saab nummerolt 51971902
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kusjuures väga hea idee!
Endal samuti seekord pilet I sektorisse.. Oleksin täitsa käpp (pluss veel üks sinisärklane).
kui nii edasi läheb siis I sektor hakkab laineid organiseerima.....sinna oleks muidugi Poborskyt kampa vaja...teplices üritasime midagi orgunnid a rahvas ei võtnud vedu
I sektoris vaadatakse siis ka korralikult püsti seistes mängu endal hea...50 ja 51 on vahekäigu kohad(vähemalt 1 neist
Algselt postitas LauraK
I sektor, 13. rida, koht 44
Esimene mäng, mida staadionilt jälgin, aga vait ei kavatse sellegipoolest olla.
LK
Algselt postitas RantZ
I sektor, rida 15 koht 31
samuti esimest korda staadionil, aga selle eest vait ma ei ole
Yess, ma olen ka käpp!
Mul on ka piletid I sektoris rida 6 kohad 48...51!
Portud röögin iga kell üle
I sektor, võtke maksimaalses koguses atribuutikat kaasa!
Lippe särke, salle ja õppige hümn ära!
Portud röögime üle!
Ärgr minge kõik fännitribüünile! Muidu paistab teles jälle, et osad kohad on tühjad. Teine asi on see, et kui mujal rahva seas on rohkem julgei toetajaid, siis hakkavad need ka häält tegema, kes muidu seda ei teeks. Ise olen Elioni tribüünil Portude pool otsas ja kavatsen häälepaelad villi karjuda.
Kommentaar