Vastus teemale \'EESTI-läti\'
mismoodi te sellele vertikaalasendis klapptoolile midagi asetate, ilma et see sealt minema ei liugleks?
vihm muide ei sega, peatribyyni katus peab t2iesti korralikult
kus? seal taga? kes 10 tuh. paberit printerist l2bilasta viitsib? falck saab h2davaevu oma praeguste ylesannetega hakkama,
ma ei teagi, aga vist koristamisega tegeleb keegi teine
Algselt postitas sicmic
...ja siis tõuseb tuul...ja siis hakkab sadama...ja siis ei saa rohkem kui pooled pealtvaatajad aru, mis sellega teha...ja siis lähevad pooled paberid kortsu...ja siis on pärast palju prahti...ja siis läheb palju paberit raisku, ilma et efekt oleks garanteeritud.
idee on ilus küll, aga väga raske teostada.
Algselt postitas Üllar
ma ei usu,et ejl oleks kahju osta need 10000 paberit ja lasta falcki tölladel enne mängu pinkidele panna ning olexki asi orgunnitud
ma ei usu,et ejl oleks kahju osta need 10000 paberit ja lasta falcki tölladel enne mängu pinkidele panna ning olexki asi orgunnitud
idee on ilus küll, aga väga raske teostada.

vihm muide ei sega, peatribyyni katus peab t2iesti korralikult
Algselt postitas Üllar
kui on kõikjal pabrikesed,ning seal on taga väuike juhend millal-mida.....siis olen kindel,et tulemys on garanteeriut...ainlt mõnel aktiivsemal härral olex vaja ejl nats röökida..ja ma arvan,et siis ei ole palju falcki töllerdistele ka kahgjus veel 25 h eest maksta,et nad pärast need paberid koki korjaksid
kui on kõikjal pabrikesed,ning seal on taga väuike juhend millal-mida.....siis olen kindel,et tulemys on garanteeriut...ainlt mõnel aktiivsemal härral olex vaja ejl nats röökida..ja ma arvan,et siis ei ole palju falcki töllerdistele ka kahgjus veel 25 h eest maksta,et nad pärast need paberid koki korjaksid
ma ei teagi, aga vist koristamisega tegeleb keegi teine
Kommentaar