Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
igast seise võib tulla 1:1 või 0:1, või 2:1või... raske on ennustada, kui mäng ei ole veel toimunud. Ega ma ei tea, kas mu ennustamine üldse kellelegi korda läheb aga igaks juhuks panin kirja, sest selline teema onju. onju.
Lisaks tuli mul selline mõte, et võiks selle Arena siniseks värvida, minu arust päris hea mõte onju. Aint ise ma suurt midagi teha ei viitsi. Palju toredam on eakaaslastega siin koolivaheajal väike postiralli korraldada onju. Aga noh võiks ju nii olla, et kõik eesti fännid võiksid seal staadionil mõne tunni tasuta tööd teha... onju Saaks see staadion´kah valmis ja sinine oleks ilusam kah... Peale mängu võiksid need Falcki jorsid selle sinise jälle maha pesta..
läti on Eestist parem??? no kuulge see et nad pallist paremini mööda oskavad lüüa ei tee neist paremat meeskonda. jalgpall on ikka mäng kus peab palli vastase väravasse saama aga kui mööda lüüa siis ei saa seda kuidagi vastase väravasse
seis jääb 2:1 (selline seis ainult seepärast et lätlastel on auväravat ka vaja ja me ei taha naabreid häbistada)
lätlased oskavad lüüa küll, paremini kui eestlased (meenutagem riiat..) aga starkovsit neil enam pole ja pähe saavad nad meilt kindlalt, sest eestil on rahvuskoondis ja eestlased mängivad hingega ja publik elab hingega kaasa ja mehed võitlevad nii, et mõni pall läheb ikka kiluvaraste võrku, ja nii, et meie värav jääb vast puhtax kah..
verpakovskis ei tee enam ammu midagi ja bleidelise kauglöökidele loota.. (kas tema ei löönud mitte lätlaste ainsat väravat viimases häbiväärses lichtensteini mängus, mil kääbuseid võideti kodumurul 1:0?)
Me oleme paremad, halval päeval ehk suudavad nad (jälle) viigi välja võluda
Mnjah..pagan seda teab, mis sealt tulla võib. Minuarust on viimasel ajal üldse kõik mängud lõppenud oodatust täiesti teist moodi Kasvõi ntx konfu finaal - enamus arvas siiski ju, et argentinn paneb kinni...aga näed sis Niet ei tea midagi, mis seisuga me läti mängu lõpetame Aga julmalt lutti vast ikka ei saa
Kommentaar