Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti saab selle kohtumise küll kaela. MIngi ühe või kahe väravaga. Ma ise ka ei tea miks nii arvan. Lihtsalt kõhutunne ütleb nii.
Üks õige eestlane ei mõtle nii!
Just!
Tuleb ju ka Müllokosken Pasa eest kätte maksta.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Eesti saab selle kohtumise küll kaela. MIngi ühe või kahe väravaga. Ma ise ka ei tea miks nii arvan. Lihtsalt kõhutunne ütleb nii.
Üks õige eestlane ei mõtle nii!
Daa, ush... Posmetrel v pasport, i blin tam oshibka - ili sto eta \"eestlane\" znatzit?
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Üldiselt usun mina, et meil on somaallaste vastu võimalusi küll, eriti kui nende välismaa mehed ei tule. Mypa euromängude kõrval ei jätnud ka Haka mitte mingit muljet Valerenga vastu.
HAkast ei tohikski keegi praegu koondisesse saada, kui siis vaid ehk kõva võitleja Kangaskorpi. Samas uue peatreeneri sõnul palju muudatusi ei tule, siiski olen kindel et koondisesse, eriti selliste sõprusmängude puhul saab platsile senisest rohkem koduliiga mängijaid.
Heliskoski valikusse Makedoonia vastu ei kuulu ühtki kodumaal pallivat tüüpi.
aiai, kes siis Kaven on , no tegelt jah vaevalt tema mnguaega saab, muidu jah eriti muudatusiu ei ole, välja on jäänud Nurmela ja koondisekarjäärist loobunud Niemi
Heliskoski valikusse Makedoonia vastu ei kuulu ühtki kodumaal pallivat tüüpi.
aiai, kes siis Kaven on , no tegelt jah vaevalt tema mnguaega saab, muidu jah eriti muudatusiu ei ole, välja on jäänud Nurmela ja koondisekarjäärist loobunud Niemi
Kel soovi on võib ju kombineerida näiteks kaks üritust...Sügisjooksu ning Soome-Eesti jalgpallikohtumise. Nimelt saavad kõik Sügisjooksul 10 või 21 km pikkuse distantsi läbinud inimesed edasi-tagasi reisi kahele soome Laevaga M/S Rosella. Hiljem peab tasuma vaid sadamamaksud.
Rohkem infot - www.jooks.ee
Kommentaar