Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Algselt postitas daywalker

Kel soovi on võib ju kombineerida näiteks kaks üritust...Sügisjooksu ning Soome-Eesti jalgpallikohtumise. Nimelt saavad kõik Sügisjooksul 10 või 21 km pikkuse distantsi läbinud inimesed edasi-tagasi reisi kahele soome Laevaga M/S Rosella. Hiljem peab tasuma vaid sadamamaksud.
    Rohkem infot - www.jooks.ee
    kohe tuleb meelde mulle eelmise aasta jooks, kui sai ka plaaniga minna rajale, et hiljem tasuta paadiga Soome ja puha. Kahjuks oli see jooks kui õieti mäletan pühapäeval ning eelmise õhtu saunaskäik oli mu super sportlikust vormist vaid varemed alles jätnud. Ühesõnaga katkestasin juba enne starti...

Kommentaar

hmm...Soome saaks isegi võib-olla tasuta tutvuste kaudu, aga pilet...
      kas piletit saab ikka Eestist osta?

Kommentaar

Jooksma lähen jah ja pileti saan ka sealt Soome sõiduks
        Kuid seda korda on jooks laupäeval 03/09/2005, seega Lätiga mängupäeval, kuivõrd võimeline ma pärast kuuevarbaliste vastu kaasa elama olen on iseasi
        Tundmatu elab taas
        Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

wuhuu..3. sept tuleb sportlik päev Algul treenin jooksulihast sügisjooksul, siis häälepale arenal, siis õllelihast ja lõpuks väike painduvus harjutus tantsupõrandal

Mõnus
          Money talks BS walks..

Kommentaar

Hmz...keegi teab midagi rääkida selle kohta, et millal need mängu piletid välja tulevad ja kas neid saab Eestist ka osta/broneerida - kui ei siis kust? Palju pilets üldse võiks olla? Ple kunagi Soomes mängul käind
            Money talks BS walks..

Kommentaar

Algselt postitas nööbik

Hmz...keegi teab midagi rääkida selle kohta, et millal need mängu piletid välja tulevad ja kas neid saab Eestist ka osta/broneerida - kui ei siis kust? Palju pilets üldse võiks olla? Ple kunagi Soomes mängul käind
              Ostad kohapealt. ~10k mahutab stata, nii et ära muretse, küll sa ka omale mingi koha sealt leiad
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

selel bona teema kohta veel.. et kas \"Lisatasu eest: voodilinad a´ 80.- \" see on siis kõgu toale linad või ühed linad..et kui toas 10 meest siis 10*80 ???

Kommentaar

Algselt postitas taku*

selel bona teema kohta veel.. et kas \"Lisatasu eest: voodilinad a´ 80.- \" see on siis kõgu toale linad või ühed linad..et kui toas 10 meest siis 10*80 ???
                  Ma arvan et just nii ongi...
                  kujutad sa ette et voodilinad oleks 8 eeku per kärss :P

Kommentaar

Kui kõik läheb plaanitult on Olympicul päev enne maavõistlust Salos sõpruskohtumine SalPa-ga .Nii et Finnairi staadionil on sini-kollased täies koosseisus kohal.
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

no türa.. see on ju idiootsus..

nahhui mis kuradi majutus see on, et antakse voodi ilma linadeta..

no tegelt raisk.. kui padi on olemas siis kärab küll... niguinii jokkis peaga suht pohh, kus magada. voodi ja katus peakohalt lihtsalt hea pluss.

Kommentaar

mis te sinna magama lähete või et linasid tahate? aga nüüd tõsisemaks kui ma eile bonast läbi käisin siis selgus et ma olen ALLES ESIMENE broneerija! kus teised on?

Kommentaar

Algselt postitas ballack

mis te sinna magama lähete või et linasid tahate? aga nüüd tõsisemaks kui ma eile bonast läbi käisin siis selgus et ma olen ALLES ESIMENE broneerija! kus teised on?
                          teised on seal, kus on rahamäed ja rahapuud, sest mulle tundub, et pakkumine on idiootselt kallis.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas ballack

teised on seal, kus on rahamäed ja rahapuud, sest mulle tundub, et pakkumine on idiootselt kallis.
                            Jep! Minu arust kaa. Rääkides endast, siis minul läheb kogu üritus ntx makasma ainult pileti raha
                            Money talks BS walks..

Kommentaar

Soome paneme kindlalt kotti. Eriti seda arvestades et sommid pole viimasel ajal kuigi kiitustväärivalt esinenud. Kõige eredam näide on 0:0 ANDORRAGA! Pakuks tulemuseks vast mingi 2-0 või 3-1.Loodame et selleks ajaks on Reim ja Lindpere ka end korda saanud.

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Soome paneme kindlalt kotti. Eriti seda arvestades et sommid pole viimasel ajal kuigi kiitustväärivalt esinenud. Kõige eredam näide on 0:0 ANDORRAGA! Pakuks tulemuseks vast mingi 2-0 või 3-1.Loodame et selleks ajaks on Reim ja Lindpere ka end korda saanud.
                                Samal ajal Makedooniaga mängisid nad 3-0 ja 5-1, nii et midagi kindlat kohe kidlasti pole.

Kommentaar

Working...
                                X