Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Algselt postitas ilms
    Kui valge inimene jookseb PAPA lapse maha ja saab kolakat siis oleks kõik okei olnud, keegi poleks märganud - aga olgem ausad, kui seda teeb neeger - siis tegelikult on PAPA süüdi, et ta loll jättis lapse laokile, kuna neegrid on niigi rõhutud.
    Või kui PAPA ei pöördu oma lapse maha jooksnud inimese poole kui NIGGERI poole vaid näiteks nagu tema lapse maha jooksnud inimese poole.

KURADI NEEGRID TULEVAD SIIA MEIE NAISI KEPPIMA, ÜKS VEND ON HOMMIKUTI MUGA SAMAS PEATUSES RAISK MA VANNUN ET ÜKSKORD MA LÖÖN TA MAHA!!!

Kommentaar

Algselt postitas AndreK

Plast pasuand tuleb ära keelata Keegi võiks mingi soodsa hanke teha selliste instrumentide peale : AIRHORN

sellega see asi et olid kaasas pasunad mis töötasid gaasi peal kuid nendega tekkis kohe probleeme , kuid jah need on muidugi tunduvalt vingemad kui mingid plastik junnid - mmh muidugi kui huvi on siis sarnaseid on tallinnas Õlemiste keskuses myygil ja väiksemaid kysi Rootsi kunnilt

Kommentaar

Mis vaheajal tribüünil toimus,et turvad kohale tormasid?
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

1 purjus fänn lükkas teise purjus fänni paar korrust allapoole ning läks väikseks kähmluseks. mehed viidi ära. nii räägiti vähemalt mulle
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

1 purjus fänn lükkas teise purjus fänni paar korrust allapoole ning läks väikseks kähmluseks. mehed viidi ära. nii räägiti vähemalt mulle
            tegelt oli ikka nii, et üks vana lendas tõesti paar rida allapoole ja läks korralikuks sõnavahetuseks, kuid mis kõige hullem, minema viidi mees, kes neid lahutama läks

hea seegi, et tal lubati natukese aja pärast mängu edasi vaadata, seda küll muidugi meie fännidest eemal..
            Ega asi vist olegi sõnades, vaid hoopis suhtumises.
            Tegelikult võib ju söömise, kõndimise või laulmise kohta
            ka niimoodi öelda, et hinge kinni võtab. Eesti keel
            võimaldab seda. Või võimaldame oma peas seda meie
            ise, kes me seda keelt kõneleme? Roppust iseeneses ju
            ei ole olemas—on ainult roppus minu või sinu jaoks.
            Wiedemann veel sõnu rumalaks ja viisakaks ei jaganud,
            Küll aga enamik uuema aja sõnaraamatuid, kust
            “roppused” suuremalt jaolt välja jäid. Ometi on need nn
            roppused eesti keele rikkus, mis põhjalikku uurimist
            väärt. Niisiis: mida teie teete, kui te teete “seda”?

Kommentaar

mul oli ükskord sama moodi

Kommentaar

Algselt postitas Abu-Garcia

Algselt postitas kaala

tegelt oli ikka nii, et üks vana lendas tõesti paar rida allapoole ja läks korralikuks sõnavahetuseks, kuid mis kõige hullem, minema viidi mees, kes neid lahutama läks

hea seegi, et tal lubati natukese aja pärast mängu edasi vaadata, seda küll muidugi meie fännidest eemal..
                see kes neid lahuatama läks viidi minu arust mittu korda väljakult ära

Kommentaar

pilte on veel kellelgi?

Kommentaar

pilt.ee\'st otsida leiab nii mõnegi mehe/naise kes veel pilte klõpsanud soomes.

Kommentaar

Algselt postitas ballack

pilt.ee\'st otsida leiab nii mõnegi mehe/naise kes veel pilte klõpsanud soomes.
                      need juba vaadatud

Kommentaar

Ajee, ma saan oma seljakoti soomest tagasi ja ka konjak olevat alles, nii et kes varsti limpsimisega yhineb? .

Kommentaar

Jaa, see rüselus kahe mehe vahel, üks noor poiss ja teine vanem härrasmees oli lamp, mu kõrval täpselt toimus, see noorem tüüp oli lihtsalt jube purjus ja hakkas tõblema.

Aga küsida ma tahtsin seda, et fännid laulsid seda lugu: Metsad põlevad, Saksad surevad vms. Kas keegi saaks selle loo nime öelda, kuulsin kuskilt et \"Saatus\" on nimi, aga ei leidnud seda, ühesõnaga saaks keegi selle ülesse netti lasta vms, oleksin tänulik.

Kommentaar

Algselt postitas nurmalna

Jaa, see rüselus kahe mehe vahel, üks noor poiss ja teine vanem härrasmees oli lamp, mu kõrval täpselt toimus, see noorem tüüp oli lihtsalt jube purjus ja hakkas tõblema.

Aga küsida ma tahtsin seda, et fännid laulsid seda lugu: Metsad põlevad, Saksad surevad vms. Kas keegi saaks selle loo nime öelda, kuulsin kuskilt et \"Saatus\" on nimi, aga ei leidnud seda, ühesõnaga saaks keegi selle ülesse netti lasta vms, oleksin tänulik.

vaata filmi \"Viimne reliikvia\" ja saadki nii sõnad kui meloodia
                            sigpic

Kommentaar

Sõnad - http://www.jalgpallihaigla.ee/laul5.htm

Helinäide - http://www.jalgpallihaigla.ee/laulud/massajate_laul.mp3
                              Vaikus

Kommentaar

Algselt postitas nurmalna

vaata JH kodukat seal laulud üleval
                                http://www.jalgpallihaigla.ee/jph_lauluraamat.htm
                                Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Working...
                                X