Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Slovakkia-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Slovakkia-Eesti\'

Hea meel on ainult selle üle, et Slovakkiaga raadioühendust ei saadud, sest stuudiokommentaatorite suust tuli lisaks Jyrka mainitule veel mitmeid mahlakaid kommentaare.
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

neemelo löök oli muidugi õnnetu. aga ikkagi järgmises mängus võiks ta juba algkoosseisust alustada

Kommentaar

Krt Neemelo rsk oleks võinud ikka ära lüüa.... Aga noh vähemalt keerasime venelastele sitta :P
        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
        If you're good at something, never do it for free - See above.
        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

raisk...kuidas nii l2ks??? ma ei usu...eesti on parem!!!! mulle ei meeldinud Dmitrijevi ja Neemelo m2ng, aga Oper veel kord parem=)

Kommentaar

Algselt postitas Neth

Vaata rohkem mängu ja kuula vähem kommentaatoreid, siis nad sind nii väga ei häiri ka.
            Kusjuures nii oligi, et enamuse mängu ajast chattisin MSNis TÜDRUKUTEGA ja mängu ainult kuulasin. Aga kommentaatorid ei häirinud mind absoluutselt. Anti-sarkasm on sulle vist tundmatu mõiste.

Kommentaar

Jah, Dimijetv oli parim, samuti jäi heast küljest silma Oper.
              Neemelo suutis vähemalt paar head olukorda tekitada, aga tema löögitäpsus annab ikka kohutavalt soovida.
              Kruglov oli äärel nõrk, pidevalt jäi vastastele alla. Kaitses ei tahaks kedagi väga kiita.
              Kotenkolt jällegi küllaltki nõrk mäng, pidevalt pudistas, ei tea miks ta palle kinni kardab püüa, koguaeg üritas rusikatega eemale lükata.
              Leetma eriti silma ei jäänud, suht korralikult mängis siis vast. Lindpere tekitas äärel natuke teravust, aga kokkuvõttes mingit kasu tast polnud. Terehhovil on sama viga, mis Neemelolgi, löögi/söödutäpsus annab palju soovida, meelde jäi mängust kuidas ta üritas pikka palli ründajale ette anda, aga sööt täielikult ebaõnnestus ja lendas ründajale totaalselt selja taha.

Ühesõnaga, kehv mäng oli. Oleks vaid Neemelo ära löönud raisk, siis oleks võinud kõik teistmoodi minna.

Kommentaar

Parimateks valiks meie poolt Dmitrijevi ja Stepanovi. Üllatavalt nõrk oli Oper. Kuigi andis selle söödu Neemelole, siis jäi meelde situatsioon teisel poolajal, kus Neemelo omakorda andis talle 1-1 hea söödu, kuid Operi igivana häda, see esimene puude rikkus jälle kõik ära. Sellises vanuses peaks ikka juba kogemusi olema, et palli töödelda. Kokkuvõtteks võib öelda, et meil oli võimalus punkt(-e) võtta, kuid ise lasime võimalused käest.Sellise tasemega mängudes tekib meil 3-4 võimalust ja kui siis ka ei suuda realiseerida, pole küll kedagi teist süüdistada.
                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Meeldejääv moment oli ka see kui Kuusel üle viskas ja ta paberid puruks rebis

Kommentaar

Kurat, mehed, nii ei saa mängida!

Pooled söödud läksid metsa, kaitses valitses suurem osa ajast peataolek, ründajad olid vist isegi üllatunud, et pall üldse nendeni jõudis ja seepärast jäid võimalused ka löömata. Neemelo võiks ükskord ka väravale pihta saada.

Okei, tegelt olen ma lihtsalt vihane, sellest ka see negatiivsus. Homme olen ilmselt võimeline midagi vähe konstruktiivsemat ja vähem emotsionaalset kirjutama.

Ma ei tea isegi, miks ma sellest mängust nii palju lootsin. Ilmselt küttis Läti mäng siiski ootused üles. Kõrgelt on alati valusam kukkuda.

Noh, vähemalt ei pea kolmapäeval pettuma. Ma loodan.

LK

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy

Meeldejääv moment oli ka see kui Kuusel üle viskas ja ta paberid puruks rebis
                      Jaa, see oli päeva kild.

Kommentaar

Mina Operit ei süüdistaks. Oli ju näha, et slovakid tegid hea kodutöö. Kaks kaitsjat Operil seljas. Parimad Dmitrijev, Neemelo (jah ära ei löönud,aga tõi Eesti poolel teravust) ja mõningate mööndustega keskkaitsepaar. Kuid Piiroja võiks vähem ennast lõhkuda. Kotenko küll päästis paar olukorda, kuid oli palli tõrjumisel üsna nadi. Mäng oli ikka väga rabe.
                        Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas Neth

Vaata rohkem mängu ja kuula vähem kommentaatoreid, siis nad sind nii väga ei häiri ka.
                          Anti-sarkasm on sulle vist tundmatu mõiste.
                          Arvad tõesti, et seda oli sinu jutust välja lugeda?

Aga vastukaaluks neile, kes Opit kiitsid, on minu arvamus tema tänasest mängust kehv. Tema parimatest mängudest oli asi väga kaugel. Kuid anname andeks ja kolmapäev Luxemburg kotti!

Kommentaar

Tundub et Kaljuveer ja Kannik eksisid Slovakkia pubidesse ära

Kommentaar

Eriti masendava mängu tegid täna äärekaitsjad. Mõlemad mehed jäid hätta nii rünnakul kui ka kaitses. Samas Kotenko ja keskkaitsjad suutsid nende tehtud paska enam-vähem parandada. Leetma pole mulle kunagi meeldinud ja ega ta tänagi midagi korraliku platsil korda ei saatnud. Samas Dmitrjevi mäng oli üllataval hea, eriti just kaitses. Samas võiks ta mängu julgemalt edasi viia. Terehhovi mäng valmistas ehk suurima pettumuse, eriti teisel poolajal. Terjal oleks olnud teisel poolajal mitu head võimalust ründajaid väravavahiga üks-ühte sööta, kuid ta ei saanud sellega hakkama. Smirnov oli tubli, kuid oleks võinud rohkem vastaseid üks-üks ette võtta, tehnikat selleks peaks ju olema. Oper võeti vastaste kaitse poolt ni hästi kinni, et Andres ei saanud hingatagi. Ründajatega on meil seis nagu on: üks ei oska platsil millegagi hakkama, samas lõpetab olukordi hästi. Teine on võitlustes väga hea, aga väravalöömisega on suuri probleeme. Väike riik on meil, eks selline seis on paratamatus. Aga jah...tegelikult oli null-üks kaotus vastavuses mängupildiga.

Kommentaar

Kaitseliin oli kuidagi auklik täna. Just enne mängu mõtlesin, et väga hea kaitse meil, kõik mängivad välisklubides. Kruglovi ja Jäägeri mäng mulle ei meeldinud. Jääger teisel poolajal sutsu parem. Dimitrijevi mäng oli jällegi tubli. Smirnov jäi ka silma paari hea liigutusega. Operil täna hästi ei läinud. Neemeloga olen rahul, sest teist sellist katvat ja peaga mängijat ründajat meil pole. Mees mängib ka isuga, erinevalt Viikmäest, kes nagu vastu tahtmist platsile tuleb. Kokkuvõttes slovakid olid paremad.

Kommentaar

Working...
                                X