Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Slovakkia-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Slovakkia-Eesti\'

Kallid soccernet.ee kasutajad

Kas oleks võimalik vältida selliste kommentaaride postitamist a`la
    eesti võidab täna 0:5 :P
    või
    kuradi Neemelo, kahju , oleks võinud ära lüüa
    tõesti ei viitsi neid lugeda...

Kommentaar

Algselt postitas eika

Eriti masendava mängu tegid täna äärekaitsjad. Mõlemad mehed jäid hätta nii rünnakul kui ka kaitses. Samas Kotenko ja keskkaitsjad suutsid nende tehtud paska enam-vähem parandada. Leetma pole mulle kunagi meeldinud ja ega ta tänagi midagi korraliku platsil korda ei saatnud. Samas Dmitrjevi mäng oli üllataval hea, eriti just kaitses. Samas võiks ta mängu julgemalt edasi viia. Terehhovi mäng valmistas ehk suurima pettumuse, eriti teisel poolajal. Terjal oleks olnud teisel poolajal mitu head võimalust ründajaid väravavahiga üks-ühte sööta, kuid ta ei saanud sellega hakkama. Smirnov oli tubli, kuid oleks võinud rohkem vastaseid üks-üks ette võtta, tehnikat selleks peaks ju olema. Oper võeti vastaste kaitse poolt ni hästi kinni, et Andres ei saanud hingatagi. Ründajatega on meil seis nagu on: üks ei oska platsil millegagi hakkama, samas lõpetab olukordi hästi. Teine on võitlustes väga hea, aga väravalöömisega on suuri probleeme. Väike riik on meil, eks selline seis on paratamatus. Aga jah...tegelikult oli null-üks kaotus vastavuses mängupildiga.
      Väga õige tähelepanek. Kui saaks Neemelo palli hoidmiseoskuse ja Opi realiseerimise ristata, tuleks hea ründaja. Kuulasin vikerraadiost intervjuud Neemeloga ja ma siiski panustaks tulevikus just temale. Tal oli see vist 3 mäng koondises ja juba väga lähedal kolli löömisele, samas mitmendas mängus lõid nt. Zelinski ja Viikmäe oma esimese koondise värava. Potensiaal on igatahes Tarmol parem.
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Oper oli jah tna kehvake, samuti ka äärekaitsjad. Üldine pilt oli kah kehv, palju tehnilist praaki ja mitte ainult Eestilt. Kipun arvama et Viikmäe oleks sealt sisse löönd, aga mis teha. Ootame kolmapäeva.
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Hea see ,et Eesti suudab palli maas hoida see on vaga positiivne.Mang mulle meeldis ja mina ootasin paremat jagpalli slovakklastelt..

Kommentaar

Loodan, et Neemelo seda olukorda põdema ei jää ja Luxe vastu oma värava ära lööb.

Kommentaar

Algselt postitas hmf

Oper oli jah tna kehvake, samuti ka äärekaitsjad. Üldine pilt oli kah kehv, palju tehnilist praaki ja mitte ainult Eestilt. Kipun arvama et Viikmäe oleks sealt sisse löönd, aga mis teha. Ootame kolmapäeva.
              Viikmäe poleks sellisele positsioonile jõudnudki.

Kommentaar

A samas suutis Tarmo teisest kohast terava löögi teha, mis kahjuks värava peale ei jõudnud.

Kommentaar

kuradi Neemelo, kahju , oleks võinud ära lüüa
                  kaitseliin oli katastroof, ma ei tea mitu korda esimesel poolajal \"ei ole v6imalik!\" v6is hyyda,
                  seis v6inuks juba avapoolajal 2-0 olla (meie kahjuks niisiis),
                  abistas ka vv., kes ka v2ravasituatsioonis oli peaaegu \'Kotenkot tegemas\'
                  ed: (ja Piiroja huppas pallist m88da)

Algselt postitas Kaspy

Meeldejääv moment oli ka see kui Kuusel üle viskas ja ta paberid puruks rebis
                  tema vaatas vist ka fifa asemel uefa kodukat,
                  fifa.com annab k6ik korrektselt
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas hmf

ise arvan ka, et viikmäe löönuks sealt sisse, a kas viikmäe platsil jätkamise järel oleks üldse selline võimalus tekkinud? ei usu.
                    FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Algselt postitas midfielder

Potensiaal on igatahes Tarmol parem.
                      Aga mis kuradi kasu sellest potentsiaalist on, kui ta seda õigel ajal õiges kohas realiseerida ei suuda? Täna oli tal aega ennast tõestada maa ja meri. Aga mis tegi lp härra Neemelo? Ainuke asi, mida ta tõestas, oli see, et mees ei ole võimeline surmkindlaid väravaid ära lööma! Ma ei saa aru, mis kuradi kramp tal on. ML-is on liiga parim väravakütt, aga koondise eest põrutab raudse järjekindlusega üle või \"parimal\"
                      juhul mööda.

LK, endiselt negatiivsuslainel (God, ma hakkan Martiniks muutuma!)

Kommentaar

Neemelol on ML-is ka suht palju võimalusi ikka kasutamata jäänud. Palju on ära ka löönud.

Kommentaar

Algselt postitas sepakas

Algselt postitas hmf

ise arvan ka, et viikmäe löönuks sealt sisse, a kas viikmäe platsil jätkamise järel oleks üldse selline võimalus tekkinud? ei usu.
                          Täitsa nõus, selles mõttes et sealt oleks vist iga mees kellel natuke rohkem mänge koondises selle palli sisse löönud, ning jah kas see võimalus oleks ilma Neemelota tekkinud, ei tea aga fakt on see et tuli kaotus ja oleks on üks paha asi...
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kommentaar

Tegelt ma tahtsin seda öelda, et parim mees platsil oli... kohtunik. Peaaegu perfektne vile. Tubli!

Aga samas olen ma üks rumalamaid inimesi üldse ka, sest millegipärast ei saa ma aru sest liigsest kriitikast Viikmäe vastu. Kuigi ok, täna tõesti muutus mäng paremaks, kui Neemelo sisse tuli, kuid et kisada siin \"Viikmäe on ****!\"... no ei.

Veel üks asi - arusaamatuks jäi see, et esimesel poolajal, kui Stepanov veidike ravi sai, siis tekkis suhteliselt rumal olukord, kuna ükski mees ei liikunud korralikult tema asemele keskkaitsesse (või siis Dimitrijev midagi üritas, kuid mitte päris) ja kolme kaitsjaga läks päris keeruliseks sel hetkel... totter igatahes!

Aga no üldiselt mängis koondis mõnes olukorras päris kenasti. Mõnes ja mõnes veel lisaks mitte.

Kommentaar

Skint´iga nõus, et mina ka ei näe midagi hullu selle Viikmäe juures, täna sai vist mehel 94 koondise mängu täis. Ma arvan, et meie koondise treenerid teavad ikka natuke paremini keda sinna ette number üheksaks panna kui meie siin.

Kommentaar

Working...
                                X