Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Slovakkia-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Slovakkia-Eesti\'

kõige sitem mees platsil - terehhov

ma aplodeerisin kui see vend välja võeti
    teisel poolajal noo nii sitad lahendused kui üldse võimalik

mängu lõpus oleks oodanud rohkem aktiivsust eestlaste poolelt
    ning kommentaatorid olid väga head - priit ütles terehhovi kohta a la - mõistus sai otsa (siis kui terja ei osanud palliga midagi teha)
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

jummala hea meel on et venkudele sai paska keeratud!...muidugi jõle kahju on neemelo mööda löögist aga ikkagi on hea meel kokkuvõttes

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

jummala hea meel on et venkudele sai paska keeratud!...muidugi jõle kahju on neemelo mööda löögist aga ikkagi on hea meel kokkuvõttes
        Abitu inimene, ma ei saa aru mille üle sul hea meel on? Venemaa võtab iizilt ära slovakid kolmapäev.
        "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Terehhov oli tõesti üks s*temaid vendi platsil.No tõesti, juba ma ei tea mitmendat korda ajab mees mu närvi.Tal hakkab vist vaikselt koondise aeg otsa saama.Aga loodame, et Neemelo saab järgmises lihtsas(?) mängus jala valgeks ning seoses sellega ka oma puujala löökidest lahti.

Kommentaar

Mida te kaitsete seda Neemelod?
            Mees keeras ainult sitta kokku platsil.
            Terehhoviga üks sitemaid mehi täna platsi.
            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Tarmo vajab lihtsalt kogemust. Kui nüüd ehk Luksi vastu saab põhis alustada, siis vast vajutab ühe ikka. Et kui juba ühe oled ära löönud on minuarust hoopis pingevabam või nii teisi olukordi võtta. Et minuarvates nii, et kui Tarmo nüüd ühe ära lööb on tal hoopis kergem koondise eest võrku sahistada Küll need väravad tulevad tall küll! Viikmäest iga kell parem.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Tarmo vajab lihtsalt kogemust. Kui nüüd ehk Luksi vastu saab põhis alustada, siis vast vajutab ühe ikka. Et kui juba ühe oled ära löönud on minuarust hoopis pingevabam või nii teisi olukordi võtta. Et minuarvates nii, et kui Tarmo nüüd ühe ära lööb on tal hoopis kergem koondise eest võrku sahistada Küll need väravad tulevad tall küll! Viikmäest iga kell parem.
                Ikka kaitsete..
                Täiesti arusaamatu
                Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

Algselt postitas 17

Ikka kaitsete..
                  Täiesti arusaamatu
                  Njah Läti vastu oli ka 1-1 väravavahiga ja lõi ilusti paar meetrit üle värava super mees tõesti Peale selle on ta jube aeglane ka veel.
                  The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                  If you're good at something, never do it for free - See above.
                  I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Minu arvates mängupilt väga hull ei olnud. Kaotuse tõttu on siin palju negatiivseid kommentaare. Sama mängupildi juures kui oleks võit tulnud oleks ka kommentaarid risti vastupidised.
                    Minu meelest on koondis Jelle juhendamisel selge arengu teinud. Arno ajal puudus igasugune loovus ja mehed mängisid justkui vastu tahtmist, liskaks veel oli mängijate valik Arnol paljuski arusaamatu. Jelle juhendamisel on meestele säde silmi tekkinud ja mängitakse isuga.
                    Mõelge ise - Slovakkia võitis hiljuti Saksamaad 2.0! Koondise tase peab vähe hea olema kui 0:1 kaotuse üle on foorumi liikmed vihased ja nördinud. Muidugi kaotus on kaotus ning lõpmatuseni kiita ei saa, kuid väga negatiivset hinnet ei saa kellegi panna (ärge siiski unustage, et tegu on inimestega!). Mina olen üldises plaanis rahul!

Minu meelest tekkis Slovakkia väravavõimalus seetõttu, et Piiroja hüppas pallist mööda ja tema kaetav mees sai vabalt löögile (lõi posti). Minu meelest Raio mäng täna ei õnnestunud. Stepanov oli nagu alati maailmaklass. Ja Neemelo mäng on koondise eest parem kui Viikmäe oma (mitte, et ta halb mängija oleks)

Niisiis kaasvõitlejad, ärgem nukrutsegem liialt elu läheb edasi ja teeme Luksidele ära! Neemelo saab jala valgeks
                    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                    I don’t care what you think of me!
                    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Selliseid möödalööke ei saa mitte kuidagi õigustada. Neemelolt väga ränk eksimus. Kuid üldiselt oli tema domineeriv ja jõuline mängustiil Eestile väga kasulik.

Mis puutub Viikmäesse, siis see härra kaotas minu lugemise järgi KÕIK kõrged pallid. Selline mees EI SAA olla target striker. Lisaks on tema esimene puude väga vilets. Ma pole mitte iialgi Neemelot hinnanud, kuid Operi ette sobib tema iga kell enam.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Mis puutub Viikmäesse, siis see härra kaotas minu lugemise järgi KÕIK kõrged pallid. Selline mees EI SAA olla target striker. Lisaks on tema esimene puude väga vilets. Ma pole mitte iialgi Neemelot hinnanud, kuid Operi ette sobib tema iga kell enam.
                        See on kriitika, mis erinevalt tavapärasest lahmimisest on enam-vähem konstruktiivne ja mitte lihtsalt enamuse arvamusega kaasaminek. Samas kui palju Viikmäe platsiloleku ajal kokku üldse ette palle (sh. siis kõrgeid palle) anti? Rääkimata täpsetest söötudest sinna, kuhu ettenihutatud ründaja neid tahab... Minu arust mitte väga... pigem need paar korda, kui Viikmäe aktsioonis oli, sai ta palli jalga ja üritas siis vastas(te)st mööda triblada... mis nagu ei tohikski olla ettelülitatud suure mehe peamine ülesanne. Esimese puute kohta küsiks, kas see ikka teistel eestlastel niipalju parem ongi? Sest nagu juba mainitud, ei ole targetmani ülesanne kunagi lihtne - on ju tema palli saades kõige lähedasem oht vastaste väravale ja seetõttu kaetakse teda ka kõige tihedamalt.

Eelnev jutt ei tähenda siiski, et ma ülistaks Viikmäed, kuid see lambikaagutamine ühe mängija kallal käib närvidele (seda mitte ainult tänase mängu valguses, vaid üleüldse). Äkki ei tahakski Kristen mängida seda nn target strikeri positsiooni, vaid eelistaks olla üheks ründajaks skeemis 4-4-2 või hoopis äärel? Igatahes olen kindel, et mees annab platsil olles endast parima ning kuna treener, keda suurem osa meist peab vastutavaks selles, et Eesti koondis praegu nii hästi mängib (lisaks ka eelmised treenerid), ta juba platsile paneb, siis lõpetagem lahmimine ja kui midagi öelda on, siis tehkem seda vähe asjalikumal kombel. Tänan.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

.

2 pikka palli sai ta vähemalt kätte. Neid mäletan. Üks oli Kruglovi umbes ettesööt, kus Viikmäe õhuvõitluses jäi palli peremeheks. Teise söödu andjat ei mäleta, kuid siis ta võttis palli omaks ja hakkas oma triblingut aretama.

Kommentaar

Algselt postitas skint
                            Samas kui palju Viikmäe platsiloleku ajal kokku üldse ette palle (sh. siis kõrgeid palle) anti?
                            Hakkasin kusjuures lugema, sest eelmisest korrast oli meeles, et ta ei saanud neid kätte ja keegi mainis, et ei võitnud Läti vastu vist mitte ühtegi peavõitlust. Et ma seda väidet ei uskunud, hakkasingi lugema. Jõudsin viie kõrge pallini, Viimäe kaotas need kõik. Edasi unustasin lugemise ära, kuid ega neid pikki tõesti nii palju ette ei taotud. Kuid siiski - viiest null. Tarmo puhul mäletan mitmeid võidetud heitlusi ja ega temagi puhul ju riputamisi teab kui palju polnud - või oli rohkem? Seega on tulemus selgelt ühele poole kaldu.

Rääkimata täpsetest söötudest sinna, kuhu ettenihutatud ründaja neid tahab... Minu arust mitte väga... pigem need paar korda, kui Viikmäe aktsioonis oli, sai ta palli jalga ja üritas siis vastas(te)st mööda triblada... mis nagu ei tohikski olla ettelülitatud suure mehe peamine ülesanne.
                            Kas siis söödutäpsus hiljem paranes või miks suutis Neemelo neid palle võita? Lisaks suutis Neemelo kahevõitlustes mitu korda välja meelitada vea, mida Viikmäe vist ei suutnud taas kordagi. Vot see on ülemise mehe roll, kus Viikmäe tundub väga kohmakas ja vilets. Mis puutub triblamisse, siis nojah, Dünamo vastu võib Kristen seda ju proovida...

Esimese puute kohta küsiks, kas see ikka teistel eestlastel niipalju parem ongi? Sest nagu juba mainitud, ei ole targetmani ülesanne kunagi lihtne - on ju tema palli saades kõige lähedasem oht vastaste väravale ja seetõttu kaetakse teda ka kõige tihedamalt.
                            Sinu esimene lause ei oma mitte mingisugust tähtsust. Fakt käib konkreetse mängija kohta. Demagoogitsemine üldisest tasemest ei anna mitte midagi ega kaitse teda samuti kuidagi, sest tema tehnilise pagasi täiustamine ja oskuste omandamine on tema enda teha.

Äkki ei tahakski Kristen mängida seda nn target strikeri positsiooni, vaid eelistaks olla üheks ründajaks skeemis 4-4-2 või hoopis äärel?
                            Keda või miks peaks kottima mingisuguse Viikmäe tahtmine? Ma tahan lennata nii, et pea oleks lennuki aknast väljas. Mis nüüd saab? Kui ta ei taha seal mängida, siis oleks tema kohus seda ka treenerile öelda - \"Ma olen sitt, ära mängita mind seal.\" Et ta pole seda arvatavasti öelnud, on minul õigus teda ka sõimata, kui ta on seal positsioonil täielik sitakäkerdis. Õnneks nägi Goes seda täna ja tegi vahetuse. Kahjuks on Neemelo muidugi puujalg, kuid vähemalt tekkis ette mingisugunegi teravus.

Igatahes olen kindel, et mees annab platsil olles endast parima ning kuna treener, keda suurem osa meist peab vastutavaks selles, et Eesti koondis praegu nii hästi mängib (lisaks ka eelmised treenerid), ta juba platsile paneb, siis lõpetagem lahmimine ja kui midagi öelda on, siis tehkem seda vähe asjalikumal kombel. Tänan.
                            Ma annaks ka endast kõik, see ei puutu taas üldse asjasse. Küsimus on tema sobivuses. Küsimus on ka selles et ehk polnud varem sellele positsioonile kedagi teist võtta. Seetõttu võiski ta olla pea ainuvõimalik valik. Sellest ka need mängud. Sellest ka need valikud.

Kuid point on siiski selles, et nüüd on see teine valik olemas. Minu arvates parem valik.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eesti krossid sakkisid ka ülivõrdes. Aeglased ja kõrged, võimatu korralikku headerit toota. Kruglov mängu lõpus üllitas paar teravamat ka ja kohe olid poolikud võimalused. Kui selline koll on ees võiks seda siiski korralikumalt ära kasutada.

Toredam ikkagi mängu vaadata teades, et kaitsest teele pandud pikad pallid kipuvad ka edaspidi omade kätte jääma. Selles suhtes Neemelole pai, slovaki kaitsed olid ikkagi parajas peavalus temaga.

Kommentaar

Õnneks pole ühtegi Tarmot hetkel lähedal, küttaks kohe molli.
                                Pikem afterview homme.
                                "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Working...
                                X