Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Linnupoja
    Eesti koondislane
    • Jan 2013
    • 6461

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt

Kui piisavalt kasta, siis tõuseb üles.

Ma ei tea, mis matt ja info EJLi otsuse taga on. Küll me saame sellest teada.

Kasum on tore asi. Proovi seda mõtet arendada.
    Aga müüme kogu staadioni ära, saab hea kasumi. Poisid võivad kuskil õika v mustaka paneelikate vahel palli toksida ju? Kasum on tore asi!

Ootan edaspidi, et kõikidel koondiste mängudel kasutatakse sama staadionit ka parkimiseks, saab kasumit teha.
    Dreams cant be buy

Kommentaar

• $$$
      U21
      • Jan 2004
      • 5582

Vanasti oli see koertenäitus kalevi keskstaadioni muru peale, et selles suhtes on edasi tehtud päris suur samm.

Kommentaar

• Daz Booob
        naughty by nature
        • Sep 2003
        • 11839

Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt

Aga müüme kogu staadioni ära, saab hea kasumi. Poisid võivad kuskil õika v mustaka paneelikate vahel palli toksida ju? Kasum on tore asi!

Ootan edaspidi, et kõikidel koondiste mängudel kasutatakse sama staadionit ka parkimiseks, saab kasumit teha.
        Kui sa tahad, et su elu on draama, siis sa otsidki igalt poolt draamat. Kui sa tahad olla naeruväärne...

Kas siis nüüd väljak on rikutud? Teab keegi?
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Linnupoja
          Eesti koondislane
          • Jan 2013
          • 6461

mine suusata pullerits
          Dreams cant be buy

Kommentaar

• Linnupoja
            Eesti koondislane
            • Jan 2013
            • 6461

FIFA ja tootjate (nt FieldTurf, Polytan) hooldusjuhised ütlevad sisuliselt: Sõidukid on keelatud, välja arvatud:
            spetsiaalsed hooldusmasinad
            madala rõhuga rehvidega tehnika
            Tavaline sõiduauto (~1.5–2 tonni):
            võib tekitada nähtava kahjustuse juba ühe parkimisega, eriti kuuma ilmaga
            Korduv kasutus:
            võib vähendada väljaku eluiga 10–15 aastalt alla 5 aasta
            Dreams cant be buy

Kommentaar

• Andres.
              Eesti koondislane
              • Sep 2009
              • 2790

Omal kogemus puudub, aga kui teiste juttu uskuda, siis see konkreetne väljak ongi algusest saadik sant olnud ning seda on varasemaltki koeranäitustel parklana kasutatud. Mingi hetk tekkis väljakule ka auk (iseasi kas parklana kasutamisest), mille fotot Tribüünis jagati ning keegi olla ka väljaheiteid täheldanud.

Mulle tundub aga küsimärk, et kui meie tippvuti mõistes on väljak ammu maha kantud, siis miks mingite teiste ürituste puhul (nt koondisemängud) seda siis n-ö VIP parklana ei müüa ning öeldakse hoopis, et siis pole vajadust ning tulge jala.

See ka muidugi mõjub ilmselt paljudele väga vasturääkivana, kui enamus väljakutel saadaks vastu pead kui keegi jalgrattaga peale tuleb, ent siis teises kohas näed hunnik autosid, mille puhul öeldakse, et pole hullu.

Kommentaar

• Linnupoja
                Eesti koondislane
                • Jan 2013
                • 6461

"Nõmme Kalju president Kuno Tehva ütles hiljutises intervjuus, et tahaks niipea kui võimalik võõrustada eurosarja eelringide kohtumisi kodusel Hiiu staadionil, kuhu peaks tulema 1700-kohaline tribüün ning korralik valguslahendus. Millal unistus teoks võiks saada, pole aga selge.​"

??? Keegi pole talle öelnud, et võiks statat pigem parklana kasutada v
                Dreams cant be buy

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11839

Algselt postitanud kasutaja Andres. poolt

Omal kogemus puudub, aga kui teiste juttu uskuda, siis see konkreetne väljak ongi algusest saadik sant olnud ning seda on varasemaltki koeranäitustel parklana kasutatud. Mingi hetk tekkis väljakule ka auk (iseasi kas parklana kasutamisest), mille fotot Tribüünis jagati ning keegi olla ka väljaheiteid täheldanud.

Mulle tundub aga küsimärk, et kui meie tippvuti mõistes on väljak ammu maha kantud, siis miks mingite teiste ürituste puhul (nt koondisemängud) seda siis n-ö VIP parklana ei müüa ning öeldakse hoopis, et siis pole vajadust ning tulge jala.

See ka muidugi mõjub ilmselt paljudele väga vasturääkivana, kui enamus väljakutel saadaks vastu pead kui keegi jalgrattaga peale tuleb, ent siis teises kohas näed hunnik autosid, mille puhul öeldakse, et pole hullu.
                  Ma pakun (ka) et seal taga on enamat. Vaevalt korraliku kattega väljakule autod lubatakse - rääkimata kaalust ja selles, et sa ei saa kontrollida sõiduvõtteid.

Tõenäoliselt on erinevate olukordade jaoks asjad ikkagi läbimõeldud.

Kes tahab hüsteeritseda, see leiab põhjuse alati.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• JuriM
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2012
                    • 11813

Laupäeval Männiku kunstmurustaadionil toimunud U15 jalgpalli Esiliiga mängust Nõmme Unitedi ja Tallinna Legioni vahel kujunes kaos. Ühe Unitedi noore jaoks lõppes mäng EMO-s kipsis jalaga, Legioni robustse mängustiili tõttu said vigastada ka paljud teised.

MV.miks ma ei näe sellest Soccerneti sõnagi?

Kommentaar

• Linnupoja
                      Eesti koondislane
                      • Jan 2013
                      • 6461

A miks sa hüsteeritsed? Vaevalt nad nüüd meelega nii tegid ja küllap oli asi läbi mõeldud.
                      Dreams cant be buy

Kommentaar

• Nurmekas
                        Schmeeskonnaliige
                        • Oct 2003
                        • 1445

Väga õigustatud küsimus, täielik vaikus selle aja peale. Väga oluline teema

Kommentaar

• nonoh
                          Reservmängija
                          • Jul 2006
                          • 1628

Mängude live-ülekannetes on öeldud, et oodatakse mõlema osapoole kommentaari (ilmselt siis Legioni oma puudu veel).

Ma arvan, et mõistlik.

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11839

Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
                            A miks sa hüsteeritsed? Vaevalt nad nüüd meelega nii tegid ja küllap oli asi läbi mõeldud.
                            Kui sa lähed kedagi tahtlikult vigastama (füüsiliselt ründama), siis see on ettekavatsetud tegevus. Kui panna sinna juurde veel grupiviisiline tegevus, siis see on käitumibe, mis tihtilugu viib inimesi kinnimajja.
                            Verbaalse rünnaku puhul on valem üsna sama.

Kommentaar

• Linnupoja
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2013
                              • 6461

Kui sa lähed kedagi tahtlikult vigastama (füüsiliselt ründama), siis see on ettekavatsetud tegevus. Kui panna sinna juurde veel grupiviisiline tegevus, siis see on käitumibe, mis tihtilugu viib inimesi kinnimajja.
                              Verbaalse rünnaku puhul on valem üsna sama.
                              Ära hüsteeritse!
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

• Linnupoja
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2013
                                • 6461

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
                                Mängude live-ülekannetes on öeldud, et oodatakse mõlema osapoole kommentaari (ilmselt siis Legioni oma puudu veel).

Ma arvan, et mõistlik.
                                Ei tundu mõistlik, mäng oli piisavalt kaua aega tagasi. Loe juutuubist sibulatest vanemate kommentaare, neil jääb õigust ülegi.
                                Dreams cant be buy

Kommentaar

Töötlen...