Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Kui sa tahad, et su elu on draama, siis sa otsidki igalt poolt draamat. Kui sa tahad olla naeruväärne...
Kas siis nüüd väljak on rikutud? Teab keegi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
FIFA ja tootjate (nt FieldTurf, Polytan) hooldusjuhised ütlevad sisuliselt: Sõidukid on keelatud, välja arvatud:
spetsiaalsed hooldusmasinad
madala rõhuga rehvidega tehnika
Tavaline sõiduauto (~1.5–2 tonni):
võib tekitada nähtava kahjustuse juba ühe parkimisega, eriti kuuma ilmaga
Korduv kasutus:
võib vähendada väljaku eluiga 10–15 aastalt alla 5 aasta
Dreams cant be buyKommentaar
-
Omal kogemus puudub, aga kui teiste juttu uskuda, siis see konkreetne väljak ongi algusest saadik sant olnud ning seda on varasemaltki koeranäitustel parklana kasutatud. Mingi hetk tekkis väljakule ka auk (iseasi kas parklana kasutamisest), mille fotot Tribüünis jagati ning keegi olla ka väljaheiteid täheldanud.
Mulle tundub aga küsimärk, et kui meie tippvuti mõistes on väljak ammu maha kantud, siis miks mingite teiste ürituste puhul (nt koondisemängud) seda siis n-ö VIP parklana ei müüa ning öeldakse hoopis, et siis pole vajadust ning tulge jala.
See ka muidugi mõjub ilmselt paljudele väga vasturääkivana, kui enamus väljakutel saadaks vastu pead kui keegi jalgrattaga peale tuleb, ent siis teises kohas näed hunnik autosid, mille puhul öeldakse, et pole hullu.
Kommentaar
-
"Nõmme Kalju president Kuno Tehva ütles hiljutises intervjuus, et tahaks niipea kui võimalik võõrustada eurosarja eelringide kohtumisi kodusel Hiiu staadionil, kuhu peaks tulema 1700-kohaline tribüün ning korralik valguslahendus. Millal unistus teoks võiks saada, pole aga selge."
??? Keegi pole talle öelnud, et võiks statat pigem parklana kasutada vDreams cant be buyKommentaar
-
Ma pakun (ka) et seal taga on enamat. Vaevalt korraliku kattega väljakule autod lubatakse - rääkimata kaalust ja selles, et sa ei saa kontrollida sõiduvõtteid.
Omal kogemus puudub, aga kui teiste juttu uskuda, siis see konkreetne väljak ongi algusest saadik sant olnud ning seda on varasemaltki koeranäitustel parklana kasutatud. Mingi hetk tekkis väljakule ka auk (iseasi kas parklana kasutamisest), mille fotot Tribüünis jagati ning keegi olla ka väljaheiteid täheldanud.
Mulle tundub aga küsimärk, et kui meie tippvuti mõistes on väljak ammu maha kantud, siis miks mingite teiste ürituste puhul (nt koondisemängud) seda siis n-ö VIP parklana ei müüa ning öeldakse hoopis, et siis pole vajadust ning tulge jala.
See ka muidugi mõjub ilmselt paljudele väga vasturääkivana, kui enamus väljakutel saadaks vastu pead kui keegi jalgrattaga peale tuleb, ent siis teises kohas näed hunnik autosid, mille puhul öeldakse, et pole hullu.
Tõenäoliselt on erinevate olukordade jaoks asjad ikkagi läbimõeldud.
Kes tahab hüsteeritseda, see leiab põhjuse alati.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Laupäeval Männiku kunstmurustaadionil toimunud U15 jalgpalli Esiliiga mängust Nõmme Unitedi ja Tallinna Legioni vahel kujunes kaos. Ühe Unitedi noore jaoks lõppes mäng EMO-s kipsis jalaga, Legioni robustse mängustiili tõttu said vigastada ka paljud teised.
MV.miks ma ei näe sellest Soccerneti sõnagi?Kommentaar
-
Kui sa lähed kedagi tahtlikult vigastama (füüsiliselt ründama), siis see on ettekavatsetud tegevus. Kui panna sinna juurde veel grupiviisiline tegevus, siis see on käitumibe, mis tihtilugu viib inimesi kinnimajja.
Verbaalse rünnaku puhul on valem üsna sama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Ära hüsteeritse!
Kui sa lähed kedagi tahtlikult vigastama (füüsiliselt ründama), siis see on ettekavatsetud tegevus. Kui panna sinna juurde veel grupiviisiline tegevus, siis see on käitumibe, mis tihtilugu viib inimesi kinnimajja.
Verbaalse rünnaku puhul on valem üsna sama.Dreams cant be buyKommentaar
-
Ei tundu mõistlik, mäng oli piisavalt kaua aega tagasi. Loe juutuubist sibulatest vanemate kommentaare, neil jääb õigust ülegi.Dreams cant be buyKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar