Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sõbrad jalgpalliliidust, PALUN tehke midagi sellega, et naiste MEISTRILIIGA protokollid pandaks üles varem kui 24h tunni jooksul mängust. Eilset Viljandi vs Põlva mängu protot ei ole siiani. Mõistan, et see on kohtuniku teha ja kõik, aga astuge neile kohtunikele kandadele või tehke midagigi. Meistriliiga ju, ja värki...
Aitäh, kuid olen seda elus piisavalt teinud. Oli au ja rõõm olla kunagi selle organisatsiooni asutamiskoosolekul, isegi protokolli leidsin arvutist üles mingi päev, ja seejärel sellel tribüünil ning mujalgi.
Tore, et meie hulgas on Eesti koondise fänne, kes on endast juba kõik andnud ja nüüd võivad rahulikult jalg üle põlve istuda ning rahulikult-elutargalt kommida, mis teised valesti teevad või tegemata jätavad. Nagu Ivan Orava isa, kel juba kuuendaks jaanuariks olid kõik aasta tööd tehtud ja läks metsa uue jõulupuu järele...
Kuna ma sellest midagi ei tea, siis on mul jube hea lahmida, aga pardon, mis hange? EJL maksab Ampsule, et nad tuleks sinna müüma?? Ja ma sain aru, et huvilisi oli teisigi, aga tahtsid veel rohkem pappi? Mul oli ilmselgelt ettekujutus, et igaüks tahaks paari tunni jooksul mitmetuhandelist klientuuri teenindada, et pigem võiks olla niipidi nagu turul, et pead oma letipinna rentima, mitte Sulle ei maksta peale. Kas teistel suurüritustel siis korraldaja maksab peale, et keegi tuleks ja midagi müüks? Mu senine elu on vist olnud üks suur vale..
Ma arvasin, et see hange oli ikka EJLilt müügiloa saamiseks. Ehk amps maksab liidule võimalikest variantidest kõige rohkem ja sellepärast on kõrged õlle hinnad ka.
Vastasel juhul pole mingit loogikat selles...
Smut, see on tore, et võtad oma tööajast vaevaks trollida, aga kas see tingimata vajalik peaks olema, mine võta kinni. See on üks lehekülg JH viimasest Saatekirjast (kokku 10 lehekülge). Soovitan tutvuda. Ja loe ikka saatekiri lõpuni läbi, sest seal on kollasele meediale kah omajagu ainest!
Lugesin, ainuke naljakas osa oli, et võtate endale lipule EKRE slogani ja siis ütlete, et see ei ole EKRE slogan. Meenutab natuke neid Itaalia rassistfänne, kes väidavad, et see pole rassism vaid midagi teistsugust.
Kuule, tegelikult tuli mul hea mõte. Saksamaa mänguks tule meile punti. Kõigepealt päev-kaks varem paneme lipud ülesse. Mängupäeval paneme su eeslaulja Brandoni õpipoisiks, saad seal laulda ja vehkida ja panustada(see on muideks premeeritud amet!). Peale mängu saab jälle lipud maha võtta. Kindlasti leiame veel tegevusi. Mis sa arvad?
Aitäh, kuid olen seda elus piisavalt teinud. Oli au ja rõõm olla kunagi selle organisatsiooni asutamiskoosolekul, isegi protokolli leidsin arvutist üles mingi päev, ja seejärel sellel tribüünil ning mujalgi. Kui mõni mu lastest tahab kunagi sinna minna, eks siis ma võtan teekonna jälle ette. Seni oleks kohas, kus talle näkku ei tossutataks.
Smut, see on tore, et võtad oma tööajast vaevaks trollida, aga kas see tingimata vajalik peaks olema, mine võta kinni. See on üks lehekülg JH viimasest Saatekirjast (kokku 10 lehekülge). Soovitan tutvuda. Ja loe ikka saatekiri lõpuni läbi, sest seal on kollasele meediale kah omajagu ainest!
Kuule, tegelikult tuli mul hea mõte. Saksamaa mänguks tule meile punti. Kõigepealt päev-kaks varem paneme lipud ülesse. Mängupäeval paneme su eeslaulja Brandoni õpipoisiks, saad seal laulda ja vehkida ja panustada(see on muideks premeeritud amet!). Peale mängu saab jälle lipud maha võtta. Kindlasti leiame veel tegevusi. Mis sa arvad?
Sõbrad jalgpalliliidust, PALUN tehke midagi sellega, et naiste MEISTRILIIGA protokollid pandaks üles varem kui 24h tunni jooksul mängust. Eilset Viljandi vs Põlva mängu protot ei ole siiani. Mõistan, et see on kohtuniku teha ja kõik, aga astuge neile kohtunikele kandadele või tehke midagigi. Meistriliiga ju, ja värki...
Selles mõttes ikka äge, et JPH suurimad võidud on alko hind ja võimalus tribüünil suitsetada. (y)
Kunagi võiks koondise mängul proovida seda käepaela värki, paned sinna raha peale ja ostad selle eest. Sularaha vaba värk. Paar aastat tagasi oli Weekendil ka. 😀
Ei usu. Fännika taga olevad letid võid poolajaks ettevalatud õlledest täis laduda ja need on seal minutitega ostetud. Lisaks võiks mängu ajal fännika sissekäikude juurde tulla nende neljaste komplektidega, kohe ostetakse ära. Aga noh..viitsimise värk jällegi.
Leave a comment: