Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Kui seda videot vaadata, siis see küll kriitika koht EJL aadressil. Kuidas on võimalik, et lubatakse mängida sellisel väljakul aastal 2022? Vabanduseks öeldakse, et kui varsti on igal pool hallid, siis seda probleemi ei ole. Täis komöödia ju! Parem juba tõesti siis kõik nii öelda profiliiga mängud Sportlandil kui tahame nii vara alustada. Hea on, et kõik mehed seal uisuväljakul terveks jäid. Loodan, et siit võeti õppetund, et nui neljaks pole vaja ka nüüd igat mängu ära mängida, eriti kui lükatakse mänge edasi, sest 1 mängija on koroonas.
-
-
Kes see tark otsustas superkarika, est-pol mängu ajale panna? Tahaks mõlemat näha, aga kossu mäng pigem olulisem, nii et minu piletirahast jääte paraku ilma. Mis oleks takistanud seda mängu pidada nt. päev hiljem, või varem?
Ma ei tea kas see on õige teema, aga ilmsel ejl neid kuupäevi sätib.
E: keegi juba teises teemas küsis sama asja, et vabandused risustamise eest!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustCoolbet - betsafe põrkumine
Leave a comment:
-
Mis värk sellega on, et Veiko Sood täna betsafe podcasti ei lubatud. Coolbet - betsafe põrkumine jah. Iseenesest tore ju, et Kruus ja Vara ju tundub tahavad teha head asja ja häid küsimusi küsida, jumala hästi oleks sobinud ka tänasesse kogukonnajuhi saatesse.
Leave a comment:
-
Umbes 10 aastat tagasi hakkasin ma sel teemal jaurama. Vahepeal Premium liiga tasemel on asi enam-vähem adekvaatseks saanud, madalamalt tasemelt operatiivset infot enam ammu ei oota, aga nüüd oleme 2022 jälle sel tasemel, et kommentaator peab tunnistama, et ta ei tea, kes vahetusest sisse tuli, sest protokolli pole üles pandud!?
Leave a comment:
-
Algselt postitas H15 Vaata postitustKuuldavasti toimus sellel nädalal taaskord Jalgpallihaigla kohtumine EJL-iga. Kas kohal käinud jagaksid ka laiema avalikkusega teemasid, mida arutati?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustPaistab, et sertifikaatide äri on ka jalgpalli sisse murdnud. Katkend artiklist. Meedik on ametis ka ühe jalgpalliklubi arstina. Oktoobris tuli Eesti Jalgpalli Liidust teade, et kui meeskond tahab osaleda turniiril, peavad kõik mängijad olema vaktsineeritud. „Ma olin kogu meeskonnal soovitanud end vaktsineerida, agiteerisin, et minge, haiglad on täis, meil on meditsiinis suured probleemid! Tean üht jalgpallurit, ta põdes koroonat, hiljem oli pool aastat hingamispuudulikkus, ta ei saanud treenida. Aga mida see tähendab professionaalse jalgpalluri jaoks? Üks jalgpallur ei tahtnud vaktsineerida. Ta reaalselt kartis. Ka tema vend polnud vaktsineeritud. Ja nad palusid mind, et ma teeks neile fiktiivse Covid-tõendi, ütlesid, et nad on valmis maksma. " Kui jalgpallurid saabusid kokku lepitud ajal Kari tänavale, olid nad Meediku üllatuseks kaasa võtnud veel kaks inimest. https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...covid-toendeid
Leave a comment:
-
Kuuldavasti toimus sellel nädalal taaskord Jalgpallihaigla kohtumine EJL-iga. Kas kohal käinud jagaksid ka laiema avalikkusega teemasid, mida arutati?
Leave a comment:
-
Paistab, et sertifikaatide äri on ka jalgpalli sisse murdnud. Katkend artiklist. Meedik on ametis ka ühe jalgpalliklubi arstina. Oktoobris tuli Eesti Jalgpalli Liidust teade, et kui meeskond tahab osaleda turniiril, peavad kõik mängijad olema vaktsineeritud. „Ma olin kogu meeskonnal soovitanud end vaktsineerida, agiteerisin, et minge, haiglad on täis, meil on meditsiinis suured probleemid! Tean üht jalgpallurit, ta põdes koroonat, hiljem oli pool aastat hingamispuudulikkus, ta ei saanud treenida. Aga mida see tähendab professionaalse jalgpalluri jaoks? Üks jalgpallur ei tahtnud vaktsineerida. Ta reaalselt kartis. Ka tema vend polnud vaktsineeritud. Ja nad palusid mind, et ma teeks neile fiktiivse Covid-tõendi, ütlesid, et nad on valmis maksma. " Kui jalgpallurid saabusid kokku lepitud ajal Kari tänavale, olid nad Meediku üllatuseks kaasa võtnud veel kaks inimest. https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...covid-toendeid
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPalun põhjenda,mis rahapesuautomaadid?
Sul ei ole reaalselt mingeid sponsoreid klubidel taga, Eesti klubid saavad üliharva mõne reaalse ülemineku välismaale, kulude hulk ületab absoluutselt igasugused tulud ja raha tuleb oma taskust juurde maksta. Milline klubi on reaalselt mingeid dividende omanikeringile välja võtnud nagu välismaal? Mis valemiga sul siin raha pestakse?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa huvipärast, ehk keegi targem vastab, kas Nõmme Kalju on KT-le kasumlik või kahjumlik äri? Ja kui on kahjumlik, siis kust tuleb kate selle klubi omanike puhul ka?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPalun põhjenda,mis rahapesuautomaadid?
Sul ei ole reaalselt mingeid sponsoreid klubidel taga, Eesti klubid saavad üliharva mõne reaalse ülemineku välismaale, kulude hulk ületab absoluutselt igasugused tulud ja raha tuleb oma taskust juurde maksta. Milline klubi on reaalselt mingeid dividende omanikeringile välja võtnud nagu välismaal? Mis valemiga sul siin raha pestakse?
See tähendab, et kõik klubid peavad olema MTÜd ja dividende kui selliseid ei saa välja maksta.
Dividende saavad välja maksta äriühingud, näiteks toitlustamise või mängijate vahendamisega tegelevad äriühingud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNii... ja kas selline strateegia on Eesti jalgpallile pikas perspektiivis kasulikum kui Pohlaku strateegia?
Solidaarsusmehhanisme mõtled, siis need on kasumlikud alumistele klubidele, kellel tõesti ei ole sugardaddyt, aga see strateegia ja need rahad on ikkagi rohkem sümboolsed selle kõrval, mis rahuldaksid suurtemate klubide presidentide ambitsioone ning ainult nende najal püsiv liiga oleks ilmselgelt täiesti konkurentsivõimetu välismaailmaga võrreldes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEks on targemaid, aga üleüldiselt, et rikas omanik finantseerib puudujääke nagu kõikides Eesti tippklubides ja pole Kalju erand. Katet ei olegi ja ehe näide oli Infonet, kus omanikul viskas üle ja klubi kadus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: