Kas UEFAl või FIFAl ei ole huvi sekkuda? Ma saan aru küll, et neil moraalikompass ka väga palju täpsem pole, aga abiks ikka äkki.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKas UEFAl või FIFAl ei ole huvi sekkuda? Ma saan aru küll, et neil moraalikompass ka väga palju täpsem pole, aga abiks ikka äkki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustKui suur on tõenäosus, et see staadioni lugu jõuab välismeediasse? Väike või üldse 0?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKui asi on JOKK, siis on asjad korras ja Eesti võib rahul olla, et meil on korralik rahvusvaheline jalgpallistaadion. Ma usun, et kui uuritakse, kust paljud 90ndatel äriga alustanud algkapitali said, võiks palju omas ajas skandaalset, aga tänapäeval kedagi mittehuvitavat välja tulla.
Tahtmata nüüd moraalijüngrit mängida, siis see on minu jaoks igatahes üks põhjustest, miks ma ei suuda Flora euroedu nii palju nautida, kuivõrd minu jaoks on tegemist eduga, mis on rajatud valele vundamendile. Mängijad, treenerid on sümpaatsed, klubi tervikuna mitte.
Ka tulevik paneb selle nurga alt muretsema, et (a) nüüdne euroedu ainult suurendab rahalist ebavõrdsust kohalikus jalgpallis ning (b) eelmise sügise "tehnilise võla" teema näitab, et ega asjaajamine pole ajaga läbipaistvamaks muutunud.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKui asi on JOKK, siis on asjad korras ja Eesti võib rahul olla, et meil on korralik rahvusvaheline jalgpallistaadion. Ma usun, et kui uuritakse, kust paljud 90ndatel äriga alustanud algkapitali said, võiks palju omas ajas skandaalset, aga tänapäeval kedagi mittehuvitavat välja tulla.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustSee pole enam 90ndad ja see pole VKG mastaap et liiga suur ja puutumatu, see oli ju alles nyyd kui mingid rahad liikusid. Eks paistab mis saab, osapooli on asjas palju, keegi ikka vihaseks saab vast et edasi torkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKui asi on JOKK, siis on asjad korras ja Eesti võib rahul olla, et meil on korralik rahvusvaheline jalgpallistaadion. Ma usun, et kui uuritakse, kust paljud 90ndatel äriga alustanud algkapitali said, võiks palju omas ajas skandaalset, aga tänapäeval kedagi mittehuvitavat välja tulla.Kui sellist objekti, sellises mahus, oli ilmtingimata vaja, siis kogu asjaajamine selle ümber pidanuks olema erakordselt korrektne ja läbipasitev. Suuresti kumab siit läbi põhimõte: käituge meie sõnade, mitte meie tegude järgi.
Seda mõtet edasi arendades, siis täna kõige selle valguses, pole lööklausetel "meie ei taha siia liigasse emotsionaalset raha", enam mitte mingit sisulist õigustust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustTahtmata nüüd moraalijüngrit mängida, siis see on minu jaoks igatahes üks põhjustest, miks ma ei suuda Flora euroedu nii palju nautida
Siin võiks ju minna kaugemale, nt mõned Euroopa suurklubid ja kogu see "ülipuhas" raha, millega trofeesid tuuakse...
Kommentaar
-
Mina jätaks Aivari rahule. Muidugi on ta igal võimalusel oma Florat buustinud. Aga tema hullu entusiasmita poleks Eestis sedagi jalkat, mis praegu on. Minu jaoks on siin silma kinni pigistamise koht. Las vana lustib oma Floraga, muidugi ebaaus muu liiga suhtes, aga parem olgu see Staadion nii saaduna, kui et seda pole. Ja tõesti mõelge alternatiivsele reaalsusele, kus vesti pole Eesti jalgpallis. Ja pole kunagi olnudki. Kas tõesti arvate, et meie jalgpall oleks paremas seisus siis?
Aivar pole pühak, aga vähemalt kasutab oma energiat meile olulistel teemadel. Las ta olla. Ei ole mõtet siin mingeid pühakuid etendada.
Kommentaar
-
Mina jätaks Vladimiri rahule. Muidugi on ta igal võimalusel oma siseringi buustinud. Aga tema hullu entusiasmita poleks Venemaast sedagi riiki, mis praegu on. Minu jaoks on siin silma kinni pigistamise koht. Las vana lustib oma oligarhidega, muidugi ebaaus muu riigi suhtes, aga parem olgu see raha nii saaduna, kui et seda pole. Ja tõesti mõelge alternatiivsele reaalsusele, kus Vovat pole Vene poliitikas. Ja pole kunagi olnudki. Kas tõesti arvate, et Vene riik oleks paremas seisus siis?
Vladimir pole pühak, aga vähemalt kasutab oma energiat meile olulistel teemadel. Las ta olla. Ei ole mõtet siin mingeid pühakuid etendada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar