Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas UEFAl või FIFAl ei ole huvi sekkuda? Ma saan aru küll, et neil moraalikompass ka väga palju täpsem pole, aga abiks ikka äkki.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
      Kas UEFAl või FIFAl ei ole huvi sekkuda? Ma saan aru küll, et neil moraalikompass ka väga palju täpsem pole, aga abiks ikka äkki.
      Seesamune FIFA, mis MMi Qataris peab vä. Pohlak väike inglike laias mastaabis.

Kommentaar

Kui kuskil sekkuda, siis politsei, maksuamet v kohus kui on midagi leida yldse, mis midagi otseselt rikub, eks võib vabalt JOKK olla. Kahjusaajaid tglt nagu on, teised klubid.

Kommentaar

Kui asi on JOKK, siis on asjad korras ja Eesti võib rahul olla, et meil on korralik rahvusvaheline jalgpallistaadion. Ma usun, et kui uuritakse, kust paljud 90ndatel äriga alustanud algkapitali said, võiks palju omas ajas skandaalset, aga tänapäeval kedagi mittehuvitavat välja tulla.

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
            Kui suur on tõenäosus, et see staadioni lugu jõuab välismeediasse? Väike või üldse 0?
            Eurosport.ru tegi nupukese.

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

See pole enam 90ndad ja see pole VKG mastaap et liiga suur ja puutumatu, see oli ju alles nyyd kui mingid rahad liikusid. Eks paistab mis saab, osapooli on asjas palju, keegi ikka vihaseks saab vast et edasi torkida.

Kommentaar

Algselt postitas Vask Vaata postitust
                Kui asi on JOKK, siis on asjad korras ja Eesti võib rahul olla, et meil on korralik rahvusvaheline jalgpallistaadion. Ma usun, et kui uuritakse, kust paljud 90ndatel äriga alustanud algkapitali said, võiks palju omas ajas skandaalset, aga tänapäeval kedagi mittehuvitavat välja tulla.
                Imekspandav suhtumine. Retooriline ja aus küsimus, et kas riigi esindusstaadioni ehitamist ei oleks võinud vedada (läbipaistvalt) EJL?

Tahtmata nüüd moraalijüngrit mängida, siis see on minu jaoks igatahes üks põhjustest, miks ma ei suuda Flora euroedu nii palju nautida, kuivõrd minu jaoks on tegemist eduga, mis on rajatud valele vundamendile. Mängijad, treenerid on sümpaatsed, klubi tervikuna mitte.

Ka tulevik paneb selle nurga alt muretsema, et (a) nüüdne euroedu ainult suurendab rahalist ebavõrdsust kohalikus jalgpallis ning (b) eelmise sügise "tehnilise võla" teema näitab, et ega asjaajamine pole ajaga läbipaistvamaks muutunud.
                Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

ma arvan et me peaksime tegelt just ühiskonna pärast õiglaselt hindama 90ndatel toimunut ja rääkima välja mis tegelikult toimus
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                    See pole enam 90ndad ja see pole VKG mastaap et liiga suur ja puutumatu, see oli ju alles nyyd kui mingid rahad liikusid. Eks paistab mis saab, osapooli on asjas palju, keegi ikka vihaseks saab vast et edasi torkida.
                    Nõus, põhiline "äktsion ja skeemitamine" toimus juba uuel aastatuhandel. Siis võis 90ndate vibra veel veidi sees olla, aga suuresti oli 90nendate stiil juba möödanik.

Kommentaar

Erakordselt küüniline seisukoht Kui sellist objekti, sellises mahus, oli ilmtingimata vaja, siis kogu asjaajamine selle ümber pidanuks olema erakordselt korrektne ja läbipasitev. Suuresti kumab siit läbi põhimõte: käituge meie sõnade, mitte meie tegude järgi.

Seda mõtet edasi arendades, siis täna kõige selle valguses, pole lööklausetel "meie ei taha siia liigasse emotsionaalset raha", enam mitte mingit sisulist õigustust.

Kommentaar

Algselt postitas Punkt Vaata postitust
                        Tahtmata nüüd moraalijüngrit mängida, siis see on minu jaoks igatahes üks põhjustest, miks ma ei suuda Flora euroedu nii palju nautida
                        Ilmselgelt on see rahastuse teema jura, aga viimase aja Euroedu ei ole küll sellelt pinnalt ehitatud, mis diile tehti ajal, mille kohta EE kirjutas. Praegune treener ja mängijad, kes tegelevad ainult tulemuse toomisega, ei ole kuidagi viltuvaatamist väärt! Klubi omanikud on tõesti teine asi.

Siin võiks ju minna kaugemale, nt mõned Euroopa suurklubid ja kogu see "ülipuhas" raha, millega trofeesid tuuakse...

Kommentaar

12milli on ypris terav abiline tulemuste tekitamisel.

Kommentaar

Mina jätaks Aivari rahule. Muidugi on ta igal võimalusel oma Florat buustinud. Aga tema hullu entusiasmita poleks Eestis sedagi jalkat, mis praegu on. Minu jaoks on siin silma kinni pigistamise koht. Las vana lustib oma Floraga, muidugi ebaaus muu liiga suhtes, aga parem olgu see Staadion nii saaduna, kui et seda pole. Ja tõesti mõelge alternatiivsele reaalsusele, kus vesti pole Eesti jalgpallis. Ja pole kunagi olnudki. Kas tõesti arvate, et meie jalgpall oleks paremas seisus siis?
                            Aivar pole pühak, aga vähemalt kasutab oma energiat meile olulistel teemadel. Las ta olla. Ei ole mõtet siin mingeid pühakuid etendada.

Kommentaar

Mina jätaks Vladimiri rahule. Muidugi on ta igal võimalusel oma siseringi buustinud. Aga tema hullu entusiasmita poleks Venemaast sedagi riiki, mis praegu on. Minu jaoks on siin silma kinni pigistamise koht. Las vana lustib oma oligarhidega, muidugi ebaaus muu riigi suhtes, aga parem olgu see raha nii saaduna, kui et seda pole. Ja tõesti mõelge alternatiivsele reaalsusele, kus Vovat pole Vene poliitikas. Ja pole kunagi olnudki. Kas tõesti arvate, et Vene riik oleks paremas seisus siis?
                              Vladimir pole pühak, aga vähemalt kasutab oma energiat meile olulistel teemadel. Las ta olla. Ei ole mõtet siin mingeid pühakuid etendada.

Kommentaar

On alles võrdlused mõnel, Volodja ja mingi väikeriigi jalkahull. Tase. Ja kurat ma ei taha isegi mõelda milline hull ilma Vovata pukis võiks olla seal.

Kommentaar

Working...
                                X