Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Flora president Pelle Pohlak saab Eesti Jalgpalli Liidu presidendivalimistel anda kuus häält.

Tra mis moodi selline sitt võimalik on - täielik CCCP jalgpall

image.png

Ühegi teise Eesti klubi mängupiletit ma ka enam kunagi ei osta, kes sellele füürerlusele oma toetuse annavad. Jälkuse ja korruptsiooni tipp - fekaalklubid!​

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Ühegi teise Eesti klubi mängupiletit ma ka enam kunagi ei osta, kes sellele füürerlusele oma toetuse annavad. Jälkuse ja korruptsiooni tipp - fekaalklubid!​
      Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Ma pole terve oma jalgpallifanatluse jooksul Premmi mänge tulnud vaatama, mitmel sinu välja toodud põhjustel. Ma peaks olema season ticket holder, kohalikuna. Mulle ei ole mitte mingit moodi see atraktiivseks tehtud.

Kommentaar

Võrratu jalgpallimaastik on üles ehitatud meil:

Kommentaar

Jalgpall luubi all ei tea sellest midagi.

Kommentaar

Flora - Kure farmklubindus? Mängijad meilt ja punktid teilt?
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

ERR avatud artikkel ka https://www.err.ee/1609709733/konkur...ide-kokkulepet
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Ah see huinja - tilu-lilu. Ma mõtlesin, et uuritakse, kuidas riiuliklubide abil endale igavest troonikohta kindlustatakse. Aga tegelikult võiks keegi organitesse mingi kaebekirja ikkagi teha. Kaua selline porr siin kestab. Kui vastu puigeldakse siis öelge, et poeg on Ekres. Küll siis huvi tekib.
                Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Ei usu, et Poom oleks uues juhatuses enam. Paljud jalgpalli tegelased asuvad nüüd oma otsustega aastateks opositsiooni. Kannikut ja Nestorit ei mäleta enam keegi ja sama ootab nüüd ka paljusid teisi ees.

Kommentaar

Klavanist saab Riigikogu esimees ja Poomist riigiametnik?

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                      Flora - Kure farmklubindus? Mängijad meilt ja punktid teilt?
                      Teoorias võimalik, kuigi tänaseks Flora mängijaid Kures praktiliselt polegi. Ükski põhimees mitte.
                      Ja eelmisse Levadia tiitlisse andis Kure suure panuse, võites Florat ja mängides korra viiki.

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust

Teoorias võimalik, kuigi tänaseks Flora mängijaid Kures praktiliselt polegi. Ükski põhimees mitte.
                        Ja eelmisse Levadia tiitlisse andis Kure suure panuse, võites Florat ja mängides korra viiki.
                        Mina saan 16 endist ja praegust Florakat. Ja seda 24 -jast mängijast.

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Noorte üleminekutasud:https://reporter.kanal2.ee/8260688/j...iklubide-vahel

Uiboleht annab teada, et naiste jalgpallis on noorte üleminkutasud väiksemad, sest seal liigub väiksem finants aga..

EJL Põhikirja punkt 6.5 EJL lähtub oma tegevuses soolise võrdõiguslikkuse põhimõtetest, tagades naiste ja meeste võrdsed õigused, kohustused, võimalused ja vastutuse EJL tegevuses osalemisel.

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust
                            Noorte üleminekutasud:https://reporter.kanal2.ee/8260688/j...iklubide-vahel

Uiboleht annab teada, et naiste jalgpallis on noorte üleminkutasud väiksemad, sest seal liigub väiksem finants aga..

EJL Põhikirja punkt 6.5 EJL lähtub oma tegevuses soolise võrdõiguslikkuse põhimõtetest, tagades naiste ja meeste võrdsed õigused, kohustused, võimalused ja vastutuse EJL tegevuses osalemisel.
                            Ei olnud veenev esinemine, kas neil pole majas kedagi kes oskaks meediaga suhelda.

Kommentaar

Äripäeva küsimusele, kas ta kavatseb kunagi veel kodumaise jalgpalli heaks midagi ära teha, vastas Oper: „Nii kaua, kui Eesti jalgpall on korrumpeerunud, kaob mul igasugune tahe Eesti jalgpalli kuidagi toetada. Eesti jalgpalli kontrollib üks inimene ja kõik teised on tema käpiknukud.“

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust
                                Äripäeva küsimusele, kas ta kavatseb kunagi veel kodumaise jalgpalli heaks midagi ära teha, vastas Oper: „Nii kaua, kui Eesti jalgpall on korrumpeerunud, kaob mul igasugune tahe Eesti jalgpalli kuidagi toetada. Eesti jalgpalli kontrollib üks inimene ja kõik teised on tema käpiknukud.“
                                Seda enam ei mäletanudki. Operi muinasjutt praegu on järelikult oma koha säilitamiseks.

Kommentaar 13. apr 2012:
                                "... Süvari on juba ammu sm. Pohlaku käpa all, nii et see on lihtsalt üks tellitud lugu. "Anonüümsed lapsevanemad" ehk Pohlak imeb pastakast lugusid välja, et saaks ainult Operile ära teha."

Mitu pohlaku kontot siin praegu trollimas on? ​
                                sigpicJALGPALL on üle kõige!

Kommentaar

Working...
                                X